Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Μεγάλη πληρότητα στην φετινή “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016” – Εγκαινιάζεται την Τετάρτη 8 Ιουνίου

Κάλεσμα στα εγκαίνια της 8ης Γενικής Εμπορικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016” που θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 8 έως και τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στην Πτολεμαΐδα, στο χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου “Παντελίδης”, απηύθυνε η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας- Εορδαίας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 8 Ιουνίου και ώρα 7μ.μ..
Η προετοιμασία της έκθεσης που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Κοζάνης και τη στήριξη φορέων, είναι στο τελικό στάδιο, ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Εορδαίας, Γιώργος Ηλιόπουλος, επισημαίνοντας ότι έχουν γίνει όλες οι εργασίες και οι απαραίτητες μετατροπές για την εξυπηρέτηση των εκθετών και επισκεπτών της έκθεσης.
Τόνισε μάλιστα ότι υπήρξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την φετινή “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO” «κάτι που ανεβάζει τον πήχη λίγο ψηλότερα από πέρσι κι αυτό μάς χαροποιεί ιδιαίτερα», καθώς, όπως σημείωσε, φέτος υπάρχουν περισσότεροι εκθέτες, συμμετέχουν πάνω από 60 επιχειρήσεις, ενώ η πληρότητα της έκθεσης έχει ξεπεράσει ήδη το 90%.
«Καλούμε τον κόσμο να έρθει στην έκθεση να δει τις επιχειρήσεις και να κλείσουν συμφωνίες για να μπορέσουμε να δώσουμε για μια ακόμα χρονιά το στίγμα της περιοχής μας, ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες που διανύουμε ως επιχειρηματικός κόσμος εμείς είμαστε εδώ, με δυνατές επιχειρήσεις, που μπορούν και δηλώνουν εξωστρεφείς στη σημερινή περίοδο», ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος.
Σημείωσε επίσης ότι έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια για να εξασφαλιστεί η δωρεάν μεταφορά του κοινού στο χώρο της έκθεσης με αστικά λεωφορεία, εκφράζοντας μάλιστα τις ευχαριστίες του προς το ΚΤΕΛ Αστικών Πτολεμαΐδας.
Την πληθώρα παράλληλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της Έκθεσης “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016” ανακοίνωσε η γενική γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Εορδαίας, Χριστίνα Μπανιά, οι οποίες είναι οι εξής:

Πέμπτη  9 Ιουνίου.  Ώρα  10.00 μμ Parking Ξενοδοχείου Παντελίδη. Συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα .Διοργάνωση Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας.
Παρασκευή 10 Ιουνίου.  Ώρα 10.00 μμ. Αμφιθέατρο ξενοδοχείου Παντελίδη . ‘’Σινεμά το Ελληνικό’’ αφιέρωμα στον Ελληνικό κινηματογράφο. Διοργάνωση Σύμπραξη των θεατρικών ομάδων ΔΗ.ΘΕ.Ν & ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ.
Σάββατο 11 Ιουνίου . Ώρα 06.00 μμ. Αίθουσα ‘’Παλατάκι’’. Παρουσίαση παιδικού βιβλίου ‘’ Ο καλός μας κύριος ύπνος που χάθηκε ‘’( εκδόσεις  Φυλάτος ), της συγγραφέως με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα , κυρίας Νίκης Δαγδαλιανίδου .Διοργάνωση  Βιβλιοπωλεία Τσαβδαρίδης.
Σάββατο 11 Ιουνίου. Ώρα 07.00 μμ. Αίθουσα ‘’Παλατάκι’’. Παρουσίαση του συστήματος εντοπισμού και διαχείρισης στόλου οχημάτων meta track.Εισηγητής Άκης Καραπιπέρης – Διευθυντής πωλήσεων της CORSA SCORPIOS S.A. Διοργάνωση Ribas center.
Σάββατο 11 Ιουνίου. Ώρα 10.00 μμ. Αμφιθέατρο ξενοδοχείου Παντελίδη. 2ο LATIN FESTIVAL  Δυτικής Μακεδονίας. Διοργάνωση Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας.

Κυριακή 12 Ιουνίου. Ώρα 6.00 μμ, Γευσιγνωσία στο stand του Δήμου Σερβίων Βελβεντού
Ο Γιώργος Καραβαγγέλας, chef στο εξοχικό "Μετόχι" στο Βελβεντό, θα μαγειρέψει με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα από την περιοχή του Δήμου Σερβίων Βελβεντού. Το μενού θα περιλαμβάνει κοτόπουλο από ντόπιους πτηνοτρόφους με σως ροδάκινου, και θα σερβίρεται στους επισκέπτες του stand του Δήμου.

Κυριακή 12 Ιουνίου. Ώρα 06.30 μμ. Αίθουσα ‘’Παλατάκι’’. Εκδήλωση με θέμα’’ Δυσλεξία, διάσπαση προσοχής, διαταραχές του λόγου και της συμπεριφοράς. Ποιες οι επιπτώσεις στον ψυχικό κόσμο του παιδιού και του ενήλικα’’. Εισηγητές  Νικόλαος Σάπκαρης – ψυχολόγος,  επιστημονικός  διευθυντής KIND CENTER. Λάζαρος Μπακίδης – Ειδικός παιδαγωγός, λογοθεραπευτής. Φανή Βελιοπούλου -  λογοθεραπεύτρια. Ελευθέριος  Ασπρόπουλος – Ψυχολόγος. Σπύρος Ευφραιμίδης – Ψυχολόγος.Ελένη Κωστικίδου – Ειδική παιδαγωγός. Διοργάνωση KIND CENTER.

Κυριακή 12 Ιουνίου. Ώρα 10.00 μμ. Αμφιθέατρο ξενοδοχείου Παντελίδη. FASHION CELEBRATION.Διοργάνωση Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας  σε συνεργασία με την Καλλιτεχνική Ομάδα Κομμωτών Εορδαίας.



Επισυνάπτονται φωτογραφίες


Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας