Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Συνεχίζεται η εσωκομματική «γκρίνια» στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ: Πολυδεύκης Λιάκος- «Η θητεία της Ν.Ε έχει λήξει το Δεκέμβριο του 2015 και δεν έχει γίνει διαδικασία για την εκλογή του νέου οργάνου»-Αιχμές για τη λειτουργία της Νομαρχιακής!

Από το Kozanimedia.gr
Μια ακόμη ανάρτηση στο Facebook κορυφαίου στελέχους του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά του Πολυδεύκη Λιάκου, ήρθε σήμερα να καταδείξει τις πολλές και διαφορετικές απόψεις στο εσωτερικό της εδώ κομματικής οργάνωσης, την έντονη εσωκομματική «γκρίνια», αλλά και τις προσωπικές στοχεύσεις και διαφοροποιήσεις που παρατηρούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Όπως αναφέρει ο κ. Λιάκος «Επειδη τις τελευταιες μερες αρχισε παλι να χυνεται πολυ μελανι για τη διοικηση του Νοσοκομειου,που την συνδυαζουν και με την παραιτηση μου απο τη Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ,καταθετω τους λογους της παραιτησης μου.Στις 22η Μαιου ψηφιστηκε το Πολυνομοσχεδιο.Στις 23 Μαιου παραιτηθηκα απο τη Ν.Ε για τρεις κυριως λογους.1] Για πολιτικους λογους.Διαφωνησα με την πολιτικη που ακολουθειται απο την κυβερνηση (ασφαλιστικο, φορολογικο, κοκκινα δανεια ,κοφτης, χρεος,νεο ΤΑΙΠΕΔ κ.λ.π) 2] Για ηθικους λογους,
διοτι η θητεια της Ν.Ε εχει ληξει το Δεκεμβριο του 2015 και δεν εχουν γινει εκλογες για την εκλογη του νεου οργανου.και 3] Για τον τροπο λειτουργιας της ιδιας της Ν.Ε.Αυτα για τους <<ασπονδους φιλους>>,<<συντροφους>> και δημοσιογραφους που παραπληροφορουν».

Να σημειωθεί πως, όπως είχε αναφέρει το Kozanimedia, «ασπονδοι φίλοι» του Πολυδεύκη Λιάκου υποστηρίζουν -και επιμένουν- πως οι πραγματικοί λόγοι της παραίτησής του από τη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ είχαν να κάνουν με τη μη επιλογή του για τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας