Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Εθνική γραμμή τριών σημείων προτείνει η Φώφη Γεννηματά

Την διαμόρφωση εθνικής γραμμής,τώρα, για να αλλάξει η ακολουθούμενη πολιτική του μνημονίου που συμφώνησε ο ΣΥΡΙΖΑ και να προκύψουν οι προϋποθέσεις για ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή, ζητά η Φώφη Γεννηματά.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε δήλωση-παρέμβασή της που δημοσιεύεται στη Real News, αναφέρει ότι «το πρόγραμμα-Μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν "βγαίνει" και δεν θα οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση, δεν θα φέρει ανάπτυξη, όσα επικοινωνιακά σόου και αν κάνει ο κ. Τσίπρας».

Η κ. Γεννηματά επισημαίνει ότι η ανάπτυξη δεν συμβαδίζει με φόρους που πνίγουν τα νοικοκυριά και υπονομεύουν την ελληνική παραγωγή και δεν θα έρθει με πολιτικές και πράξεις υπουργών εχθρικές προς τις επενδύσεις, με πελατειακό κράτος, και με ένα ασφαλιστικό νόμο που θα οδηγήσει σε νέα ελλείμματα και αδιέξοδα.
Οπως υπογραμμίζει ο στόχος για 3,5% πρωτογενές πλεόνασμα από το 2018, δεν μπορεί να επιτευχθεί, συμπληρώνοντας πως «τότε ο "κόφτης" που επέβαλε η τρόικα, θα οδηγήσει σε νέους φόρους και σε νέα επώδυνα μέτρα για την μεσαία τάξη, αλλά και για τους οικονομικά ασθενέστερους».
Η εθνική γραμμή την οποία προτείνει θα πρέπει να έχει τρεις στόχους:
  1. Προοδευτικές μεταρρυθμίσεις στο κράτος, στην αγορά, στην οικονομία, που ενισχύουν το επενδυτικό κλίμα, απελευθερώνουν τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, δημιουργούν νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας και οδηγούν σε αναπτυξιακή έκρηξη.
  2. Επαναπροσδιορισμός του στόχου για το πρωτογενές πλεόνασμα στο 2% από το 2018. Με παράλληλη αλλαγή-βελτίωση των έντονα υφεσιακών και κοινωνικά άδικων όρων του προγράμματος.
  3. Επιτάχυνση της συμφωνίας για την αναδιάρθρωση-απομείωση του δημοσίου χρέους, ώστε να επανέλθει το κλίμα εμπιστοσύνης για την Ελλάδα στις αγορές και να υπάρξει εισροή κεφαλαίων.
Τέλος, η πρόεδρος τους ΠΑΣΟΚ εκτιμά ως ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι πρόσφατα και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος αναδεικνύει την ανάγκη να τεθούν και να υπηρετηθούν αυτοί οι εθνικοί στόχοι.

iefimerida.gr

15 σχόλια:

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ είπε...

ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ;;
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ 20 ΑΙΩΝΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΑΣΚΑ-ΝΑΖΙ !
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΠΩΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΑΧΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΒΑΡΟ ΟΘΩΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΟΘΤΣΙΛΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥΣ [ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ] …. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΒΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΟΔΥΣΣΟ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ !
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΣΕΒΡΩΝ ΤΟ 1919 ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΟΝΙΑΣ !
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΡΟΥΣ [ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ] … ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΜΕ 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΡΟΥΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ Ο ΤΣΑΡΟΣ ΤΟ 19 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1917 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΣΕΤΣΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΙΟΝΙΑΣ!
ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΠΙ ΛΕΝΙΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ….. ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΟΝΙΑ Μ. ΑΣΙΑ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ !
ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΓΙΝΕ Η ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΤΟ 1913 !
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΕΙ Η ΚΛΟΠΗ 7000 ΤΟΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ !
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ HSBC ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ XONG KONG ΤΟ 1932 !
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΤΟ 1931-32 ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒIS ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ !
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 1933 ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ !
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΣΦΑΞΕΙ !!
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΟ 33 ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ Β.I.S ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ 1942 ΤΩΝ 3,5 ΔΙΣ … ΔΟΛΑΡΙΩΝ !!
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 2010 ΞΑΝΑΣΤΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΞΩΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;;;;;
ΟΛΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ;;
ΟΤΙ ΤΟ 2012 ΕΡΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ;;;;
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ !!
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΡΑ !!!
ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ !!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ;;;
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ;;;
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!
ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΧΕΤΕ ;;
ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΣΩΡΡΑ !!!
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ;;;;

Ανώνυμος είπε...

siga re theodoridi na ta katalavenis esi ola ayta poy soy grafoyn i .......

Ανώνυμος είπε...

Γράφε Ελληνικά ρε μαλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάτε τι σας σούρει ο Χαραλαμπίδης από τότε.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ 1996 6 ΣΥΝΕΔ ΠΑΣΟΚ
https://www.youtube.com/watch?v=Ht_vT8MeWuU

Ανώνυμος είπε...

Από ότι βλέπω ο κ. theodoridis ενοχλεί. Για να μην σας ενοχλεί μία είναι η λύση. LEXOTANIL Άγχος, Φοβία, Πανικός -
Γενικές οδηγίες για τη θεραπεία τους.
Και όλα θα πάνε μια χαρά.
Ψυχίατρος Θοδωρής Δασκαλόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Η ουσία δεν είναι αν του γράφουν και τι του γράφουν του κ.theo η ουσία είναι αν είναι αληθινά. Αν είναι είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Ανώνυμος είπε...

grafo latinika 10,44 giati etsi ine to pliktrologiomoy.emena me apokalis malaka o.k des omos girosoy ayti poy iste me to sora ke vlale ta simperasmatasoy.

Ανώνυμος είπε...

Βρε φίλε Ανώνυμος19 Ιουνίου 2016 - 3:33 μ.μ.
γαμώ την ψυχή σου γράφε Ελληνικά να σε καταλαβαίνουμε και άσε την κριτική κρίνε πρώτα τον εαυτό σου κι άσε τους άλλους. Έχεις κάτι να μας πεις πέστω πρωτινέ το κι ας μην είναι δικό σου. Σάμα το κόμμα που υπηρετείς ή η γνώμη σου είναι δική σου πέστω μας.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά Ανώνυμε 20 Ιουνίου 2016 - 3:06 μ.μ.
δεν είσαι μαλάκας επειδή γράφεις μη Ελληνικά είσαι μαλάκας επειδή γράφεις σαν μαλάκας. Ξέρεις την παροιμία που λέει θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι χαρά δεν την αφήνει. Ή η άλλη που λέει για το φερετζέ του πούστη.
Έτσι είναι κι αυτά που μας λες για το πληκτρολόγιο.

Ανώνυμος είπε...

Από ότι είδα κ. Λατίνε Ανώνυμος20 Ιουνίου 2016 - 3:06 μ.μ. και τα λατινικά σου ανορθόγραφα τα γράφεις. Όσο για το sorra πολέμησέ τον είμαι μαζί σου έτσι κι αλλιώς η μαλακία πάει σύννεφο ξέρεις εσύ από αυτά.

Ανώνυμος είπε...


Και τι είστε εσείς δηλαδή,χωροφύλακες της ελληνικής συνείδησης;
Και ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις ότι πονάς και ενδιαφέρεσαι για αυτόν τον τόπο περισσότερο από εμάς;
Τα τελευταία 30 χρόνια που ήσουν και τι πρέσβευες;
Τι απίστευτη σαλάτα είναι αυτή; Κοντεύουν να μου πέσουν και όσες τρίχες μου έχουν απομείνει..
Λίγη σοβαρότητα κύριε.
Και κάτι ακόμη:
Φτύστε γιατί εάν καταπιείτε θα δηλητηριαστείτε!

Ανώνυμος είπε...

koyfales iste mes tin treli xara poy sas edosa ti xara na pite tis malakiesas.pragmati niotho malakas dioti an imoyn ligo sovaros den tha asxoliomoyna mazisas.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ μεγάλε Ανώνυμος20 Ιουνίου 2016 - 9:48 μ.μ.
πάντα να φτύνεις για να μην πάθεις δηλητηρίαση και να τον παίζεις που και που για να μην γίνεις μαλάκας. Και για να μην με ρωτήσεις και γω τον παίζω. Όσο για τον χωροφύλακα εσείς τον παίζετε και όχι καλά. Τώρα για το που ήμουν τριάντα χρόνια ήμουν στην κοιλιά της μάνα μου. Αλλά τον πατέρα μου τον στείλατε μετανάστη με τα κολοκόμματά σας. Κατάλαβες μαλάκα χωροφύλακα.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα Ανώνυμος21 Ιουνίου 2016 - 12:12 π.μ. συμφωνώ μαζί σου είδες που τα βρήκαμε. Απλός δεν ήσουν λίγο ΜΑΛΑΚΑΣ ήσουν είσαι και θα είσαι πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ με κεφαλαία ή με περικεφαλαία όπως νιώθεις καλύτερα. Διότι αυτό έμαθες και αυτό ξέρεις μόνο να κάνεις. Όπως και ο Ανώνυμος20 Ιουνίου 2016 - 9:48 μ.μ.

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ είπε...

Αγόρια γιατί δεν βγάζετε και τα ονόματά σας για να γνωριστούμε καλύτερα και να αλλάξουμε και απόψεις πάντα για το καλύτερο. Δεν σας τιμά να είστε ανώνυμοι και δεν θα έπρεπε να έχετε και δικαίωμα σχολίων φυσικά είναι η άποψή μου. Πάντως πολύς ντόρος έγινε χωρίς ουσία. Ενώ όλα αυτά είναι ιστορικές αλήθειες εις βάρος του λαού μας. Προσωπικά δεν έχω με κανέναν τίποτε ούτε έχω θίξει κάποιον. Αλλά κανείς ανώνυμος δεν με υπερασπίστηκε. Την καλημέρα μου σε όλους σας και στους επικριτές μου αλλά δεν είδα καμία πρόταση από αυτούς, δεν πειράζει ας είναι καλά μπορεί να έχουν και δίκιο. Εγώ ότι λέω και ότι κάνω ακόμη και λάθος να είναι το κάνω φανερά και για καλό σκοπό με ανιδιοτέλεια. Και αυτά είναι λόγια της ψυχής μου δεν μου τα υπαγορεύει άλλος όπως και ότι γράφω.

Το Προφίλ μας