Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Άντε να χαλαρώσουμε λίγο...

Ένας δικηγόρος και μια ξανθιά κάθονται δίπλα δίπλα στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια μιας πολύωρης πτήσης. Ο δικηγόρος γυρίζει και τη ρωτάει αν θα ήθελε να παίξει ένα παιχνίδι για να περάσει η ώρα. Η ξανθιά είναι κουρασμένη και αρνείται ευγενικά. Ο δικηγόρος επιμένει και της λέει ότι το παιχνίδι είναι πολύ απλό κι έχει πλάκα. Της λέει: "Θα σου κάνω ερωτήσεις και αν δεν ξέρεις την απάντηση,θα μου δώσεις κάποια λεφτά και το ίδιο θα κάνω κι εγώ αν δεν απαντήσω σε μια δική σου ερώτηση."
Η ξανθιά τον κοιτάει κουρασμένα και του ξαναλέει ότι δεν την ενδιαφέρει. Ο δικηγόρος το ξανασκέφτεται και της κάνει άλλη προσφορά: "Λοιπόν,να σου προτείνω κάτι άλλο. Αν δεν ξέρεις εσύ την απάντηση θα μου δώσεις 5 ευρώ και αν δεν την ξέρω εγώ θα σου δώσω 500 ευρώ." Η ξανθιά το ξανασκέφτεται και τελικά συμφωνεί να παίξει. Ο δικηγόρος τη ρωτάει: "Ποια είναι η απόσταση μεταξύ της γης και της σελήνης;". Η ξανθιά τον κοιτάει και χωρίς να του πει κουβέντα, ανοίγει το πορτοφόλι της και του δίνει 5 ευρώ. Ο δικηγόρος χαμογελάει και παίρνει τα λεφτά.
Τώρα είναι η σειρά της ξανθιάς. Τον ρωτάει λοιπόν: "Τι είναι αυτό που ανεβαίνει το βουνό με 3 πόδια και το κατεβαίνει με 4 πόδια;" Ο δικηγόρος την κοιτάζει απορημένος. Βγάζει το laptop από την τσάντα του και ψάχνει όλα τα αρχεία του. Θυμωμένος που δε βρίσκει την απάντηση στέλνει e-mail σε όλους τους φίλους του μήπως και πάρει απάντηση. Μάταια όμως γιατί κανένας δε γνωρίζει. Μετά από καμιά ώρα που ψάχνει για την απάντηση, ανοίγει το πορτοφόλι του και δίνει στην ξανθιά 500 ευρώ. Εκείνη τα παίρνει και γυρίζει δίπλα να κοιμηθεί.
Ο δικηγόρος φανερά εκνευρισμένος, τη σκουντάει και τη ρωτάει: "Λοιπόν,τι είναι αυτό που ανεβαίνει το βουνό με 3 πόδια και το κατεβαίνει με 4 πόδια;" Η ξανθιά τον ξανακοιτάει και χωρίς να του πει κουβέντα, ανοίγει το πορτοφόλι της και του ξαναδίνει 5 ευρώ και ξαναπέφτει για ύπνο...Μπαίνει μια ξανθιά στην τράπεζα και κάνει αίτηση για προσωπικό δάνειο 5.000 ευρώ για δύο εβδομάδες για να πάει διακοπές. Την ρωτάνε αν έχει κάποια προσωπική περιουσία να βάλει υποθήκη. Να τους λέει, έχω μια Ρολς Ροις αν σας κάνει, εδώ είναι τα κλειδιά. Της δίνει το δάνειο ο διευθυντής και μονολογεί: από ξανθιά τι να περιμένεις; Δίνει τα κλειδιά σ’ έναν υπάλληλο της τράπεζας που παίρνει το αυτοκίνητο και το παρκάρει σε ασφαλές μέρος κλειδωμένο, μόνο για την τράπεζα.
Σε δύο εβδομάδες γυρνάει η ξανθιά από τις διακοπές και ρωτάει πόσο είναι ο λογαριασμός για να πληρώσει το δάνειο συν τον τόκο. 5.011 ευρώ, της λέει ο διευθυντής κι αυτή γράφει μια επιταγή με το ποσό.
Ο διευθυντής δεν το πιστεύει και από περιέργεια τη ρωτάει γιατί πήρε δάνειο αφού τα είχε τα λεφτά. Μα καλά κύριε διευθυντά, απαντά εκείνη, πού αλλού θα μπορούσα να παρκάρω ένα πανάκριβο αυτοκίνητο για δυο εβδομάδες, να πληρώσω μόνο 11 ευρώ και να το βρω ασφαλές όπως το άφησα;


Δύο κρουπιέρηδες κάθονται βαριεστημένα στη μπαρμπουτιέρα του καζίνο. Ξαφνικά εισβάλλει μια ιδιαίτερα ελκυστική ξανθιά και ποντάρει 20.000 ευρώ σε μια ζαριά λέγοντας: - Ελπίζω να μη σας πειράζει, αλλά αισθάνομαι πολύ τυχερή όταν παίζω γυμνή. Πριν προλάβουν να πουν το ο,τιδήποτε οι κρουπιέρηδες, η ξανθιά ξεκουμπώνει το φερμουάρ, βγάζει το φόρεμα, βγάζει τα εσώρουχα, ρίχνει το ζάρι και φωνάζει: - Έλα μωρό μου, η μαμά χρειάζεται καινούργια ρούχα! Κοιτάει με αγωνία και μόλις το ζάρι σταματά, αρχίζει να χοροπηδάει πάνω κάτω ουρλιάζοντας: - Ναι, ναι, ναι κέρδισα!!! Αγκαλιάζει έναν έναν τους κρουπιέρηδες, παίρνει τα κέρδη και τα ρούχα της και εξαφανίζεται. Οι τύποι κοιτάζονταν αποσβολωμένοι. Τελικά ο ένας ρωτάει: -Είδες τι ζαριά έφερε;
-Δεν ξέρω, νόμιζα ότι έβλεπες εσύ!

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Δεν είναι χαζές όλες οι ξανθιές. Όλοι οι άνδρες, όμως, είναι ίδιοι!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxa kalo kalo

Ανώνυμος είπε...

Λέει ο άντρας στην ξανθιά γυναίκα του:
- Aγάπη μου πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε οικονομίες, από αύριο θα αρχίζεις να μαγειρεύεις καλύτερα για να διώξουμε την μαγείρισσα.
- Και απο αύριο θα αρχίσεις να με πηδας καλύτερα για να διώξουμε και τον κηπουρό, απαντάει εκείνη.

Το Προφίλ μας