Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Επιασαν παιδίατρο του ΙΚΑ να ζητάει χρήματα για να κάνει εμβόλιο!

Με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στο χέρι έπιασαν οι αστυνομικοί το πρωί της Τετάρτης παιδίατρο του ΙΚΑ. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 58χρονος παιδίατρος μέσα στο ΙΚΑ Τούμπας ζήτησε απο 37χρονο, πατέρα δυο παιδιών 40 ευρώ για να εμβολιάσει τα παιδιά, 3 ετών και 2 μηνών.
'Οπως καταγγέλθηκε, την Τρίτη, ο 37χρονος πατέρας προσπάθησε να κλείσει ραντεβού για να κάνει τα εμβόλια των παιδιών μέσω του αριθμού 184 του ΙΚΑ.

Ενημερώθηκε όμως, ότι το συντομότερο δυνατό ραντεβού ήταν στα τέλη Σεπτέμβρη 2011.

'Οταν απευθύνθηκε στον 58χρονο παιδίατρο, που διέθετε συμβεβλημένο ιδιωτικό ιατρείο με το Ι.Κ.Α., του ζητήθηκε το ποσό των 40 ευρώ για τον εμβολιασμό, είτε στο ιδιωτικό του ιατρείο, είτε, παρακάμπτοντας τη διαδικασία των ραντεβού, στο Ιατρείο του ΙΚΑ.

'Ετσι, ο 37χρονος πατέρας, χθες το απόγευμα, απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος. Οι αστυνομικοί προσημείωσαν το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ και κανονίστηκε ραντεβού για σήμερα το πρωί, στο ιατρείο του στο Ι.Κ.Α. Τούμπας.

Αφού έγινε ο εμβολιασμός των δύο παιδιών,ο πατέρας τους του έδωσε τα χρήματα. Οι αστυνομικοί βρίσκονταν απέξω και μόλις δόθηκε το σήμα μπήκαν στο ιατρείο του 58χρονου και βρήκαν επάνω του τα χρήματα.

Ο γιατρός θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας