Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού


Την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011 και ώρα 19:00 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:

1.      Περί έγκριση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Σερβίων- Βελβεντού.
2.      Περί απευθείας ανάθεση εκμίσθωσης βοσκοτόπων στην Τ.Κ. Καταφυγίου.
3.      Περί εκτέλεσης ασφαλτοστρώσεων στο έργο «Αποχέτευση όμβριων υδάτων Δ.Δ. Σερβίων».
4.      Περί έγκρισης του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της προμήθειας «Ηλεκτρονικής υδροληψία άρδευσης με χρήση επαναφορτιζόμενης κάρτας για εξοικονόμηση  νερού».
5.      Περί  αποδοχής μελέτης του έργου :Αποπεράτωσης κτιρίου πρώην ΚΕΦΟ την Τοπική Κοινότητα Τριγωνικού.
6.      Περί έγκρισης χορήγησης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης έργου                     « Επισκευή στέγης κοινοτικού καταστήματος Τριγωνικού».
7.      Περί έγκριση προϋπολογισμού κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.
8.      Περί έγκρισης διετούς προγράμματος δράσης κοινωφελής επιχείρησης Δήμου Σερβίων –Βελβεντού.
9.      Περί αποδοχής και κατανομής πίστωσης ποσού 206.243,00€ από ΣΑΤΑ.
10. Περί αποδοχής και κατανομής πίστωσης ποσού 45.100,00 € από Πυροπροστασία.
11. Περί γνωμοδότησης για αντικατάσταση τμήματος αγροτεμαχίου λόγω ακαταλληλότητας στην Τ.Κ. Ιμέρων Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.
12. Περί τροποποίηση προϋπολογισμού και  τεχνικού προγράμματος  του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.
13. Περί έγκρισης ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης της Δημοτικής Επιχείρησης Βελβεντού «ΤΑ ΠΙΕΡΙΑ» έτους 2010.
14. Περί παραχώρησης χρήσης Δημοτικής έκτασης 4.946,69 τ.μ στο Πολιτιστικό σύλλογο Ροδίτη.
15. Περί τοποθέτησης μεταλλικών εμποδίων ασφαλείας προ των καταστημάτων της Τράπεζας Eurobank EFG στα Σέρβια και της Αγροτικής Τράπεζας Βελβεντού.
16. Περί έγκρισης κανονισμού άρδευσης Τ.Ο.Ε.Β Βελβεντού. 
17. Περί χορήγησης παροχής πόσιμου νερού σε Δημότες.
18. Περί συζήτησης διαφόρων θεμάτων. 
                                            
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Ελευθερίου Χρήστος

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Xexasate to simadikotero 8ema apo ola na sizitisis proedre.

Peri anemon kai idaton !!!

Ανώνυμος είπε...

καλα ακομη δεν ηρθε η ωρα να αποφασισεται για την ονομασια του δημου?
η αντιπολιτευση πολλες φορες το προτεινε και ο Κωνσταντοπουλος εδειχνε να σφυριζει αδιαφορα,οι υπολοιποι ομως τι κανετε?
βαλατε τον Λαζαριωτη να βγαλει το φιδι απο την τρυπα απο την μια και απο την αλλη τον Κωνσταντοπουλο να μιλα για μια κοινωνια "πρωτοπορα"?
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Den xeris esi file mou, ti skeftode ta ponira pasokoskila, akoma kai tora eyelpistoune se mellodikous psifous, eno ka8e mera pou perna ta minimata pou pernoume apo tous sindimotes mas einai olo kai pio akreea.


YG: To allo den to ma8ate, pige o Kostadopoulos os dimarxo Servion na einai xorigos stin giorti Rodakinou kai efage kokkini karta apo ton MKO, diladi pali na tous glipsoume, eleos !!!! Alla Pasoko giati etsi mas aresi.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΜΚΟ.
ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ(ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ).
ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΘΦΗΚΑΝ ΤΗΝ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ενα να ξέρεις φίλε 3.05. Ο δήμος δεν είναι στο κόκκινο, αλλά στο όριο μεταξύ πορτοκαλί και πράσινο. Κάποιος από λάθος ελπίζω παρουσίασε την εικόνα χειρότερη από αυτή που πραγματικά είναι.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΖΑΡΙΩΤΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ-ΤΣΙΡΕΚΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΣΑΛΑΚΩΣΑΤΕ ΤΟ 'ΙΜΑΤΖ" ΣΑΣ.
ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΥΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣΧΑΛΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ(ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΣΕΡΒΙΑ ΦΥΣΙΚΑ)

Ανώνυμος είπε...

Στις Κυριακατικες εφημεριδες το Δημο Σερβιων δεν τον ειχαν ουτε στους κοκκινους δημους ουτε στους πορτοκαλι, εχω την εντυπωση οτι η Δημοτικη Αρχη δεν μας λεει την αληθεια στο θεμα του χρεους. Αρε Κοκολιε εχει πλακα να δικαιωθης στο τελος.Καπιοι πρεπει να εξαφανιστουν απο την κοινωνια των Σερβιων

Ο ΔΝΤ είπε...

Ξέρεις φίλε 11.39, τι μάθαμε χθες;
Ότι ο δήμος για να πληρώσει τις παλιές οφειλές θα πάρει δάνειο 2,6 εκ. ευρώ. Αυτές είναι οι πραγματικές οφειλές που προέρχονται από τον πρώην δήμο Σερβίων. Οι υπόλοιπες οφειλές είναι δάνεια παλιά, περίπου 2,1εκ. ευρώ και συμβάσεις έργων που τρέχουν και είχαν τιμολογηθεί ως το τέλος του 2010, περίπου 1,3-1,6 εκ. ευρώ. Σύνολο περίπου 6-6,3 εκ. ευρώ.
Τώρα πως έγινε και δηλώθηκαν οφειλές 8,7 εκ. ευρώ, και ο δήμος έγινε ανοιχτός κόκκινος, αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξηγηθεί στην πορεία. Σίγουρα όμως το χρέος κινείται γύρω από το 100% των εσόδων.

Το Προφίλ μας