Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Σύλλογος ΚΟΖΙΑΝΗ: Τα παιδιά χορεύουν για τα παιδικά χωριά SOS

«Τα παιδιά χορεύουν και συγκεντρώνουν Τρόφιμα, Χαρτικα είδηΚαθαριστικά. Για τα παιδιά που τα έχουν ΑΝΑΓΚΗ.» 
Φέτος σκεφτήκαμε να ξεκινήσουμε μαζί με τα παιδιά των χορευτικών ομάδων ένα πρόγραμμα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Έτσι την ημέρα της εκδήλωσης ‘ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ’, που θα γίνει την Κυριακή 9 Μαϊου 2010 στις 6 μ.μ στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, καλούμε όλα τα παιδιά να μαζέψουν τρόφιμα (ελαιόλαδο, καλαμποκέλαιο, βούτυρο, μαγειρικό και επιτραπέζιο) χαρτικά είδη (χαρτοπετσέτες, χαρτί υγείας, κουζίνας) καθαριστικά (γενικής οικιακής χρήσης, τζαμιών, πατωμάτων) που τους περισσεύουν και να τα προσφέρουμε σε παιδιά που έχουν ανάγκη. 
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ‘ΚΟΖΙΑΝΗ’ σε συνεργασία με όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, θα τα διαθέσουν στα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια προσφοράς των παιδιών για τα παιδιά. Για να ανθίσει το χαμόγελο στο πρόσωπο των παιδιών.

2 σχόλια:

ΒΑΪΖΟΓΛΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝ είπε...

ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ , ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΠΩΣ Η ΚΟΖΙΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ είπε...

Ευχαριστούμε κύριε Βαϊζόγλου για τα κάλα σας λόγια. Είμαστε ενεργοί πολίτες,προσπαθούμε και αγωνιζόμαστε, όπως και πολλοί άλλοι σαν εμάς για κάποιες αξίες με τις οποίες γαλουχηθήκαμε από τους γονείς μας.Βέβαια πολλές φορές νοιόθουμε μόνοι μας και αβοήθητοι και μας πιάνει το παράπονο αλλά δεν το βάζουμε κάτω...!

Το Προφίλ μας