Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Δήμος Αιανής: Εκδήλωση "Γιορτή της Μητέρας"


Και φέτος ο Δήμος Αιανής σε συνεργασία με τους συλλόγους Γυναικών (Αιανής και Ροδιανής) βράβευσε τις εννέα (9) μητέρες δημότισσες, οι οποίες έφεραν στον κόσμο το 3ο τους παιδί κατά τη διάρκεια του 2009. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Μαΐου σε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα Τέχνης του Πνευματικού Κέντρου Αιανής, τιμώντας παράλληλα και τη γιορτή της μητέρας.  Σε κάθε μητέρα δόθηκε οικονομική ενίσχυση πεντακοσίων ευρώ.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο Αιανής με ομόφωνη απόφασή του καθιέρωσε τη βράβευση των μητέρων που γεννάνε πάνω από δύο παιδιά, συμβάλλοντας έτσι και στη μείωση του δημογραφικού προβλήματος της περιοχής. 
Ο Δήμαρχος Αιανής, Γιώργος Τζέλλος, στο χαιρετισμό του συνεχάρη τις τιμώμενες και ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες. Υποστηρικτές της εκδήλωσης, όπως κάθε χρόνο, ήταν οι σύλλογοι Πολυτέκνων και Τριτέκνων Κοζάνης και η Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης. 
Στην εκδήλωση ακούστηκαν τραγούδια αφιερωμένα στη μητέρα από τη χορωδία του Δήμου, καθώς επίσης μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνάσιου Αιανής απήγγειλαν ποιήματα. Το «παρόν» έδωσε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Βλατής ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες και συνεχάρη το Δήμο για τη διοργάνωση της εκδήλωσης. 
Γραφείο Τύπου Δήμου Αιανής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας