Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Βιολογικός καθαρισμός στα Σέρβια

Ευρεία σύσκεψη με θέμα τα υπό δημοπράτηση έργα Βιολογικών καθαρισμών στους Δήμους Αιανής – Ασκίου – Βελβεντού – Ελίμειας – Νεάπολης – Σερβίων και Σιάτιστας πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 23/07 στη Νομαρχία Κοζάνης.
Στη σύσκεψη, που έγινε υπό την προεδρία του αρμόδιου Αντινομάρχη Ανάπτυξης Γιάννη Σόκουτη, πήραν μέρος οι Δήμαρχοι των παραπάνω Δήμων, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης Απόστολος Κουτσούλας και κλιμάκιο της ΑΝΚΟ υπό το γενικό Διευθυντή κ. Αμανατίδη.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης διαπιστώθηκε η πλήρης μελετητική ωριμότητα των έργων των Βιολογικών καθαρισμών των οικισμών λεκάνης απορροής του Αλιάκμονα και διευθετήθηκαν κάποια διαδικαστικά θέματα, ώστε αρχές Αυγούστου να ξεκινήσει η υποβολή των φακέλων στο ΥΠΕΧΩΔΕ για οριστική ένταξη των έργων στο ΕΠΠΕΡ (Ταμείο Συνοχής). Ο συνολικός προϋπολογισμός των προτάσεων για τους Βιολογικούς καθαρισμούς των ανωτέρω εφτά (7) συνολικά Δήμων ανέρχεται σε 33 εκ. ευρώ.
Πηγή: kozan.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Βιολογικός καθαρισμός, είναι ο προγραματικός στόχος της δημοτικής αρχής και μπαίνει στην φάση υλοποίησης, με την κατάθεση των σχετικών μελετών.
Είναι απαραίτητος για τα Σέρβια, κάτι στο οποίο συμφωνούν όλοι...

Ανώνυμος είπε...

Βλαμμένε ο βιολογικός καθαρισμός είναι στον αυτόματο πιλότο και γίνεται για όλους τους δήμους. Πας να μας πείσεις ότι τον ξεκίνησε ο δήμαρχος;

Ανώνυμος είπε...

Σου επιστρέφω το χαρακτηρισμό...Πάραυτα!Δεν είπα, καημένε, οτι τον ξεκίνησε, αλλά οτι αποτελεί προγραμματικό στόχο της δημοτικής αρχής και θα μπεί σε φάση υλοποίησης!
Τα εργα γίνονται με...αυτόματο πιλότο!!!
Ωραίο, ε! Πατάμε ενα κουμπί και τα εργα γίνονται!
Με αυτόματο...πιλότο, οπως λέει ο ανόητος!

Ανώνυμος είπε...

εδώ που τα λέμε, ας είναι καλά η Νομαρχία που χρηματοδοτεί τις μελέτες για όλους τους δήμους του Νομού, και οι δήμαρχοι απλά ενημερώνονται για τα τεκτενόμενα...

Το Προφίλ μας