Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Αποστολή προτάσεων ανά υπουργείο για την αναπηρία

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία έχει τη μόνιμη και σταθερή υποχρέωση να αναδεικνύει διαρκώς και ουσιαστικά τα ζητήματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους.
Για το λόγο αυτό, η Ε.Σ.Α.μεΑ.  μέσω της διαρκής παρουσίας της  και των δημόσιων παρεμβάσεων  της σε μια σειρά θεμάτων που άπτονται της αρμοδιότητας της, επιθυμεί  να συγκεντρώσει  θέματα
ανά Υπουργείο, Οργανισμό  κ.λ.π.  προκειμένου να αναζητήσει λύσεις  για την στήριξη των πολιτών με αναπηρία σε κάθε πλευρά της επαφή τους με το κράτος και την ευρύτερη δημόσια διοίκηση.
Ως εκ τούτου θα σας παρακαλούσαμε, μέχρι την Παρασκευή 10 Ιουνίου να μας αποστείλετε  εγγράφως μέσω φαξ : 210-5238967 ή e-mail : esaea@otenet.gr τις προτάσεις με θέματα  ανά Υπουργείο, Οργανισμό κλ.π. , καθώς  και εάν θεωρείτε ότι πρέπει να  υπάρξει και νομοθετική παρέμβαση. 
Η Συνομοσπονδία θα προωθήσει της προτάσεις  των φορέων μελών της στο αρμόδιο Υπουργείο, Οργανισμό κ.λπ. και θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες, με μόνο γνώμονα την προστασία των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους. 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ι. ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ


Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡ. ΝΑΣΤΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας