Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρωτάθλημα αιωροπτερισμού

23ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού 2009 στην Καστανιά Σερβίων
Το περασμένο Σάββατο 25 Ιουλίου έριξε πανηγυρική αυλαία, με την απονομή των επάθλων στους νικητές, το 23ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού που διεξήχθη στην Καστανιά του Δήμου Σερβίων από 17-25 Ιουλίου. Για ακόμη μια φορά, στο όρος Τίταρος της Καστανιάς Σερβίων ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού στις κατηγορίες Αγώνων Αποστάσεων και Αγώνων Ακριβείας και Διάρκειας. Οι αγώνες διήρκησαν 9 συνολικά μέρες από τις οποίες μονάχα οι δύο δεν ευνόησαν, ελέω καιρικών συνθηκών, τις πτήσεις. Ο ιδανικός καιρός και η άψογη φυσική κατάσταση των πιλότων είχαν ως αποτέλεσμα υπέροχες και γοητευτικές πτήσεις και φιγούρες που έκοβαν κυριολεκτικά την ανάσα, με τους αθλητές να «γράφουν» πολλά χιλιόμετρα στον αέρα. Έλληνες και ξένοι αιωροπτεριστές απογειώνονται καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 7 το απόγευμα προσφέροντας εντυπωσιακές στιγμές θεάματος προς τέρψη των θεατών που απολάμβαναν τις εναέριες πιρουέτες. Προς επίρρωση της αρτιότητας και της επιτυχίας και της φετινής διοργάνωσης, αξίζει να αναφερθεί η παρακολούθηση των πτήσεων από πλήθος κόσμου ενώ και σχεδόν όλες οι αερολέσχες της Ελλάδας τίμησαν με την παρουσία τους, τους σπουδαίους αυτούς αγώνες.
Απαράμιλλη και καταλυτική ήταν η συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης στην διοργάνωση των αγώνων, καθώς με τις παροχές της χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές σε όλους όσους συμμετείχαν, είτε αθλητές, είτε διοργανωτές, είτε φίλους του αθλήματος, είτε απλούς επισκέπτες. Ο Δήμος Σερβίων και ο Μορφωτικός Σύλλογος Καστανιάς με την παροχή του ευρωπαϊκών προδιαγραφών ξενώνα και των άλλων εγκαταστάσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Καστανιάς κατάφερε να δημιουργήσει σε όλους τους συμμετέχοντες την προσμονή για το επόμενο ραντεβού…τον Ιούλιο του 2010.
Πρωταγωνιστές στον αγώνα αποστάσεων φέτος ήταν, ο Γονατάς Σπύρος (Αερολέσχη Αθηνών και Ολύμπου), ο Μητρόπουλος Γιάννης (Α.Λ.Α.Ο) και ο Σοφός Σπύρος (Αερολέσχη Καλαβρύτων-ΣΤΥΓΑ) που πήραν και τις τρεις πρώτες θέσεις αντίστοιχα στην τελική κατάταξη μετά από μεγάλο και εντονότατο συναγωνισμό. Στον αγώνα Ακριβείας και Διάρκειας τις δύο πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι Δημήτρης Παπαμάνος και Θόδωρος Καρκατσέλας αντίστοιχα.
Γραφείο Τύπου Δήμου Σερβίων

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο προσκήνιο πάλι ο Μπουχουράς. Αληθεύουν οι φήμες που κυκλοφορούν ότι η Νέα Δημοκρατία δεν ξαναδίνει το χρίσμα στον Κοκολιό και ότι επιλογή της είναι ο Χρήστος;

Ανώνυμος είπε...

Οχι δεν αληθεύουν.Αντιθέτως μάλιστα, η ηγεσία της ΝΔ εχει καταλήξει...πρό πολλού, στην επαναψηφιότητα του νύν Δημάρχου και ο οποίος απολαμβάνει της πλήρους εκτιμήσεως του Πρωθυπουργού και του Γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Ζαγορίτη.
Συνεπώς για την ΝΔ δεν υφίσταται θέμα υποψηφιότητας για τις Δημοτικές εκλογές 14/11/2010 για τον Δήμο Σερβίων.Στην Αθήνα σημαίνοντα στελέχη της Κυβέρνησης εξέφραζαν κατ' ιδίαν την πλήρη υποστήριξη τους στο πρόσωπο του δημάρχου Σερβίων, στον οποίο αναγνωρίζουν το δημιουργικό έργο που επιτελεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός-είχε επισκεφτεί πρίν χρόνια το δημαρχείο- εχει μεταφέρει πρός άπαντες την βούληση του, για την στηριξη στο Δημαρχο Σερβίων κ Κοκολιό, ως εκ τούτου, οιαδήποτε συζήτηση περί του αυτού ζητήματος, για άλλη υποψηφιότητα δεν τίθεται κάν.
Εν κατακλείδι, ισχύει αυτό που λέει>>''δήμαρχος που κερδίζει, ΔΕΝ τον αλλάζεις...''!!
>> Το πρόβλημα είναι κυρίως στην Μείζονα αντιπολίτευση, που δύσκολα θα βρεί υποψηφιότητα-ικανή να κερδίσει τον νυν δήμαρχο!
Είναι κάτι που απασχολεί εντονα το Πασοκ και μάλιστα προσωπικό ενδιαφέρον -για την αναζήτηση ισχυράς προσωπικότητας για δημο σερβιων-επιδεικνύει ο κ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος εχει συνεχώς διαβουλεύσεις για το θέμα αυτό, με στελέχη τοπικά του Πασοκ.
>>Ο τέως Πρόεδρος Δ.Σ και μισός...δήμαρχος, δεν εχει καμμία τύχη πλέον στην τοπική αυτοδιοίκηση.Απλά, λόγω της εκλογής του στην θεση του...προεδρου βυζαντινών(!) κάστρων, εχει την δυνατότητα να κάνει και μια...κοσμική εμφάνιση!!!
Αλλώστε κανείς δεν ξεχνά τα πεπραγμένα του, οταν εν αγνοία του δημάρχου, άλλα εκανε απο αυτά που ελεγε...Επραττε δηλ κατά το δοκούν!!!!!
Για αυτό και δεν επενεξελέγει προεδρος Δ.Σ...

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με αποκλειστκές πληροφορίες άρτι ανακοινωθείσες από το έγκυρο δίκτυο CNN o Μπάρακ Ομπάμα και ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν διαφορετική άποψη. Ενώ η Άνγκελα Μέρκελ και ο Νικολά Σαρκοζί αμφιταλαντεύονται.
Την υποστήριξή του σαφώς εξέφρασε με αποκλειστικές δηλώσεις του στο RAI DUE Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Άντε και σ' ανώτερα...

Ανώνυμος είπε...

Βλέπετε, οτι η..ειρωνεία του 5.30 δεν είναι πολιτική απάντηση!Αντιθέτως, μπορούμε να του διαβεβαιώσουμε, οτι οι εγκυρες πληροφορίες που δίνουμε, είναι εκ των έσω και απόλυτα διασταυρωμένες και δεν επιδεχονται ουδεμίας αμφισβητήσεως.
Να ξαναπούμε οτι το προσωπικό ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού για την επαναψηφιότητα του νυν δημάρχου Σερβίων είναι έντονο και εχει εκφρασθεί σε σημαίνοντα στελεχη της ΝΔ και εδόθει εντολή στο Γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Ζαγορίτη, να προβεί και σε σχετική δήλωση, οταν χρονικά παραστεί η ανάγκη να γίνει αυτό.
Είναι προφανές, οτι σε πολλούς, δεν αρέσει η επαναψηφιότητα Κοκολιού, για τις εκλογές 2010 και ονειρευόμενοι...προσδοκίες θερινής νυχτός,
ήλπιζαν να τους δοθεί το ''δακτυλίδι'' της υποψηφιότητος!!!!
Η επαναψηφιότητα Κοκολιού εχει..''κλειδωθεί'' προ πολλού για την Ν.Δ απο την ηγεσία της και δεν πρόκειται να ανατραπεί απο οιοδήποτε παράγοντα.....

Ανώνυμος είπε...

Μα ναι αφού το είπανε χθες και στο MEGA. Ο Καραμανλής και ο Ζαγορίτης ζητούν συμβουλες από το δημαρχο για την επανεκλογη τους και δεν μπορούν να κοιμηθούν λέει γιατί δεν είπε ακομα το ναι

Το Προφίλ μας