Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Παρουσίαση Υποψηφίων Εθνικών Εκλογών ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης

Ζαρογιάννης Λουκάς

Ο Ζαρογιάννης Λουκάς του Ιωάννη και της Βασιλικής το γένος Παπαδημητρίου γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου του 1991 στα Σέρβια Κοζάνης όπου και μαθήτευσε στο Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Σερβίων. Η ανατροφή του, οι επικοινωνιακές του δεξιότητες, το επιχειρηματικό πνεύμα που ανέπτυξε από την ενασχόληση του με την οικογενειακή επιχείρηση από νεαρή ηλικία, τον ώθησαν να ακολουθήσει τον κλάδο των οικονομικών σπουδών στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δ.Π.Θ. Μετεκπαιδεύτηκε στην Χρηματοοικονομική Λογιστική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όπου εξειδικεύτηκε στην διαχείριση ανθρωπίνων  πόρων.

Η εργασιακή εμπειρία του ξεκίνησε από τις οικογενειακές επιχειρήσεις, αναλαμβάνοντας διάφορες θέσεις ευθύνης. Δραστηριοποιείται ενεργά στον κλάδο των οδικών εμπορευματικών μεταφορών, διεθνών και εθνικών, στην παροχή υπηρεσιών logistics καθώς και στην λιανική πώληση υγρών καυσίμων.  Στη διάρκεια των σπουδών του, υπήρξε ενεργό μέλος της φοιτητικής νεολαίας ΠΑΣΠ Κομοτηνής. Μετά το πέρας των σπουδών του, εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Π.Ε Κοζάνης ασχολήθηκε ενεργά με το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα καθώς επίσης και με το Κίνημα Αλλαγής όπου διετέλεσε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής. Ήταν  Υποψήφιος Βουλευτής το 2019 κατακτώντας την δεύτερη θέση. Είναι Πρόεδρος της ομάδας Μπάσκετ του Λασσάνη από το 2020.  Συμμετέχει ενεργά στον Τομέα Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ ενώ το 2022 στο 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής εξελέγη μέλος  της Κ.Π.Ε. Έχει αναπτύξει πλούσια πολιτιστική και εθελοντική δράση ως ενεργός πολίτης.

Καμαριάδου Παναγιώτα

 Γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1986 στην Κοζάνη. Κατάγεται από το Δρέπανο Κοζάνης, όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ασκούμενη δικηγόρος στις δικηγορικές εταιρείες της Θεσσαλονίκης Primius και ΝΟΜΟΣ Από το 2012 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης και δραστηριοποιείται ως Δικηγόρος με έδρα την πόλη της Κοζάνης.  Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην κατεύθυνση Διεθνών Σπουδών της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Από το καλοκαίρι του 2022 είναι μέλος του Εργαστηρίου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Επίσης, παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με αντικείμενο το Δημόσιο Λόγο και τα Ψηφιακά Μέσα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.  Σύζυγος, μητέρα ενός αγοριού 2,5 ετών και εγκυμονούσα στον 8 μήνα  στο δεύτερο της παιδί.

                                                            

    Κουκουλόπουλος Πάρις

 Γεννήθηκε στην  Κοζάνη, γιος του Δημητρίου και της Αναστασίας, το γένος Δάλλα. Είναι παντρεμένος με τη φαρμακοποιό Δήμητρα Σακαβάρα και ο γιος τους Δημήτρης είναι μαθηματικός, καθηγητής θεωρίας αριθμών στο Πανεπιστήμιο του Μοντρεάλ. Χημικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. με πλούσια συνδικαλιστική δράση από τα φοιτητικά του χρόνια. Από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ, συμμετέχει αδιάλειπτα από το 1974 στις πολιτικές διαδικασίες της οργάνωσης και σήμερα είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση για πολλά χρόνια σε όλες τις βαθμίδες της. Εκλέχτηκε 5 φορές Δήμαρχος Κοζάνης (1991-2009) και είναι ο πρώτος αιρετός πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ (1999-2007). Μέλος και επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή Περιφερειών της ΕΕ από την ίδρυση της όπου διετέλεσε    Αντιπρόεδρος της και μέλος στη Μόνιμη Συνδιάσκεψη των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του   Συμβουλίου της Ευρώπης. Στις εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου του 2009 εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής (2009-2014) και χρημάτισε Υφυπουργός Εσωτερικών το 2011 και Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης το 2014.

Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Π.Ε. Κοζάνης σήμερα. Για να έχει ο τόπος μας ισχυρή φωνή στα κέντρα των αποφάσεων. Για να φέρουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ στο κέντρο των εξελίξεων.

Όλοι μαζί μπορούμε 

 

Νικολαίδης Ισαακ

Γεννήθηκε στο Αντίγονο Φλώρινας το 1965. Είναι παντρεμένος με τη Φωτεινή Γιοβανίτσα και έχουν 2 παιδιά: Τον Αλέξανδρο (Διδάκτωρ Ηλεκτρολόγο Μηχανικό) και την Αναστασία (Μεταπτυχιακό Οικονομολόγο). Σπούδασε Ηλεκτρολόγος και αποφοίτησε και τη σχολή της ΔΕΗ, με την ειδικότητα του Ηλεκτροτεχνίτη Σταθμών Παραγωγής. Εργάζεται στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού από το 1986 και σήμερα είναι Αναπληρωτής προϊστάμενος στη Σχολή Ταχύρυθμης Εκπαίδευσης Καρδιάς. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε ηλεκτρολογικά θέματα από τον Ε.Ε.Ο.Π.Ε.Π. του Υπουργείου Παιδείας και διδάσκει στο ΚΕΚ-ΙΙΕΚ της ΔΕΗ ΑΕ.  Από το 1995 ασχολείται με τα κοινά και έχει ως μήνυμά του τη ρήση: «Αν δεν μπορείς να κάνεις καλό, μην κάνεις κακό».  Έχει διατελέσει Πρόεδρος Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου ¨ΑΝΤΙΓΟΝΟΣ¨ 1995 – 2005, Μέλος Επιτροπής Παιδείας & Πολιτισμού, Συμβουλίου Περιοχής Αμυνταίου    1996 – 1998, Τοπικός Σύμβουλος Δ.Δ. Αντιγόνου Ν. Φλώρινας  1999 – 2002, Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Φιλώτα  Ν. Φλώρινας 2003 – 2006, Αντιδήμαρχος του Καποδιστριακού Δ. Φιλώτα  Ν. Φλώρινας  το 2005, Πρόεδρος Διαδημοτικού Οργάνου Τηλεθέρμανσης  Δ.Ε.Τ.Ε.Π.Α.  2003 – 2006. Μέλος Διοικήσεων πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων, από το  1989 έως και σήμερα, Δημοτικός Σύμβουλος Καλλικρατικού Δήμου Αμυνταίου 01/01/2011 – 27/02/2014 (Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου 2011-2012), Πρόεδρος Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ (Παραρτήματος Δυτικής Μακεδονίας)  από το Μάρτιο του 2018 έως Μάρτιο του 2022. Σήμερα είναι ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας  «Ο ΣΩΤΗΡΑΣ» από ιδρύσεως του και Πρόεδρος Συμβουλίου Κοινότητας Πτολεμαΐδας από 09/2019.      

 

Τσιρνάρη Ελένη

Η Έλενα Τσιρνάρη είναι Πτυχιούχος Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών, πτυχιούχος Λογιστικής, αριστούχος κάτοχος μεταπτυχιακού διετούς φοίτησης με Δίπλωμα εξειδίκευσης: «ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΤΗ Ν.Α. ΕΥΡΩΠΗ». Επίσης είναι  κάτοχος δεύτερου μεταπτυχιακού integrated master και τρίτου μεταπτυχιακού διετούς φοίτησης Επιστήμες της Αγωγής: «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ». Απέσπασε το τρίτο βραβείο σε διαγωνισμό αφίσας με περιβαλλοντικά μηνύματα. Έχει συμμετάσχει ως μέλος της επιτροπής στο μαθητικό διαγωνισμό της Euragion 2017 και ως μέλος κριτικής επιτροπής σε συνέδριο της Ε.Ε.Π.Ε.Κ.. Εισηγήτρια σε επιμορφωτικά προγράμματα μεγάλης διάρκειας του ΚΕΔΙΒΙΜ ΠΑΜΑΚ - Ε.Ε.Π.Ε.Κ.. Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ και εξετάστρια στις εξετάσεις πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη Τυπικής εκπαίδευσης του ΕΟΠΠΕΠ. Σεμινάρια επιμόρφωσης σε θέματα σχετικά με Εκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων, Εκπαίδευση εκπαιδευτών στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, λογιστικής φοροτεχνικά, ΕΓΛΣ,-κοστολόγηση, Διοίκηση της εκπαίδευσης, Διαπολιτισμική εκπαίδευση, Τέχνη και βίωμα, Μουσειακή αγωγή, Ενταξιακές προσεγγίσεις παιδιών με ειδικές ανάγκες, Εισαγωγή στη ψυχολογία, κ.α. Διδακτική εμπειρία στην Α/βάθμια, Β/βάθμια εκπαίδευση, ΔΙΕΚ και ΣΔΕ.

 

Φτάκας Γιώργος

 Ο Γιώργος Φτάκας γεννήθηκε στην Αιανή το 1979.Είναι παντρεμένος με τη Στυλιανή Καρπενήση και έχουν μια κόρη 7 χρονών. Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης. Εξελέγη Σύνεδρος στο 3ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Επίσης είναι Υπεύθυνος Οργανωτικού στην Ιστορική Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Αιανής. Είναι πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κοζάνης. Διετέλεσε πρόεδρος και δημοτικός σύμβουλος στην Κοινότητα Αιανής, Ιστορική Έδρα του Δήμου Κοζάνης. Είναι πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιανής από το 2010 και εκλεγμένος αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας. Παιδί μεταναστών έζησε και ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση του στη Γερμανία. Είναι απόφοιτος της Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας - Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Από το 2005 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας – σύμβουλος επιχειρήσεων στο ηλεκτρονικό εμπόριο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας