Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

1ο Αντάμωμα Απανταχού Νεραϊδιωτών

Με μεγάλη επιτυχία εγινε το 1ο Αντάμωμα Απανταχού Νεραιδιωτών, στην Ταβέρνα ''ΦΩΛΙΑ'' στην Νεράιδα.Να σημειωθεί οτι είναι το 1ο οργανωμένο Αντάμωμα Νεραιδιωτών απο το 1973,και σε αυτό ανταποκριθηκαν πολλοί απανταχού Νεραιδιώτες απο Πλατύ, Αλεξάνδρεια , Κοζάνη και αλλού. Η συγκίνηση ηταν μεγάλη, γιατί συναντιόνταν για πρώτη φορά μετά απο πολλά χρόνια Νεραιδιώτες και ειχαν την ευκαιρία να θυμηθούν αναμνήσεις απο τα παλιά.
Ο Πρόεδρος της Τ.Κ Νεράιδας Ξενοφών Βαίζογλου στο χαιρετισμό του, εξέφρασε την χαρά και την συγκίνηση του για το 1ο Αντάμωμα Νεραιδιωτών . Συγκινητική στιγμή ηταν οταν ο Πρόεδρος  της Νεράιδας αναφέρθηκε στην παρουσία της δασκάλας του χωριού της κας Μαρίκας που ηρθε απο την Κρήτη για αυτη την εκδήλωση, ενω αντίστοιχα δεν μπόρεσε να συμμετάσχει ο δάσκαλος του χωριού, λόγω προβλημάτων υγείας.

''ηταν το 1ο Αντάμωμα Απανταχού Νεραιδιωτών και αποτελεί την αφορμή να ξανασυναντηθούν πολλοί κάτοικοι της Νεράιδας, ιδιαίτερα εκείνοι που εφυγαν απο το παλιό χωριό σε Πλατύ και Αλεξάνδρεια και αλλού....Το επόμενο αντάμωμα θα γίνει μετά απο 5 χρόνια.....''



Απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Σόκουτης και ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος, ενω παρόντες ηταν ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού Χ Ελευθερίου και οι Αντιδήμαρχοι Μπάκανος, Παναγιωτούλας και Λαζαριώτης. Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν σε ολους απο ενα DVD με την ιστορία της Νεράιδας, ενα βιβλίο και ενα εντυπο τηλεφωνικού καταλόγου της Νεράιδας.

live-avles.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mravo 3enofonta se efxaristoyme gia osa ekanes .se efxome panta na exis teties epitixies oloi exoyme ena ena kalo logo napoyme

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=lk3Sifd3b00

Ανώνυμος είπε...

Μράβο,χίλιες φορές μπράβο.Περάσαμε τέλεια!!!

Το Προφίλ μας