Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Με κλωτσιές υποδέχτηκαν τον Πολάκη κάτοικοι της Ιεράπετρας (video)

Με κλωτσιές καλωσόρισαν τον Παύλο Πολάκη οι κάτοικοι της Ιεράπετρας, οι οποίοι τον περίμεναν να φτάσει στο νοσοκομείο της πόλης.
Μόλις ο υπουργός πλησίασε στην είσοδο του νοσοκομείου, εξαγριωμένοι κάτοικοι, όπως μεταδίδει το cretapost, άρχισαν να τον κλωτσούν και να τον γιουχάρουν.
«Κάτω τα χέρια από το νοσοκομείο», φώναζαν οι κάτοικοι.
Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με τον κ. Πολάκη να μπαίνει όσο πιο γρήγορα μπορεί μέσα στο κτίριο.
iefimerida.gr


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολάκη κράτα γερά σπάστους τον τζαμπουκά. Ολα τα λαμόγια που έτρωγαν στο όνομα της υγείας έβαλαν στόχο έναν καθαρό πολιτικό. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

«Εξαιρετική κουβέντα στο νοσοκομείο της Ιεραπετρα με τους φορείς του νοσοκομείου ,την επιτροπή των κατοίκων ,το δήμαρχο ,τη διοίκηση της ΥΠΕ και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου .Αναλυση του τι εχουμε κάνει μέχρι τωρα και σαφείς δεσμεύσεις για την ενίσχυση του νοσοκομείου ιεραπετρας και των άλλων νοσοκομείων του νομού.
Υ.γ το show απο δέκα ακροδεξιούς και πέντε Λαετζηδες για τις ανάγκες των καναλιών που ήθελαν «φασαρία» δεν μπόρεσαν να αμαυρώσουν ουτε να σταματήσουν τη συζήτηση με τον κόσμο .ΣΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ»

Ανώνυμος είπε...

Ευθείες βολές κατά των φαρμακευτικών επιχειρήσεων εξαπολύει ο αναπλ. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ανοίγοντας ένα ακόμη μέτωπο στο χώρο της περίθαλψης.

Κατά την επίσκεψή του στην Κρήτη για την ορκωμοσία της υποδιοικήτριας της 7ης υγειονομικής περιφέρειας, ο υπουργός επέρριψε την αποκλειστική ευθύνη για τον εκτροχιασμό του προϋπολογισμού των νοσοκομείων για τα φάρμακα στις επιχειρήσεις του χώρου, λέγοντας μάλιστα πως όσες εταιρείες διαθέτουν πρωτότυπα σκευάσματα εκβιάζουν με τις τιμές. Και συνέχισε αναφέροντας πως οι τιμές αυτές δεν έχουν σχέση με αυτές που ισχύουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης, υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς πως είναι κατά πολύ υψηλότερες.

Το Προφίλ μας