Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Βασίλης Κωνσταντόπουλος: “Στον δήμο Άργους Ορεστικού ένα δήμο ίσο περίπου με τον δήμο Σερβίων οραματίζονται και πετυχαίνουν. Όταν προεκλογικά μιλήσαμε για Κλειστό Κολυμβητήριο στα Σέρβια, ο συνδυασμός της σημερινής δημοτικής αρχής μας λοιδώρησε, μας χλεύασε. Μίλησε για φαραωνικό έργο"

Στον δήμο Άργους Ορεστικού (ένα δήμο ίσο περίπου με τον δήμο Σερβίων).
Εκεί που οραματίζονται και πετυχαίνουν.
Εκεί που δεν θεωρούν τις βασικές υποδομές, φαραωνικά έργα.
Εκεί που τα παιδιά τους, δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού.
Στον δήμο μας τώρα.
Όταν προεκλογικά μιλήσαμε για Κλειστό Κολυμβητήριο στα Σέρβια, ο συνδυασμός της σημερινής δημοτικής αρχής μας λοιδώρησε, μας χλεύασε.
Μίλησε για φαραωνικό και μεγαλεπήβολο έργο.
Κι όμως εμείς γνωρίζαμε πολύ καλά ότι σε τέσσερα χρόνια μπορούσε το Κλειστό Κολυμβητήριο
να γίνει πραγματικότητα.
Όπως πραγματικότητα θα είναι σε λίγο στον δήμο Άργους Ορεστικού.”

Δημοτικό Κολυμβητήριο Άργους Ορεστικού
  Ένα ακόμη έργο πνοής 4,2 εκατομμυρίων ευρώ
  Ένα ακόμη έργο πνοής εξασφάλισε ο Δήμος Άργους Ορεστικού με τη διακήρυξη διαγωνισμού για την κατασκευή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άργους Ορεστικού, κάτι που αποτελούσε και προεκλογική μας δέσμευση.
  Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο κολυμβητήριο κλειστού τύπου με

συνολικό προϋπολογισμό 4,2 εκατομμύρια ευρώ. Χάρη στα θερμομονωτικά πάνελ και τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό του, θα έχει μηδενικό σχεδόν ενεργειακό κόστος λειτουργίας, τόσο για τη θέρμανση της πισίνας, όσο και για τη θέρμανση του χώρου και τη λειτουργία των συστημάτων αφύγρανσης, μέσω της διαδικασίας του net metering.
Η κολυμβητική δεξαμενή θα έχει διαστάσεις 25 x 15,50 x 2,0 μέτρα και έξι διαδρόμους, ώστε να φιλοξενεί και αγώνες water polo. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων, αυτόματο σύστημα κάλυψης της κολυμβητικής δεξαμενής για την ελαχιστοποίηση της εξάτμισης και φορητό σύστημα μείωσης του βάθους της, ώστε να χρησιμοποιείται για εκμάθηση κολύμβησης μικρών παιδιών, για φυσικοθεραπεία ΑΜΕΑ σε υδάτινο περιβάλλον, καθώς και για άλλες δραστηριότητες.
  Το έργο περιλαμβάνει επιπλέον την κατασκευή κερκίδων και βοηθητικών χώρων, όπως αποδυτηρίων χρηστών και διαιτητών, λεκανών χλωρίωσης πριν την είσοδο στην κολυμβητική δεξαμενή, χώρων υγιεινής χρηστών, επισκεπτών και ΑΜΕΑ, κυλικείου, ιατρείου, γραφείων, αποθηκών και θέσεων στάθμευσης στην αυλή, με δεδομένη τη δυνατότητα πρόσβασης ΑΜΕΑ.
  Με βασικό μέλημα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών του, ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενισχύει το πλέγμα των σύγχρονων και υποδειγματικών αθλητικών υποδομών του.

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κε Κωνσταντόπουλε,η Δημοτική αρχή εδώ και 1 μήνα έχει που αναδείχθηκε το θέμα με τα παγκάκια,την βρύση,τα κάγκελα κλπ, στο φαράγγι Σερβίων και δεν έχουν κάνει τίποτα,εσύ περιμένεις να αλλάξουν γνώμη για το κλειστό κολυμβητήριο;Ζούμε στο 2021 και γι’αυτούς θεωρείται πολυτέλεια ή φαρανωικο έργο,έτσι βλέπουν το μέλλον του τόπου μας.Κρίμα όμως…

Ανώνυμος είπε...

Τι περιμένετε να γίνει;Να αλλάξει γνώμη ο Ελευθερίου;Κεφάλι μπορεί να αλλάξει,γνώμη όχι.

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοτική αρχή έχει πρόγραμμα αρχών και πράξεων, που αποδεικνύει ότι έγινε καλύτερη η ζωή των δημοτών. Το κλειστό κολυμβητήριο δεν αποτελεί προτεραιότητα για την δημοτική αρχή, λόγω του μεγάλου κόστους κατασκευής του. Αντίθετα, μπορούν να αξιοποιηθούν οι έτοιμες κολυμβητικες εγκαταστάσεις στο 1ο Χιλ Σέρβια Κοζάνης και να γίνει ένα μεγάλο κλειστό κολυμβητήριο, ολυμπιακών προδιαγραφών...

Ανώνυμος είπε...

Τι μας λες τώρα κ. Κωνσταντόπουλε,η περιοχή μας δεν θέλει κλειστό κολυμβητήριο, αλλά ανοιχτές πισίνες!

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι πρότειναν και ψήφισαν στην οικονομική επιτροπή να ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΙΔΙΩΤΗ!!!!! Τι να λέμε τώρα!!!!! Όχι όραμα η πρόγραμμα δεν έχουν ούτε βασικές κατευθύνσεις. Βασικά ούτε πως γίνεται ένα έργο δεν ξέρουν για αυτό δήλωνε ο Υπερμεγιστος ότι είναι πεταμένα λεφτά οι μελέτες. Και ότι χρήμα έρχεται με πρόγραμμα οφείλεται στην τεχνική υπηρεσία που κάποιος πολύ ψηλά , μα πολύ ψηλά, την αποκαλεί "κλίκα"! Αλλά ουδέν ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργέτηθέντα αχάριστο!
Και ένας υπάλληλος ήδη το ένιωσε πολύ καλα! Ποντικη συμφωνείς;
Υγ ο σύμβουλος απολιγνιτοποιησης υπάρχει;

Ανώνυμος είπε...

Ολυμπιακών προδιαγραφών; Ο αντιδήμαρχος τεχνικών τα λέει αυτά; Ο γραμματέας; Ο ερασιτέχνης ιστοριοδίφης; Ποιο πιθανό είναι να γίνει προδιαγραφών για άδειασμα μπαζών!

Ανώνυμος είπε...

Στον δήμο Άργους Ορεστικου ΓΙΝΕΤΑΙ στο Δήμο Σερβίων ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος υπερηφανευεται ότι για πρώτη φορά "γίνετε" έργο τόσο μεγάλο εκατομμυρίων ευρώ και δεν μπορεί να δώσει 500 χιλιάρικα να φτιάξει ενα κολυμβητήριο; Αλλά ξέχασα οι προεκλογικές δεσμεύσεις στα φιλαράκια

Ανώνυμος είπε...

Τι ολυμπιακών προδιαγραφών ρε ασχετε; Ειδες καμία φορά πως είναι τα κολυμβητήρια ολυμπιακών προδιαγραφών; Αλλά τι να μας πεις κι εσύ; σε διατεταγμένη υπηρεσία είσαι. Αν δεν βγήκες έξω από το καβούκι σου καμιά φορά και το μόνο που πηγες είναι μέχρι τη γέφυρα αυτά νομίζεις. Χάχαχαχαχαχα ολυμπιακών προδιαγραφών η ανοιχτή πισίνα του ιδιώτη λέει! Χαχαχαχαχαχ χαχαχαχαχαχαχαχαχ χαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοτική αρχή προάγει το συμφέρον της κοινωνίας και του τόπου. Όταν υπάρχει έτοιμη υποδομή κολυμβητήριο στην περιοχή μας, το καλύτερο είναι η αξιοποίηση του, με εκσυγχρονισμο αυτού. Γιατί να ξοδεύουν 4 εκατ ευρώ, όταν με 1 εκατ ευρώ, μπορούμε να κάνουμε σύγχρονο, το υπάρχον, στο 1ο Χιλ Σέρβια Κοζάνης.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΗΘΙΚΕ ΚΙΤΣΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΟΙΔΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΞΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ" . ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΥΤΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΙΚΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ"
ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ; ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΛΑΩ.

ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ( ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ;
Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΌΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΖΩΝΗ;
ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ; ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΙΣΙΝΕΣ ΜΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ;

Ανώνυμος είπε...

Το κόστος κατασκευής του Κλειστού Κολυμβητηρίου καλύπτεται εξ ολοκλήρου από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, όπως έγινε και με τον δήμο Άργους Ορεστικού.
Και αφήστε τις πονηριές να αποπροσανατολίζετε τον κόσμο.
Όσο για τις προτεραιότητες, αν δεν είναι αυτό προτεραιότητα για τα παιδιά μας, τι είναι, η κατασκευή του ΧΥΤΑΜ στο Ζιδάνι;
Μας κουράσατε κύριοι, είστε για να φεύγετε. Θα κάνετε μεγάλη ζημία στον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Προς 10:41
1ον. Τα κονδύλια για το Κλειστό Κολυμβητήριο θα προέλθουν από ευρωπαϊκά προγράμματα. Άρα ο δήμος δεν επιβαρύνεται με κόστος κατασκευής.
2ον. Καμιά σχέση δεν έχει το Κλειστό Κολυμβητήριο με τις δεξαμενές-πισίνες. Οι πισίνες είναι για αναψυχή, ενώ το Κλειστό Κολυμβητήριο αποτελεί χώρο εκπαίδευσης και εκμάθησης κολύμβησης, χώρο αγώνων κολύμβησης κλπ.
3ον. Το Κλειστό Κολυμβητήριο είναι μηδενικού ενεργειακού ισοζυγίου, δηλαδή ο δήμος δεν θα ξοδεύει ούτε ένα ευρώ για την θέρμανση και την ψύξη του.
4ον. Μπορώ να σου αναφέρω άλλα 10 επιχειρήματα για τα υπέρ του Κλειστού Κολυμβητηρίου. Αλλά σε ποιόν να τα πω; Στο παπαγαλάκι του δημάρχου;

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που ξέρουν καλά είναι να βάζουν τους εργάτες να κόβουν δένδρα και τις μπουλντόζες να καθαρίζουν απο χόρτα η μπάζα δημοτικούς ή και ιδιωτικούς χώρους.Να το παίζουν επιστάτες με τα καφεδάκια τους στο χέρι και με το χαχά τους και μετά φώτο στο FB λέγοντας:γίνεται;ναί γίνεται.Δεν μπορώ να πώ,σ'αυτά παίρνουν άριστα. ΚΑΗΜΕΝΑ ΣΕΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα με τις ανοιχτές πισίνες σε ότι αφορά την αγορά από τον Δήμο είχε μπεί προεκλογικά σαν όρος από την μιά πλευρά και σαν δέσμευση από την άλλη.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πως το είπες 12,53; Η Γέφυρα θα ένωνε το δήμο Σερβίων με τους άλλους δήμους; Εδω χώρισε τα Σέρβια με τα χωριά και τους χωριαταρέους!

Ανώνυμος είπε...

O δήμαρχος στην συγκέντρωση των ψαράδων δεν είπε ούτε λέξη για τον χυταμ αν και ήταν στο κάλεσμα αυτών ψαράδων αν και με 20-7 το συμβούλιο έχει πει ενα ξερό ΟΧΙ. Κυρία βεττα το δημοψήφισμα το ξεχάσατε;

Ανώνυμος είπε...

10.41 συνέχισε να αποδεικνύεις πόσο λάθος έκανα που σας ψήφισα. Ψήφισα όπως είπε ο υποψήφιος δήμαρχος το ηθικό και να φύγει το παλιό και το σάπιο. Τι βγήκε από την κάλπη; βγήκαν οι απευθείας αναθέσεις σε ξαδέρφια αντιδήμαρχου, απευθείας αναθέσεις σε κουμπάρους και σε γαμπρούς αντιδήμαρχου και να κάνει κουμάντο ο σύζυγος που δεν έχει δουλειά. Βγήκε ο διχασμός και τα " σκασε" και το κλείσιμο του μικροφώνου στο Δημοτικό συμβούλιο. Βγήκε το αποφασίζουμε και διαταζουμε και δεν ακούμε κανέναν. Βγήκε το εμείς και οι άλλοι οι πρωτεύουσανοι και οι χωριάτες. Κατάντια για το δημοκρατικό Δήμο μας.

Ανώνυμος είπε...

Ας διαβάσουν όλοι οι Δημότες το πρόγραμμα σε αθλητισμό και πολιτισμό του Κωνσταντόπουλου και του Ελευθερίου,από εκεί μόνο θα καταλάβει ο οποιοσδήποτε την διαφορά.Συμπέρασμα:Χαμένα χρόνια με τον Κοσματόπουλο και το ίδιο και χειρότερα με τον Ελευθερίου.Τι συζητάμε ρε παιδιά και σχολιάζουμε;Δέστε ποιά είναι αντιδήμαρχος αθλητισμού-πολιτισμού, τελείως άσχετη με το θέμα,δέστε ποιός είναι αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών,τελείως άσχετος.Δέστε ποιά είναι αντιδήμαρχος καθημερινότητας,αυτή που την έβλεπες μόνο όλα τα χρόνια στη διαδρομή σπίτι-γραφεία ΔΕΗ,όσο για τον αντιδήμαρχο Καμβουνίων είναι ανάξιος σχολιασμού.Αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Χαλαρώστε! Το μόνο που μάθατε είναι να επικρινεται την δημοτική αρχή. Το μυαλό σας κόλλησε, μόνο σε αρνητική κριτική. Θα πρέπει να ξέρετε, ότι η Δημοτική αρχή δεν πρόκειται να πάρει από... εσάς Έγκριση, για το τι θα κάνει με την αξιοποίηση του σημερινού κολυμβητήριο, στο 1ο Χιλ Σέρβια Κοζάνης. Υπάρχει ώριμη μελέτη για την αξιοποίηση του, με προοπτική έργων υποδομής σε αυτό. Γίνεται? Ναι, γίνεται...

Ανώνυμος είπε...

Με ποια χωριά, εδώ δε μας μιλάνε τα τσακαλάκια γιατί στηρίξαμε άλλον δήμαρχο.... τέτοιο διχασμό δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ! κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

Ανάξιο σχολιασμού......

Ανώνυμος είπε...

Μίλησε το 10 το καλό.

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείτε για το Αθλητικό προγράμματα του Κιτσάρα, η ομάδα Μπασιά ετοιμάζει μελέτη Ολυμπιακών προδιαγραφών clopy – paste.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα σοβαρά; Δεν θα πάρει έγκριση από εμάς; Από τους πολίτες; Από το δημοτικό συμβούλιο; Το "σημερινό κολυμβητήριο";;;;; Τι πίνετε ρε drink team;;

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιεύσε στην προσωπική του σελίδα στο φ/β ο Χρηστάρας φωτογραφίες απο Νεκροταφείο,λέτε να συμβολίζει κάτι;

Ανώνυμος είπε...

Ούτε καν ξέρεις τι θα πει ώριμη μελέτη χάχαχαχαχα αυτοί νομίζουν ότι άμα συμφωνήσεις να σε βαλω στο ψηφοδέλτιο και το περάσω από την οικονομική επιτροπή γιατί μόνο εκεί με παίρνει που έχω πλειοψηφία είναι ώριμη μελέτη Χαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

θα έγινε καμία κοπή χόρτων, κάποιο καθάρισμα σε οστεοφυλάκιο ως συνήθως κάτι απολύτως καθημερινής λειτουργίας θα το παρουσιάζει όπως κάνει σαν μέγα έργο
Πάντως εγώ το λέω εάν δω και πάλι αποθεωτικα σχόλια από διάφορους θα βάζω εδώ την ανάθεση του Κίτσου που την βρίσκουμε εύκολα στην Διαύγεια και την συγγένεια η φιλια αυτού που κάνει την αποθεωση

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα πάρεις έγκριση; Τι λες ρε χούντα έχουμε; Πάντως το 20-7 ΞΕΡΟ ΟΧΙ στον χυταμ πονάει και θέλω να δω τον τσάμπα μάγκα να πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις γιατί είναι υποχρεωμένος να υπακούσει στο συμβούλιο.
Όσο για τα ψέματα που διέδιδε ότι και καλά του είπε ο κασαπιδης ότι ο χυταμ δεν θα γίνει ας τα έλεγε από μικροφώνου στην συγκέντρωση των ψαράδων. Άντε γιατί πολύ ψηλά έχετε τον εαυτό σας και πολύ κορόιδα νομίζετε ότι είμαστε εμείς.
Αλήθεια όπως ρώτησε και ένας άλλος ο σύμβουλος απολιγνιτοποιησης που είναι ρε παιδιά; Ναι ο κύριος που τάχθηκε κατά του χυταμ.

Ανώνυμος είπε...

Για ποια ανάθεση μιλάς 10:42;

Ανώνυμος είπε...

Δώσε εξουσία σε κάποιον και θα δεις το πραγματικό του πρόσωπο. Αυτό έγινε ξεκάθαρο από την πρώτη ημέρα.ο Ζακης το κατήγγειλε αυτό το "σιγά μη ζητήσουμε την εγκριση σας" και παραιτήθηκε . Αλαζονεία επαρση αντιδημοκρατικές πρακτικές ενός ανδρός αρχή και αυθαιρεσία. Το είδαμε και με την υπόθεση της τιμωρίας του υπαλλήλου. Με τόσα προσόντα και την θέση που είχε να πηγαίνει νέο σε χωριό στο ψυγείο και να τιμωρείται με κόψιμο μισθών; Και άλλος που ξαφνικά λόγω συμμετοχής σε ψηφοδέλτιο έγινε προϊστάμενος; Νόμιμα μπορεί να είναι δεν ξέρω. Ηθικά; να φύγει το σάπιο; Αυτό που μας επρηξες προεκλογικά Χρήστο; 7 ψήφοι οικογενειακοί σου δώσαμε Χρήστο και ούτε ένας δεν θα σε ψηφίσει πάλι.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που καταγγέλεις 19:00 είναι πολύ σοβαρά. Εφόσον και αν ισχύουν οφείλουν να βγουν στην δημοσιότητα με συγκεκριμένες αναφορές σε πρόσωπα και πράξεις. Επίσης, πρέπει να ξέρεις ότι δεν συνιστά συκφαντική δυσφήμηση η αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

δώσε το link της Διαύγειας 10:42. Σε τί ακριβώς αναφέρεσαι;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν ξέρω σε τι μιλαει ο 10:42. Ξέρω όμως ότι κάποιος που πήρε ανάθεση από τον Ελευθερίου και έχει γραφείο στην Κοζάνη , δουλειά που την πήρε από άλλο γραφείο στην Κοζάνη, έγραφε στο φεισμπουκ σε ολόκληρη συνομιλία με κάποιους άλλους ότι είναι ο καλύτερος δήμαρχος και γιατί αντιδρούν όσοι αντιδρούν. Εγώ δεν το είδα στην Διαύγεια το ξέρω γιατί μου το είπε ο ίδιος ο συνεργατης. Μπορεί βέβαια να το πιστεύει και να είναι τυχαίο που πήρε δουλειά αν και δεν κατοικεί στο δήμο μας για να ξέρει την καθημερινή δουλειά του δημαρχου αλλά γιατί παραξενευεσαι; Όλα τα μπράβο είναι από ανθρώπους που συμμετείχαν στην παραταξη η είναι συγγενείς. Και αυτό που ξέρουν όλοι είναι ότι ξυλουργός από χωριό της κοζανης πήρε δουλειά και όντως έχει άμεση σχέση με αντιδημαρχο

Ανώνυμος είπε...

Το κλείσιμο μικροφώνου το είδαμε όσοι είδαμε την πολύωρη συνεδρίαση. ....

Ανώνυμος είπε...

Αι βρες για να μας περασεις σχολιο αρνητικο της αντιπολιτευσης πρεπει να γραψουμε επωνυμα;
Η πρεπει να ψηφιζουμε αναγκαστικα βασιλη;

ai-vreS είπε...

Για να ψηφίζεις Βασίλη χρειάζεται μυαλό 18.14 .-

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ai-vreS είπε...

18.48 Ο Ελευθερίου θα 'θελε να έχει Αντιδημάρχους σαν τον Μπάκανο, τον Παναγιωτούλα και τον Αλεξόπουλο που άφησαν εποχή, αλλά ...δεν.

Το Προφίλ μας