Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

"Τα βρήκε" η καμαριέρα με τον Στρος Καν - Αποσύρονται οι κατηγορίες

Τελικά μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ στ' αλήθεια τι έγινε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στην Νέα Υόρκη, μεταξύ του Ντομινίκ Στρος Καν και της καμαριέρας που τον κατηγορεί για βιασμό.
Το χρώμα του χρήματος πιθανότατα υπερίσχυσε και έτσι ο δικηγόρος της γυναίκας δήλωσε πως πιστεύει ότι ορισμένες ή όλες οι κατηγορίες θα αποσυρθούν, ανέφερε χθες η εφημερίδα The New York Times.


Ο Κένεθ Τόμπσον, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την καμαριέρα Ναφισατού Ντιαλό, έκανε την δήλωση αυτή μετά τον προγραμματισμό μιας νέας συνάντησης ανάμεσα στην κατηγορούσα αρχή και την πελάτισσά του για αύριο Δευτέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα.


"Η δική μου ερμηνεία για την επιστολή" με την οποία ορίστηκε η συνάντηση "είναι ότι πρόκειται να ανακοινώσουν ότι είτε θέτουν στο αρχείο την υπόθεση, είτε αποσύρουν ορισμένες από τις κατηγορίες", είπε ο Τόμπσον στους Τάιμς της Νέας Υόρκης.

"Αν δεν επρόκειτο να αποσύρουν τις κατηγορίες", πρόσθεσε, "δεν θα υπήρχε λόγος να συναντηθούν μαζί της. Απλώς θα πήγαιναν στο δικαστήριο την επομένη και θα έλεγαν ‘συνεχίζουμε την δίωξη’".

Ο Τόμπσον είπε ότι στη συνάντηση θα παραστούν ο ίδιος και η Ντιαλό.

Η επόμενη ακρόαση για την υπόθεση είναι προγραμματισμένη την Τρίτη.

Εάν οι κατηγορίες αποσυρθούν, ο Στρος-Καν, που είχε δηλώσει αθώος την 6η Ιουνίου κι αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταβολή εγγύησης, θα είναι ελεύθερος να επιστρέψει στη Γαλλία.

Εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Μανχάταν αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το χθεσινό δημοσίευμα.

Η σύλληψη του Στρος-Καν τον Μάιο μετά την καταγγελία της 32χρονης μετανάστριας ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει είχε προκαλέσει σοκ στη Γαλλία, όπου φερόταν ως ο επικρατέστερος υποψήφιος για την προεδρία, και στο ΔΝΤ, από την ηγεσία του οποίου παραιτήθηκε.
www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας