Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Η ηλιθιότητα είναι αήτητη

Από το mementumvivere.blogspot.com

Παράδειγμα # 354
Για το ψαλίδισμα πλάνου σε φιλμ του Κώστα Γαβρά για την ιστορία του Παρθενώνα
«Η περικοπή(!) ενός πλάνου 12 δευτερολέπτων, το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν έχει σχέση(!) με την ουσία(!) των πραγμάτων(!), δεν αποτελεί κανενός είδους λογοκρισία(!!!)»
Δημήτρης Παντερμαλής αρχαιολόγος – κριτικός κινηματογράφου 25/7/2009
ΣτΣ: Κυβερνητικά γραμμάτια εξοφλείτε κύριε Δημήτρη?


Σχόλιο ai-vreS: .............

4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος28/7/09 00:02

  Και μην νομίζετε πως μόνο στην Αθήνα κάποιοι της εκκλησίας παρεμβαίνουν...

  Π.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος28/7/09 06:07

  Ώστε οι Μαραθωνομάχοι και Σαλαμινομάχοι του Χρυσού Αιώνα του ΘΑΡΡΟΥΣ, ο Αριστοτέλης και η Υπατία ήταν 'μιαροί΄ Έλληνες και γι΄αυτό οι σκοταδιστές ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, με τη βοήθεια των ρωμαίων φονιάδων, για να φέρουν τις αιμοδιψείς μοναρχίες των άπληστων ιερατείων τους;
  http://www.youtube.com/watch?v=dV8HPg6fT30

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος28/7/09 08:59

  Συμφωνώ με τον κ. Πλιάτσο. Διαβάσαμε το γράμμα υψηλά ιστάμενου στα εκκλησιαστικά προς το υπουργείο πολιτισμού για την αναστήλωση του επισκοπείου στην Κοζάνη και φρίξαμε.Το κράτος είμαι εγώ ήταν το συμπέρασμα. Δεν υπάρχουν ούτε επιστήμονες, ούτε μελέτες, ούτε υπουργεία. Θα γίνει αυτό που θέλω εγώ αλλοιώς !!! Είμαστε χώρα θρησκευτικού φανατισμού και μεσαιωνισμού. Το είδαμε το έργο και με τον Γαβρά. Σιγά σιγά θα μας πούν οτι οι αρχαίοι Έλληνες μεγάλωσαν και μεγαλούργησαν με τα χριστιανικά ιδεώδη και οτι τα αρχαία μνημεία δεν τα κατέστρεψαν φανατικοί χριστιανοί αλλά άθεοι κομουνιστές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας