Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης: κάλεσμα σε απεργία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης, στη συνεδρίασή του, αποφάσισε ομόφωνα να συμμετέχει στην 24 ωρη πανελλαδικά απεργία της ΓΣΕΕ, που θα γίνει την Τετάρτη 5 Μάη 2010. Καλούμε τους εργαζόμενους του Νομού, τους συνταξιούχους και τους πολίτες της περιοχής να πάρουν μέρος μαζικά στην Απεργία. 
Καλούμε τα Σωματεία της Δύναμης του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης, σε σύσκεψη την Δευτέρα 3 Μάη 2010 και ώρα 19.00 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης, για την καλύτερη δυνατή επιτυχία της απεργιακής κινητοποίησης. Η σύσκεψη αυτή θα έχει ως θέμα συζήτησης την προετοιμασία και ενεργοποίηση όλων των εργαζομένων για την μαζική τους συμμετοχή στην ΑΠΕΡΓΙΑ. 
Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της 4/5 θα αποτελέσει την δυναμική και αγωνιστική απάντηση των εργαζομένων και της κοινωνίας, για τη διεκδίκηση μιας διαφορετική πολιτικής που θα έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και όχι τις αγορές και τα κέρδη. Για τη διεκδίκηση θέσεων εργασίας, αύξηση μισθών και συντάξεων γιατί στοχοποιούνται καθημερινά οι απλοί άνθρωποι του μόχθου και της βιοπάλης και από αυτούς ζητείται να κάνουν θυσίες και περικοπές! Δε θα πληρώσουμε εμείς την κρίση που δημιούργησαν οι τραπεζίτες και οι χρηματιστές των οικονομιών και των λαών. Την κρίση να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ 
Γραφείο Τύπου Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμ!!!! Τώρα να μην ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
"τα 40 ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ απο την ΚΟΖΑΝΗ" ????

Όταν χρησιμοποιούν
ΣΗΜΕΡΑ
....φράσεις τύπου:
"Για τη διεκδίκηση θέσεων εργασίας, αύξηση μισθών και συντάξεων γιατί στοχοποιούνται καθημερινά οι απλοί άνθρωποι του μόχθου και της βιοπάλης και από αυτούς ζητείται να κάνουν θυσίες και περικοπές"

ΒΡΕ!!!! "Παλλήκαρια της φακής" (εννοείται) ότι
ΕΙΣΤΕ εκπρόσωποι ΟΛΩΝ των ΕΡΓΑΤΩΝ του ν. Κοζάνης
και
ήσασταν ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ με τις συνθήκες ΕΡΓΑΣΙΑΣ,
τα ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ,
ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ
και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ όλων των ΕΡΓΑΤΩΝ

τα ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ?????

Έπρεπε να ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ για να ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ????

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΝΑ ΠΡΟΟΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΪΟΙ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ!!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΟΤΑΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ? ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΔΙΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.ΤΟΡΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΕΣΤΗΡΙΞΕΙ, ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΜΑΣ ΘΤΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣ.ΠΡΟΒΟΛΗ

Το Προφίλ μας