Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Νέο παραλήρημα και ψεύδη του δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Α.Κοσματόπουλου για τους πρόσφυγες- «Λοιδωρούν τις καμπάνες, κατεβάζουν σημαίες και σταυρούς και οι δικοί μας γκρεμίζουν τα εκκλησάκια για να εγκατασταθούν πρόσφυγες…» – «Εγώ αμα είναι Σύριοι και ορθόδοξοι χριστιανοί φιλοξενώ 500…όχι στο Δήμο, αλλά και μέσα στα κτήματά μου»

Δείτε το βίντεο:








 ..
Πηγή: kozanimedia.gr

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ψέμματα ο Κοσματοπουλος?? ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ!! Μήπως είπε ψέμματα προεκλογικά? Η μήπως είπε ποτέ ψέμματα σαν δήμαρχος? Εύχομαι να είναι γέρος γιατί αξίζει ο κόσμος των Σερβιων να τον έχει δήμαρχο άλλες 2 θητείες

Ανώνυμος είπε...

Τι κατάντια !!! Τι κατάντια ... να ναι αυτός Δήμαρχος στα Σέρβια το Βελβεντό τα Καμβούνια ..... κρίμα .

Ανώνυμος είπε...

Αραγε πως είναι ο φασισμός;
Ντροπή Ντροπή Ντροπή

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΡΕ ΖΟΡΜΠΑ, ΜΑΖΕΦΤΕ ΤΟΝ ΡΕ. ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει πολύ καλά τι κάνειο δήμαρχος. Αυτοί που ειναι δίπλα του τέτοια θέλουν να ακούν. Κανένας δεν γίνεται ρεζίλι γιατί ειναι ίδιοι όλοι τους.
Τώρα σχετικά με ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΖΟΡΜΠΑ πολύ υπερτιμημένες δραχμές. Εξω απο το βελβεντό φάνηκε το πραγματικό μπόι τους.

Ανώνυμος είπε...

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι έχει παραγγελθεί ειδικό φίμωτρο και αλυσίδα ενισχυμένη μήκους ... 10 μέτρων για να μην ... ξεφεύγει ο Δήμαρχος. Αναζητείτε ακόμη το μέρος που θα αγκυρωθεί η αλυσίδα. Κατάθεση προτάσεων στα ΚΕΠ του Δήμου. Η απόφαση στο τέλος Ιουνίου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΚΛΠΗΡΕΙΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΟΥ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ, ΓΟΝΑΤΙΖΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ,ΜΕΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΈΛΙΟ.
ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΣ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΚΆΘΕΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ

Ανώνυμος είπε...

desteton re

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος εκφράζει προσωπικές απόψεις. Μπορεί να λέει οτιδήποτε.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΟΦΟΡΕ ΠΩΣ Σ'ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Εσεις ολοι που γραφετε οτι ειναι φασιστας γραψτε τα ονοματα σας και οταν ερθουν οι ταλιμπαν και κανουν αυτα που κανουν να ξερουμε που να σας βρουμε.Δημαρχε αστους να σε βριζουν ο πολυς κοσμος ειναι μαζι σου γιαυτο εχουν τρελαθει.

Ανώνυμος είπε...

10.57 όταν είσαι δήμαρχος δεν μπορείς να εκφράζεις προσωπίκές απόψεις. Αλλά όταν είσαι κοσματοπουλος ότι και να πεις δεν σε δίνει κανενας σημασία. Όλοι τον έχουν στο φτύσιμο.

Ανώνυμος είπε...

άπαιχτος δεν υπάρχει

Το Προφίλ μας