Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Συνεχίζονται τα έργα Συντήρησης των Οδικών Δικτύων στην Π.Ε. Γρεβενών - Τις Συμβάσεις των έργων, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα συντήρησης των Οδικών Δικτύων στην Π.Ε. Γρεβενών.

             Αναλυτικά  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας υπέγραψε τις Συμβάσεις για τα παρακάτω έργα:

·         «Συντήρηση Τεχνικών Έργων 2021». Το έργο είναι προϋπολογισμού 111.000,00 ευρώ με (ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων  και θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες.

·         «Συντήρηση Ασφαλτικών στο Οδικό Δίκτυο Βεντζίων». Το έργο είναι προϋπολογισμού 209.048,93 ευρώ με (ΦΠΑ), θα ολοκληρωθεί σε 24 μήνες και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

·         «Συντήρηση Ασφαλτικού Οδοστρώματος στο Βόρειο Τμήμα της Π.Ε. Γρεβενών 2021». Το έργο χρηματοδοτείται  από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, είναι προϋπολογισμού 89.979,48 ευρώ και θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες.

·         «Συντήρηση Ασφαλτικού Οδοστρώματος στο Νότιο Τμήμα της Π.Ε. Γρεβενών 2021».  Το έργο  προϋπολογισμού 84.979,49 ευρώ με(ΦΠΑ)  θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

·         «Συντήρηση Επισκευή Οδοστρώματος Επαρχιακού Δικτύου της Π.Ε. Γρεβενών 2021». Το έργο χρηματοδοτείται  από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων-συνεχιζόμενα έργα έτους 2022 για την Π.Ε. Γρεβενών, θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες και ο προϋπολογισμός του είναι 46.062,97 ευρώ με (ΦΠΑ).

 

            Η Περιφερειακή Αρχή προχωράει μεθοδικά στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού έργων, ο οποίος το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχει να επιδείξει αποτελέσματα μετρήσιμα και ουσιαστικά, που βοηθούν στην καθημερινότητα των πολιτών, βελτιώνουν την ασφάλεια των μετακινήσεων των ίδιων και εξασφαλίζουν την εύκολη πρόσβασή τους προς τους χώρους εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας