Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

"Σέρβια εν Δράσει": Δηλώνουμε πάντα παρόντες.

Ο σύλλογος «Σέρβια εν δράσει» ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2011. Από την ίδρυσή του, πυλώνας των δράσεών του ήταν η ανάδειξη και στήριξη της περιοχής και των ανθρώπων της με εθελοντικές δράσεις. Στο πλαίσιο αυτό εμπνευστήκαμε και διοργανώσαμε την Έκθεση Τοπικών Προϊόντων στα Σέρβια, με έλλειμμα οικονομικών πόρων και περίσσευμα θέλησης για προσφορά, ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί. Η έκθεση αγαπήθηκε και καθιερώθηκε στην τοπική συνείδηση, με εμάς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η διοργάνωσή της στη συνέχεια έγινε συνδιοργάνωση με τον  Δήμο, ενώ υπήρξε και στήριξη του Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Μετά από πέντε συνεχείς χρονιές, η ιδέα υλοποιήθηκε· η έκθεση είναι πλέον θεσμός. Ως εθελοντές, νοιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την εξέλιξη αυτή.
Φέτος, η δημοτική αρχή  αποφάσισε την στροφή της έκθεσης στον επαγγελματισμό, με στόχο την περαιτέρω ανάδειξή της. Ο επαγγελματισμός όμως, αποκλείει τον εθελοντισμό. Ο εθελοντισμός μας ούτως ή άλλως, έδωσε ό,τι είχε να δώσει. Η έκθεση πρέπει να συνεχίσει την πορεία της και να αναπτυχθεί, αποκτώντας όλο και μεγαλύτερο κύρος, όλο και σπουδαιότερη οικονομική σημασία.
Ευχαριστούμε πολύ όλους, όσους συμμετείχαν στην υλοποίηση της ιδέας τα προηγούμενα χρόνια. Ευχαριστούμε επίσης την δημοτική αρχή για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε.
Δηλώνουμε πάντα παρόντες.


Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του συλλόγου Σέρβια εν δράσει

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Giati re pedia grafete asinartisies? O epaggelmatismos apoklei ton ethelodismo. Ti thelete na pite kai den to lete?

Ανώνυμος είπε...

Αποδοχή ήττας η ειρωνική ανακοίνωση; Δεν καταλαβαίνω τον λόγο τον χρόνο και το ύψος! Αφήστε τον Δήμαρχο να σας πάει στα ουράνια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ολοι γνωριζουμε τι εχει προσφερει στη εκθεση και οχι μονο ο συλλογος "σερβια εν δρασει"Αυτο που δεν ξερουμε ειναιποση μιζα εχουν παρει γιανα δωσουν τη διοργανωση σε επαγγελματια .Αν γνωριζει καποιος ας μας το πει

Το Προφίλ μας