Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Πάλι αλλαγή έδρας για «Αίαντα» και Έλατο» - «Νικητής» ο δήμος στην κόντρα με τους αθλητικούς συλλόγους των Καμβουνίων

Άλλη μια ακόμη αναζήτηση έδρας  για τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής, του Σ/Κ 17-18 Οκτωβρίου, για τις ομάδες των Καμβουνίων, λόγω ακαταλληλότητας του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ γηπέδου Τρανοβάλτου.
Έτσι ο Αίας Μικροβάλτου θα αγωνιστεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 στο γήπεδο Λιβαδερού με τους Δαναούς Κοζάνης και ο Έλατος Ελάτης -κατά πληροφορίες- με τον Κένταυρο Πρωτοχωρίου την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 στη Νέα Νικόπολη!
Στο μέτωπο της αντιπαράθεσης του δήμου Σερβίων-Βελβεντού με τους αθλητικούς συλλόγους των Καμβουνίων, «νικητής» αναδεικνύεται ο δήμος, αφού οι σύλλογοι υποχώρησαν και ανέλαβαν να κάνουν αυτοί την συντήρηση-επαναφορά του εγκαταλειμμένου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ γηπέδου σε επίπεδο καταλληλότητας. Γι αυτό θα απαιτηθούν 6-8 ημερομίσθια με εξωτερικό συνεργάτη (το χόρτο πρέπει να κοπεί υποχρεωτικά με χορτοκοπτικό μεσινέζας), κόστος που ανέλαβαν εξ ημισείας οι δυο αθλητικοί σύλλογοι του Μικροβάλτου και της Ελάτης. Η αποκατάσταση του γηπέδου αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Κυριακή 18/10.
Τι να σχολιάσει κανείς, πλέον…
mikrovalto.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ''''ΑΗΔΙΑ''''.. ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΥΚΑΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ...'''' ΑΙΣΧΟΣ'''''....ΤΗΝ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΒΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΝΤΑ....ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...!!!!

Ανώνυμος είπε...

Με σενα ΔΙΣ......ΡΗ πηγαν ολα καλα,εικοσιπεντε χρονια αυτοδιοικητικος εισαι τωρα που σε εδιωξαν τωρα σου φταιγουν ολα???

Το Προφίλ μας