Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Βασίλης Κωνσταντόπουλος στο έκτακτο δελτίο ειδήσεων του TOP CHANNEL: τρομακτικό πλήγμα το κλείσιμο της γέφυρας, η καταστροφή της περιοχής. Ο Δήμος μας διχοτομείται!

Σε δηλώσεις του, ο  επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος, πριν από λίγο στο έκτακτο δελτίο ειδήσεων του TOP CHANNEL υπογράμμισε ότι είναι τρομακτικό πλήγμα για την περιοχή το κλείσιμο της γέφυρας Σερβίων. Συνέχισε λέγοντας ότι είναι η καταστροφή της περιοχής και ότι ο Δήμος μας διχοτομείται. 

Επεσήμανε ότι θα πρέπει οι δήμοι να συνεργαστούν με την Περιφέρεια ώστε να δουν σε ποιες άμεσες ενέργειες θα πρέπει να προβούν ώστε να διευκολυνθεί η μετακίνηση του πληθυσμού και των προϊόντων προς τα Σέρβια και να προταθεί ένας ασφαλής δρόμος. 

Εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να γίνει πρώτα η βελτίωση της οδού μέσω Αυλών, η παράκαμψη των Γουλών, η παράκαμψη και του Ρυμνίου και βεβαίως η βελτίωση της δού Καισαρειάς και Κήπου, ώστε να υπάρχει πρόσβαση προς την Κοζάνη. Και συνεπώς να αποφασιστεί η νότια παράκαμψη του Δήμου Κοζάνης για την εύκολη πρόσβαση στο Αεροδρόμιο και στην Εγνατία οδό.


Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο ειδήσεων του TOP CHANNEL ο δήμαρχος Σερβίων κ. Ελευθερίου δεν δέχθηκε να κάνει δηλώσεις.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί δε δέχτηκε ο δήμαρχος να κάνει δηλώσεις;
Τι θα πει είναι στεναχωρημένος; Δηλαδή αν μπουν οι Τούρκοι στα νησιά τί πρέπει να πει ο πρωθυπουργός, δεν βγαίνω, είμαι στεναχωρημένος; Δηλαδή αν γίνει κάπου ένας καταστροφικός σεισμός πχ τί πρέπει να πει ο υπουργός, δε βγαίνω γιατί είμαι στεναχωρημένος;
Αντιλαμβάνονται τον ρόλο τους τελικά ρε παιδιά; Δηλαδή τι μας λεει, ότι θα βγει όταν του φύγει η στεναχώρια; Κι αν δεν του φύγει δεν θα βγει; Ή τελικά μας λέει ότι θα του φύγει η στεναχώρια σύντομα;

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ήθελε να αποφύγει ερώτηση του τύπου « τι έχετε να πείτε που λέγατε δημόσια ΑΝ η γέφυρα έχει πρόβλημα τα φανάρια το επιβαρύνουν»
δυστυχώς , ας προσέχαμε. τον οκτώβρη το λάθος θα διορθωθεί

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν θέλει ο Ελευθερίου,ας βγεί ο αναπληρωτής Δημάρχου αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Ποντίκης.Ευκαιρία να μάθει όλη η χώρα το επίπεδο που έχουν κάποιοι στην Δημοτική αρχή Σερβίων.Αν δεν θέλει και αυτός ας βγεί ο αντιδήμαρχος Λιβαδερού ή των Καμβουνίων.Είναι πολλά τα χάλια μας,δεν είναι μόνο η Γέφυρα.

Το Προφίλ μας