Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021

Ένταξη έργου για τη βελτίωση δικτύου υφιστάμενων αγροτικών οδών του Δήμου Σερβίων στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Εγκρίθηκε με απόφαση του Αν. Υπουργού Εσωτερικών κ. Πέτσα η ένταξη του έργου «Βελτίωση δικτύου υφιστάμενων αγροτικών οδών στη Δ.Ε. Σερβίων του Δήμου Σερβίων, την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, ύψους 1.899.579,60 ευρώ.

Η πρόταση μελετήθηκε και υποβλήθηκε

σε πολύ σύντομο χρόνο στο τέλος του 2020  από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και ήταν καθ’ όλα άρτια.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Σερβίων είναι ο πρώτος Δήμος της Δυτικής Μακεδονίας, έργο του οποίου εντάσσεται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. To συγκεκριμένο έργο προβλέπει εργασίες βελτίωσης 8 αγροτικών οδών, συνολικού μήκους 13.783 m. Οι 4 αγροτικοί δρόμοι βρίσκονται βορειοδυτικά του Πλατανορρέυματος, οι 2 βορειοδυτικά των Σερβίων και οι 2, που καταλήγουν και στη λίμνη, βρίσκονται ανάμεσα στους οικισμούς Γούλες και Αυλές.  

 

Προβλέπεται η διαγράμμιση των οριογραμμών (δεξιά και αριστερή) των αγροτικών οδών, όπως επίσης και  η τοποθέτηση ρυθμιστικών πινακίδων ΚΟΚ σε όλες τις συμβολές των αγροτικών οδών με το υφιστάμενο οδικό δίκτυο.

Σε συγκεκριμένα σημεία, για την προστασία των οδηγών, θα τοποθετηθεί στηθαίο ασφαλείας.

 

 

Συνημμένα: Γενική οριζοντιογραφία 


 

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος8/6/21 23:17

  ''Η πρόταση μελετήθηκε και υποβλήθηκε μέσα σε σύντομο χρόνο διάστημα'' ειναι το σωστό. Ούτε έκθεση στο Δημοτικό δεν έκανε ο συντάκτης …

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος9/6/21 00:04

  Σέρβια με μια παρένθεση
  Αυτό ακριβώς είναι η παράταξη Ελευθερίου
  Μια παρένθεση στην ιστορία του δήμου που αφορά μόνο τα σερβια

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας