Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Β. Κωνσταντόπουλος για Χ. Ελευθερίου: Διαστρεβλώνει την πραγματικότητα – Μας αποκαλεί διχαστικούς γιατί του ασκούμε κριτική και αναδεικνύουμε τα προβλήματα, ενώ θα έπρεπε να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέπτη”

Δεν έχω λόγια να περιγράψω την συμπεριφορά του δημάρχου.
Στην ανάρτησή του στο facebook για την ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας του δήμου Σερβίων», διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.
Μας αποκαλεί διχαστικούς γιατί του ασκούμε κριτική και αναδεικνύουμε τα προβλήματα, ενώ θα έπρεπε να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέπτη.
Να ξεκαθαρίσουμε κατ’ αρχήν την θέση μας.
Είναι θετικό για τον δήμο όταν έρχονται χρηματοδοτήσεις από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα.
Όμως τα κονδύλια για τα προγράμματα αυτά προορίζονται για το σύνολο των πολιτών του δήμου και όχι για ένα τμήμα του.
Στην προκειμένη περίπτωση το έργο της βελτίωσης αγροτικής οδοποιίας αφορά μόνο τον κάμπο Σερβίων (τον κάμπο νότια της λίμνης Πολυφύτου).
Για τον δήμαρχο δεν υπάρχουν ούτε ο κάμπος των Καμβουνίων, ούτε ο κάμπος Λιβαδερού, ούτε ο κάμπος Τριγωνικού, Πολυρράχου, Προσηλίου, ούτε ο κάμπος των Ιμέρων, ούτε ο κάμπος Βαθύλακου, Μεσσιανής, Ροδίτη, Λευκάρων.
Ποιος λοιπόν είναι διχαστικός;
Αυτός που διχάζει τους πολίτες, διαχωρίζοντάς τους πολίτες σε Α και Β κατηγορία, ή αυτός που αναδεικνύει το πρόβλημα, όπως υποχρέωση έχει από τον θεσμικό του ρόλο να κάνει;
kozan.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Δημοτική αρχή είναι πιστή στην εφαρμογή του προγράμματος της και απολαμβάνει την πλήρη εμπιστοσύνη των πολιτών. Η Δημοτική αρχή ανακοινώνει τα έργα που γίνονται μέσω Φιλοδημου, Αντ Τρίτη κλπ και όλα είναι στην διαύγεια. Γιατί ενοχλούνται μερικοί με την αλήθεια?

Ανώνυμος είπε...

Σ' αυτή την διχαστική εικονα του Δημάρχου κ, Κωνσταντόπουλε ευθύνη μεγάλη έχουν και οι εκλεγμένοι δημοτικοί του σύμβουλοι, Αγοραστός και Βητόπουλος.Καθώς και τα τοπικά συμβούλια που ανέχονται αυτές τις καταστάσεις, και δεν βγαίνουν στα μ.μ.ε. να τα αναδείξουν και να τα καταγγείλουν. Παρά μόνο εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες για τυχόν κόψιμο των χόρτων. Να τους χαίρονται οι δημότες [ χωριάτες ] και να τους ξανά εκλέξουν......Είμαι ένας απο αυτούς που τους ψήφισαν που να μου κοβόταν το χέρι!

Ανώνυμος είπε...

Επ καιρό είχαμε να σε δούμε. Το ίδιο σχόλιο copy paste σε όλες τις αναρτήσεις. Πως σε πληρώνουν με την ώρα ή φασον; στα 0,60 είσαι κι εσύ ε; τι να κάνς δουλίτσα να υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

Η αγορά των ανοιχτών πισινών και η μεταφορά του ΚΤΕΛ ήταν προεκλογικό πρόγραμμα; Εμείς οι χωριαταραιοι αλλιώς το λεμε

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Παπαχαρισιου Θωμας είπε...

Καλο θα ηταν να δημοσιευουμε τα σχολια μας επωνυμα.Ως προς την κατανομη των χρηματων αυτη πρεπει να γινεται αξιοκρατικα[τουλαχιστον των κρατικων επιχορηγησεων]πληθυσμιακα.Υπαρχουν εργα αναγκαια που πρεπει να γινουν στις δημοτικες κοινοτητες για να κρατησουν τους εναπομειναντες κατοικους διαφορετικα με την ερημωση των χωριων θα συμβει το ιδιο και για τα Σερβια σαν κεντρο του δημου.Χωρις συμμετοχη των πολιτων για τη λυση των προβληματων δεν υπαρχει προοπτικη.Δυστυχως οι αποφασεις παιρνονται στα γραφεια.Ισως η πανδημια να μας απενεργοποιησε ας ελπισουμε να περασει και σαν απλοι πολιτες να συμμετεχουμε με συγκεκριμενες προτασεις για την αναπτυξη του τοπου μας.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κωνσταντόπουλε, όσον αφορά τον διχασμό σας θυμίζω το Αγροτικό Φεστιβάλ στο Καμένο Σχολείο και την στάση που κράτησε ο Εμπορικός σύλλογος. Νομίζω πως τα λογια ειναι περιττά.

Ανώνυμος είπε...

Ποιά εμπιστοσύνη απολαμβάνει ρε φίλε;Και εγώ Δημότης είμαι,με ρώτησες;Άντε 2 χρονάκια έμειναν και μετά στα σπίτια σας.

Ανώνυμος είπε...

Συμμετοχή των πολιτών; Όποιος πολίτης τόλμησε να εκφέρει άποψη διαπομπέυτηκε προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοείς 23:05;

Το Προφίλ μας