Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Απάντηση στο δελτίο τύπου του Δημάρχου για το νερό


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για ακόμα μία φορά ο γνωστός ανεύθυνος δήμαρχος επιδιώκει να καλύψει με παραπληροφόρηση την ανικανότητά του. Η διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες φορές είναι ότι πλέον έχει καταστεί επικίνδυνος για τους πολίτες του Δήμου Σερβίων και για τη δημόσια υγεία τους. Είναι ικανός για το χειρότερο, ικανός να αποκρύψει τον κίνδυνο ενός τόσο σοβαρού ζητήματος που αφορά το πόσιμο νερό. Η άγνοιά του και η αγραμματοσύνη του τον οδήγησαν και στην έκδοση ενός δελτίο τύπου γεμάτου με αμπελοφιλοσοφίες και φιοριτούρες, άσχετου με την καταγγελία.

Το δελτίο τύπου που εσπευσμένως εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι αναφέρεται στις μετρήσεις και τα επίσημα στοιχεία του Κέντρου Περιβάλλοντος της Ν.Α. Κοζάνης που αφορούν τη δειγματοληψία της 22ας Ιουνίου του 2009 στην πόλη των Σερβίων, και στα δημοτικά διαμερίσματα Λάβας, Βαθυλάκκου και Κρανιδίων. Ουδείς έχει αντίρρηση επ’ αυτών.

Το δημοσίευμα για την ποιότητα του νερού στο Δήμο Σερβίων αφορά τη δειγματοληψία του ΚΕΠΕ που έγινε το Μάιο του 2009, δηλαδή σχεδόν ενάμιση μήνα ενωρίτερα!!! του οποίου οπτική εικόνα έχω μόνο. Παρά την επίσημη αίτησή μου αρ. πρωτοκόλλου 7984/15-07-2009 να μου δοθούν τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων καθώς και τα συμπεράσματα των μετρήσεων του Μαΐου 2009, ο Δήμαρχος προσωπικά, παρουσία των αντιδημάρχων αρνείται να μου τα δώσει. Έναυσμα για την αίτησή μου αυτή είναι τα στοιχεία που βρίσκονται δημοσιευμένα στο δικτυακό τόπο του Κέντρου Περιβάλλοντος Κοζάνης www.kepekozani.gr ανοιχτά προς το κοινό. Εκεί, λοιπόν, οι δείκτες για το Δημοτικό Διαμέρισμα Γουλών, τους οποίους λόγω καταγωγής παρακολουθώ, σε ότι αφορά τους μικροβιολογικούς ελέγχους, βρίσκονται στα υψηλότερα επίπεδα.

Αλήθεια οι κ.κ. αντιδήμαρχοι, παρόντες στην κουβέντα μας, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης, δεν ανησυχούν για το νερό που πίνουν εκείνοι και οι οικογένειές τους; Τουλάχιστον όσοι κατοικούν στο Δήμο Σερβίων! Έχουν γνώση των αποτελεσμάτων και ποια είναι η αντίδρασή τους; Γι’ αυτό τους ψήφισαν οι συνδημότες μας, για να σιωπούν;

Καταγγέλλω την απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου Σερβίων κ. Κοκολιού να μη δίνει στοιχεία σε δημοτικό σύμβουλο, παρεμποδίζοντας το έργο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πράγμα που αντιβαίνει στους νόμους της δημοκρατίας. Τον καλώ έστω και τώρα να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία της μέτρησης του ΜΑΪΟΥ 2009, για τα οποία έγινε η καταγγελία και να μην αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη λόγω της δικής του αμέλειας και ανικανότητας.

Τσολακίδης Κυριάκος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Σερβίων

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Χρυσόστομε !!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι... έτσι...ωραία τα λές

Ανώνυμος είπε...

ti leei;

servia είπε...

pesta megale

Το Προφίλ μας