Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Επιτυχίες των αθλητών του Στίβου του Α.Σ. ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Οι επιτυχίες των αθλητών του Στίβου του Α.Σ. ΤΙΤΑΝ ΣΕΡΒΙΩΝ συνεχίζονται με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΗΛΙΔΗ και τη ΣΤΕΛΛΑ ΤΖΙΚΑΝΟΥΛΑ στο δέκαθλο και στο έπταθλο αντίστοιχα, στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ  Ανδρών-Γυναικών, που έγινε στις Σέρρες στις 4-5 Ιουνίου.

            Ο Κυριάκος και η Στέλλα συνεχίζουν, με τη βοήθεια, την υπομονή και επιμονή του προπονητή τους Γυλτίδη Χρήστου,  να βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στην κορυφή της λίστας των καλύτερων ελλήνων αθλητών σύνθετων αγωνισμάτων, παρά τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες γυμνάζονται.

            Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στους αθλητές και τον προπονητή τους, καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες και  στη συνέχεια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την συνεχή προσπάθεια τους και τις νίκες τους. Συγχαρητήρια και στον ακούραστο προπονητή τους, ειδικά αν σκεφτεί κανείς τις συνθήκες προπόνησης από πλευρά γηπέδου και το χειρότερο που διακόπτεται συνεχώς η προπόνηση τους από τον κάθε θείτσο και θείτσα που πάει να περπατήσει στο γήπεδο και πιάνει την συζήτηση γύρω γύρω και δεν σκέφτονται ότι μπορεί να ενοχλούν τους αθλητές.

Το Προφίλ μας