Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας

Καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα  διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη μέσω e presence.gov.gr κατ’  εφαρμογή της υπ’ αριθμ 18318/13-3-2020 (ΑΔΑ: 9ΛΠΧ46ΜΤΚ6-1ΑΕ) και 33282/29-5-20 (ΑΔΑ : Ψ3ΧΝ46ΜΤΛ6-ΑΨ7) εγκύκλιοι του ΥΠΕΣ,  την  24η Ιουνίου 2021 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων  επί των παρακάτω  θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

 

1.       Έγκριση εισηγητικού σημειώματος της Επιτροπής Ενέργειας Δήμου Εορδαίας και επόμενα βήματα ως Δήμος Εορδαίας.

Εισηγητής: Ο Δημοτικός Σύμβουλος Καραβασίλης Ιωάννης

 

2         Υποβολή αιτήματος προς τον ΠΔΜ για την προκήρυξη της διεξαγωγής και διενέργειας εκλογών στην Κοινότητα Πενταβρύσου Δήμου Εορδαίας.

Εισηγητής : Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς.

 

3         Δωρεάν παραχώρηση της χρήσης γραφείου τοπικού καταστήματος Κομνηνών στην Τεχνική εταιρεία αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου υψηλής Πίεσης Δυτικής Μακεδονίας. αποκλειστικά για την  ανάρτηση κτηματολογικών πινάκων και επιβεβαίωση θιγόμενων ιδιοκτητών.

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Ορφανίδης

 

4         Γνωμοδότηση ή μη Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά την μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων Φωτοβολταικός Σταθμός παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας στη θέση Καρδιά 1.

Εισηγητής : Ο  Αντιδήμαρχος Νικόλαος Φουρκιώτης.

 

5         Τροποποίηση πρ/σμού & Tεχν. Προγράμματος που αφορά αποδοχή ποσού από την εταιρεία TAP AC για την χρηματοδότηση του έργου εκσυγχρονισμό παιδικών χαρών κοινοτήτων

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Φουρκιώτης

 

 

Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης μπορείτε να καλείτε στο τηλ 2463350111, στο Γραφείο της Γραμματείας  για να ενημερωθείτε  σχετικά.

 

 

 

                                                                                    Ο  Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

 

                                                                                                  Ιωάννης Χαρακτσής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας