Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Συγχαρητήριο μήνυμα για τη διάκριση μαθητριών του ΓΕΛ Σερβίων

H Διευθύντρια Κουρελή Αθανασία, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Σερβίων συγχαίρει θερμά  τις μαθήτριες Κακάλη Αικατερίνη, Βελλή Αναστασία, Παρασκευά Δήμητρα που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στον Διαπεριφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Διακόσια χρόνια ελεύθερου ελληνικού κράτους. Η συνεισφορά των Ελλήνων της Μακεδονίας και της Θράκης στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα» που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας.
Συμμετείχαν -είτε με δοκίμια είτε με λογοτεχνικά κείμενα - σχολεία και των τριών Περιφερειών, της Δυτικής Μακεδονίας, της Κεντρικής Μακεδονίας και της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το σχολείο μας  κατέκτησε και τις τρεις θέσεις στο ιστορικό δοκίμιο ως εξής:

Δοκίμιο Λυκείου

1η θέση:  ΓΕΛ Σερβίων Κοζάνης: «Η συμβολή του Γεωργίου Λασσάνη στην Επανάσταση του ’21», Κακάλη Αικατερίνη, Β΄τάξη.

2η θέση: ΓΕΛ Σερβίων Κοζάνης:  «Η συμβολή του ανιδιοτελή Εμμανουήλ Παππά στον Αγώνα για ανεξαρτησία», Βελλή Αναστασία, Β΄τάξη.

3η θέση: ΓΕΛ Σερβίων Κοζάνης:  «Η δράση του Σερβιώτη Ζήση Σωτηρίου στον Αγώνα του ’21», Παρασκευά Δήμητρα, Α΄τάξη. 

Συγχαρητήρια για την επιτυχία σας! Να συνεχίζετε να ερευνάτε και να μελετάτε την ιστορία του τόπου σας, έχοντας ως τηλαυγείς φάρους τους ήρωες και τους αγωνιστές που με τόλμη και αρετή μας παρέδωσαν την πατρίδα ελεύθερη!  

Η Διευθύντρια

Κουρελή Αθανασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας