Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου οργανώνεται στο σύνταγμα μεγάλη συγκέντρωση με βασικό αίτημα και σύνθημα τη λέξη «παραιτηθείτε».

Τεράστια η ανησυχία στο Μαξίμου για την πρώτη μεγάλη αντικαθεστωτική συγκέντρωση που ετοιμάζουν ανεξάρτητες ομάδες Ελλήνων Δημοκρατικών πολιτών για τις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα.
Για αυτό και ο άθλιος πόλεμος λάσπης από τις διαδικτυακές συμμορίες και τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν στοχοποιήσει με τις γνωστές παρακρατικές μεθόδους τους διοργανωτές της συγκέντρωσης.
Γιατί συγκέντρωση στις 15 Ιουνίου και ποιοι την διοργανώνουν 
Προφανώς τρελάθηκαν με όσα συμβαίνουν και αποφάσισαν να σηκωθούν από τον καναπέ.
Ο Γιώργος Τσουκαλαδάκης και ο Παναγιώτης Κωστούλας διοργανώνουν την Τετάρτη 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα μεγάλη συγκέντρωση με σύνθημα τη λέξη «παραιτηθείτε».
Ο Παναγιώτης Κωστούλας γεννήθηκε το 1985 στην Καστοριά....
Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος master στο Εμπορικό Δίκαιο από το City University του Λονδίνου. Στις πρόσφατες ευρωεκλογές ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της “Ελιάς” και τώρα είναι μέλος της συντονιστικής γραμματείας του συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης.
Ο Γιώργος Τσουκαλαδάκης  ίδρυσε το 2010 μια εταιρία που τότε κόστιζε 20.000 ευρώ και σήμερα η αξία της υπολογίζεται σε εκατομμύρια. Eίναι ο εμπνευστής του collagen proactive. «Για την ακρίβεια, εγώ ανήκω στον αριστερό χώρο, η μητέρα μου ήταν στην ομάδα του Παναγούλη. Ημουν, επίσης, πολλά χρόνια συνδικαλιστής στην Ολυμπιακή, εκπρόσωπος εργαζομένων όταν ήμουν αεροσυνοδός εκεί επί μία δεκαετία, μέχρι που έκλεισε», θα δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο “Πρώτο Θέμα”. Οι δυό τους παρουσιάζουν με άρθρο τους στο liberal.gr την πρωτοβουλία τους.


«Ποιοι είμαστε, τι ζητάμε ποιους θέλουμε κοντά μας»
Πηγή: Liberal.gr 
Την Τετάρτη 15 Ιουνίου οργανώνεται στο σύνταγμα μεγάλη συγκέντρωση με βασικό αίτημα και σύνθημα τη λέξη «παραιτηθείτε».
Πρόκειται για μια αυθόρμητη πρωτοβουλία ανθρώπων χωρίς κομματικές, επιχειρηματικές ή συνδικαλιστικές υποκινήσεις που στοχεύει στο να ενώσει τη φωνή μας και να διατρανώσει την οργή μας για όσα συμβαίνουν στη χώρα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, φωνάζοντας ένα βροντερό, ενωμένο και ηχηρό «ως εδώ».
Η χώρα μας βιώνει μια πρωτοφανή οικονομική και θεσμική κατρακύλα που όμοιά της δεν έχει βιώσει, υποθηκεύοντας το μέλλον τόσο της χώρας όσος και των επόμενων γενιών.
Ο άκρατος δημαγωγικός λαϊκισμός των «υπερήφανων διαπραγματεύσεων» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μας οδήγησε σε ένα πρωτόγνωρο οικονομικό πισωγύρισμα, στέλνοντας στον κάλαθο των αχρήστων τις αιματηρές θυσίες πέντε ετών ολόκληρου του ελληνικού λαού.
Τα σπασμένα καλείται να πληρώσει ο ιδιωτικός τομέας, η μεσαία τάξη, οι οικονομικά ασθενέστεροι αλλά και το σύνολο της παραγωγικής Ελλάδας που οδηγείται κυριολεκτικά στην εξόντωση.
Η μόνη έννοια και στοχοθεσία της παρούσας Κυβέρνησης είναι η εξυπηρέτηση της κομματικής πελατείας της και των προσωπικών της συμφερόντων με μοναδικό όπλο τους αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα να χρησιμοποιούν: την απόκρυψη της πραγματικότητας, τον εξωραϊσμό των λαθών της, την υποκρισία και το χειρότερο όλων, την επένδυση στο διχασμό των Ελλήνων που έντεχνα καλλιεργούν εδώ και καιρό.
Οι δημοκρατικοί θεσμοί, ο πλουραλισμός και οι αξίες της ανοιχτής κοινωνίας τίθενται εν αμφιβόλω μέσα από τη λυσσαλέα προσπάθεια των κυβερνώντων να εγκαθιδρύσουν καθεστώς κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους, αδιαφορώντας για το κοινωνικό σύνολο και επενδύοντας στον εμφυλιοπολεμικό διχασμό της κοινωνίας, στο φίμωμα των ΜΜΕ, στην υπονόμευση των Ανεξάρτητων Αρχών και την απόπειρα χειραγώγησης της Δικαιοσύνης.
Πιστεύουμε βαθιά ότι ούτε είναι αυτή η μοίρα μας, ούτε η χώρα αξίζει τέτοια πορεία. Πιστεύουμε ότι δικαιούμαστε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τις μελλοντικές γενιές. Και πιστεύουμε ότι είμαστε η πλειοψηφία. Μια πλειοψηφία υγιής, που επιθυμεί την Ελλάδα ισότιμο μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας και όχι δακτυλοδεικτούμενο παρία, τον οποίο δεν εμπιστεύεται κανείς. Μια Ελλάδα καινοτόμο και πρωτοπόρο.
Μια πλειοψηφία που επιζητά να ζήσει αυτή και τα παιδιά της σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα με παραγωγική οικονομία, κοινωνική ευημερία, λειτουργικό και αξιοκρατικό κράτος σε πνεύμα ομόνοιας και εθνικής συστράτευσης.
Για όλα αυτά τα αιτήματα κατεβαίνουμε στο δρόμο στις 15 Ιουνίου. Κατεβαίνουμε για να στείλουμε το μήνυμα ότι η κοινωνία είναι απέναντι από τις φαύλες πρακτικές της κυβέρνησης. Ότι η σιωπηλή πλειοψηφία είναι εδώ και σκοπεύει να καταστήσει αισθητή την παρουσία της στέλνοντας ηχηρό μήνυμα σε όσους καπηλεύονται τη σιωπή της ως τάχα έγκριση των καταστροφικών πολιτικών τους και σε όσους νομίζουν ότι μονοπωλούν το πεζοδρόμιο.
Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της χώρας, ανεξάρτητα από κομματική ταμπέλα. Ευρωπαϊστές αριστερούς, κεντροαριστερούς, σοσιαλδημοκράτες, κεντρώους μεταρρυθμιστές, κεντροδεξιούς, δεξιούς, φιλελεύθερους, ανένταχτους. Καλούμε όλους τους πολίτες που εξαπατήθηκαν από τα αδίστακτα ψεύδη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τώρα βιώνουμε όλοι μαζί τις συνέπειες. Καλούμε όλους αυτούς που απογοητεύτηκαν κι επέλεξαν την οδό της αποχής και της απομόνωσης.
Είμαστε στην ίδια πλευρά. Μαχόμαστε για ιδεώδη και αξίες που καταπατώνται βάναυσα καθημερινά.
Απέναντί μας είναι μονάχα ο αριστεροδεξιός λαϊκισμός και ο κάθε είδους ολοκληρωτισμός.
Το γεγονός δε ότι από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η πρωτοβουλία έχουν πάρει φωτιά οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί του Μαξίμου κι έχουν επιστρατευτεί τα ποικιλώνυμα τρολς για να συκοφαντήσουν την προσπάθειά μας (πλούσιοι, βολεμένοι, κομματικά υποκινούμενοι, πληρωμένοι, εντεταλμένοι κλπ.) αποτελεί το μεγαλύτερό μας παράσημο και την πιο αξιόπιστη πιστοποίηση ότι βρίσκονται σε πανικό και ότι είμαστε στη σωστή πορεία.
Στις 15 Ιουνίου θα λάβουν τη ηχηρή και δυνατή απάντηση. Το χρωστάμε στον κάθε ένα ξεχωριστά. Το χρωστάμε σε όλους μας.
Γιατί θέλουμε μια Ελλάδα καλύτερη, μια Ελλάδα που μας αξίζει, μια Ελλάδα που θα μας κάνει αλλά και θα την κάνουμε περήφανη.
https://www.facebook.com/events/1140739289325214/

3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος2/6/16 15:40

  Αυτοι δεν ειναι που ελεγαν σε ολα ναι; Τωρα τι θελουν; Α ξεχασα τα μετρα να μην αφορουν τους φορους τους αλλα να κοψουμε "δαπανες". Δηλαδη να κλεισουμε σχολεια και νοσοκομεια. Φυσικα να τα κλεισουμε αφου πρωτα βαλουμε μπροστα τον καρανικα για να ξεπλυνει το αιμα. Για να συνεχισουν να τρωνε σαν τα πιρανχας. Ειναι και η επιστημων του παραγωγικου ιδιωτικου τομεα που ανεβαζει το αεπ της χωρας που μελετησε και απερριψε το μαρξ στα 12 να υποθεσω; Ε πως, ειναι δυνατον να βγαζεις τιμια το ψωμι σου βγαζοντας το μισο ..... σου στην καμερα και καποιοι αλητες να θελουν να σε φορολογησουν;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος3/6/16 18:11

  Ως αστείο ακούγεται πλέον ότι οι προηγούμενοι έλεγαν ναι σε όλα ενώ οι σημερινοί πολέμαρχοι αντιστάθηκαν σε όλα. ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος πολιτικός δεν θα υπέγραφε το αλυσοδέσιμο της χώρας για 99 χρόνια Αν είχαν λίγο φιλότιμο έπρεπε να αυτοκτονίσουν. Από το θα σκίσουμε το μνημόνιο, ότι θα το καταργήσουμε με ένα μόνο σε μία μέρα, θα κουρέψουμε το χρέος,ότι θα αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ κατέληξαν να δεχτού ΟΛΕΣ τις απαιτήσεις των πιστωτών. Τέτοιο θράσος δεν έχει επιδείξει κανένας πολιτικός. Έρχεται όμως η ώρα της πληρωμής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος3/6/16 23:19

  Μόνο που αν δεν το κατάλαβες οι μενουμευρώπηδες δε διαμαρτύρονται για τα 99 χρόνια αλλά για τους φόρους που επιτέλους θα πληρώσουν. Αν ψάξεις και διαβάσεις τις αηδίες που γράφει ο καθένας τους, το συμπέρασμα είναι πως πρέπει να απολυθούν οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι για να μειωθούν οι φόροι τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας