Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Σύμφωνα με τις απόψεις του, χωρίς πτυχίο, Υπουργού Παιδείας ΦΙΛΗ. ΝΑΙ είμαι στα όρια της συνταγματικής ανοχής (ανοησίας) επειδή:

Γράφει ο ΠΟΠΟΛΑΡΟΣ
ü    Έκανα το λάθος να τελειώσω τρία Πανεπιστήμια και να λάβω αντίστοιχα πτυχία, χωρίς την άδεια του Φίλη, ενώ αν δεν τελείωνα κανένα Πανεπιστήμιο, θα είχα τα προσόντα να γίνω Υπουργός Παιδείας ,’όπως ο ίδιος τα κατάφερε.
ü    Το πρωί ξυπνάω γύρω στις 7, ενώ κατά την αριστερή πρακτική έπρεπε  να ξυπνάω πριν από την 6 για να ανήκω στην ταλαίπωρη εργατική τάξη.
ü     Έχω τη συνήθεια, χωρίς την άδειά του, να παρακολουθώ διάφορα βοθροκάναλα, ενώ θα έπρεπε να ακούω ΜΟΝΟ τον κομματικό ραδιοσταθμό του  ΣΥΡΙΖΑ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ».

ü     Κάθε μέρα διαβάζω διάφορες αστικές εφημερίδες, ενώ θα έπρεπε να διαβάζω ΜΟΝΟ την κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή ΜΟΝΟ την ΑΥΓΗ.
ü    Συνηθίζω κάποιες Κυριακές να πηγαίνω στην εκκλησία,  συνήθεια που αντίκειται στα αριστερά ιδεώδη του Φίλη, αφού κατά τις παραδοχές και δοξασίες των προπατόρων του η θρησκεία είναι το όπιο του λαού
ü     Μερικές φορές  τηλεφωνώ σε φίλους και συγγενείς χωρίς  πρώτα να ενημερώσω και να λάβω την άδεια της τοπικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
ü    Τις Εθνικές εορτές παρακολουθώ τις παρελάσεις μαθητών και στρατού , μεταμφιεζόμενος για να μην με εντοπίσουν οι ινστρούκτορες του ΣΥΡΙΖΑ.
ü    Τις ίδιες  εορτές υψώνω την Ελληνική σημαία στη βεράντα του σπιτιού μου, κατά παράβαση των Κυβερνητικών εντολών, αφού η σημαία είναι ένα πανί χωρίς να συμβολίζει τίποτα.
ü    Το Πάσχα η γυναίκα μου βάφει μερικά αυγά όχι με κόκκινο χρώμα.
ü     Έστειλα το παιδί μου σε ιδιωτικό Σχολείο, πράγμα που αντίκειται στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση και πολιτική του Φίλη.
ü     Στο καφενείο ασκώ κριτική στην Κυβέρνηση πράγμα απαράδεκτο και καταδικαστέο.
ü     Αποφάσισα να συμμετάσχω στη συγκέντρωση του Συντάγματος, αλλά την τελευταία στιγμή  άλλαξα γνώμη αφού θα χαρακτηριζόμουν  εχθρός του έθνους, του λαού και της εθνικής μας Κυβέρνησης κατά την Κυβερνητική εκπρόσωπο.
ü    Όλως ανοήτως σκέφτηκα να ιδρύσω μία φαρμακευτική εταιρεία και να προσλάβω ως τεχνικό Σύμβουλο και επιστημονικό συνεργάτη τον διαβόητο Καρανίκα, για να εκμεταλλευτούμε το χασισέλαιο.
ü    Αυτά και όχι μόνο ανομήματα διέπραξα, κατά παράβαση των οδηγιών ΦΙΛΗ και για το λόγο αυτό σκέφτομαι να εγκαταλείψω τον κοσμικό βίο και να αποσυρθώ σε απόμακρο Μοναστήρι, προσευχόμενος μήπως εξιλεωθώ για τα ανομήματά μου αυτά.
                                                                    ΠΟΠΟΛΑΡΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπουρδες

Ανώνυμος είπε...

Ενώ οι απόψεις του Φίλη και της Κυβερνητικής εκπροσώπου είναι σοφίες. Ας σταματήσουν, επί τέλους τις μπούρδες και τις ανοησίες.

Ζέπος Πεμπονάρης είπε...

Πές τα Χρυσόστομε !!!

Το Προφίλ μας