Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Καθαρή υποκρισία…

του Παν. Πλιάτσιου από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Μια μέρα πριν, αλλά και αμέσως μετά τη συνεδρίαση και την ψηφοφορία-παρωδία στην ΤΕΔΚ Κοζάνης την περασμένη Παρασκευή, άρχισαν να…ξεπηδούν σαν μανιτάρια οι αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων της περιοχής που ζητούν να παραμείνουν αυτόνομοι και μετά την εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης»! Και, μάλιστα, αποφάσεις ομόφωνες, που προκαλούν πολλά σχόλια και συζητήσεις! 
Έχουμε και λέμε, λοιπόν: Εκτός της Αιανής, ζητούν να μείνουν αυτόνομοι οι Δήμοι Τσοτυλίου, Ελλησπόντου, Υψηλάντη, Μουρικίου, αλλά και τα Καμβούνια! Οι Δήμοι Αγίας Παρασκευής και Βερμίου θέλουν να συνενωθούν μεταξύ τους (και με άλλα…όμορα Δημοτικά Διαμερίσματα)! Ακόμη και ο Δήμος Πτολεμαϊδας θέλει και…άλλα χωριά, που «πηγαίνουν» στο Δήμο Κοζάνης! Ακόμη και στη Σιάτιστα εγείρουν πια θέμα αυτονομίας! Ας προσθέσουμε, φυσικά, και την Κοινότητα Λιβαδερού που ζητά να παραμείνει ως έχει! 
Και ποιο είναι το κύριο, κοινό επιχείρημα; «Αφού έγινε Δήμος το Βελβεντό, γιατί να μην μείνουμε κι εμείς;» Όχι τα όποια συγκριτικά πλεονεκτήματα έχουν όλοι τους, αλλά μόνο επειδή (δικαίως ή αδίκως είναι άλλο θέμα) παραμένει αυτόνομος ο Δήμος Βελβεντού! 
Στην πράξη, λοιπόν, αποδεικνύεται πως μόνο ψέμα είναι η «πίστη» και η «στήριξη» όλων των δημάρχων στη διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας! Δεν μπορεί να λες «στηρίζω τον «Καλλικράτη», αλλά εγώ να μείνω μόνος μου»! Είναι καθαρή υποκρισία! Και αυτό ισχύει για όλους! Δεν είναι υπεύθυνη στάση αιρετών αυτή! Και μόνο άδικο δεν είχε, στην ΤΕΔΚ, ο Λευτέρης Λεσγίδης όταν, σε ένα ξέσπασμά του, είπε πως «συγχαρητήρια στον δήμαρχο Βελβεντού! Που πάλεψε τρία χρόνια και πέτυχε! Καλά μας κάνουν και έτσι μας αξίζει»!!! Για να τον συμπληρώσει λίγα λεπτά αργότερα ο δήμαρχος Αιανής Γιώργος Τζέλλος, με τη φράση «μόνο εμείς και το Βελβεντό τρία χρόνια τώρα ζητούσαμε να μείνουμε αυτόνομοι! Τώρα το θυμηθήκατε όλοι;» 
Γιατί, είτε μας αρέσει, είτε όχι, αυτή είναι η αλήθεια: Μόνο αυτοί οι δυο Δήμοι δικαιούνται δια να ομιλούν! Όλες οι άλλες διεκδικήσεις (εξαιρουμένων των Κοινοτήτων) είναι όψιμες και άνευ ουσιαστικών επιχειρημάτων! Και μόνο η Αιανή έχει λόγους να νιώθει αδικημένη από τις εξελίξεις! 
Όσο για το Βελβεντό; Μαγκιά τους και καμάρι τους, καθώς έδωσαν έναν πολύχρονο αγώνα και δικαιώθηκαν! Δικαίως ή αδίκως, ήταν σταθεροί στις απόψεις τους και δεν μετακινήθηκαν σε καμία περίπτωση! Να σεβαστούν, λοιπόν, τους Βελβεντινούς οι λοιποί αιρετοί της περιοχής και ας αφήσουν την Αιανή να κάνει τον δικό της αγώνα. Γιατί, με τη λαϊκίστικη στάση τους, υπονομεύουν, ουσιαστικά, στο Υπουργείο Εσωτερικών και το αίτημα της Αιανής…

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Βελβεντός είναι ο μόνος ορεινός Δήμος του Νομού, που ζήτησε από την αρχή να παραμείνει αυτόνομος Δήμος. Γιατί σας κακοφαίνεται? Όλοι οι άλλοι ορεινοί Δήμοι στο Νομό Κοζάνης μιλούσαν για κάτι υπερδήμους Εορδαίας και Βοϊου. Έτσι είναι κύριε Πάτρα και κύριε Ζαμανίδη. Μην κλαίτε άδαρτοι και μην εφευρίσκετε δικαιολογίες για να μην τις μαζέψετε από τους δημότες σας αφού δεν κάνατε τίποτα εδώ και τρία χρόνια. Τώρα τα θυμηθήκατε τα περι αυτονομίας? Υποκρισίες!!!

Ανώνυμος είπε...

...ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ)ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΔΙΛΗΜΑΤΑ(ΑΪ ΜΑΝ`Μ ΤΟ ΧΟΥΡΙΟ`Μ ΔΕΝ ΙΝΙ ΔΗΜΟΥ`Σ)
ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
http://taxalia.blogspot.com/2010/05/goldman-sachs.html
ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΦΤΑΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

……ώστε λοιπόν η βάση της "διδασκαλίας των οπορτουνιστών αυτοδιοικητικών" δεν είναι, όπως οι ίδιοι διακύρηξαν, η "θεωρία της εξέλιξης της αυτοδιοίκησης", αλλά η "θεωρία των περιοδικών επαναλήψεων της ιστορίας"… κάθε νέα επανάληψη είναι έκδοση πιο ανιαρή και πιο αηδιαστική από την προηγούμενη…..επομένως ότι παρουσιάζεται στα μάτια μας επί σειρά ετών ως "υπεύθυνη αυτοδιοίκηση" δεν είναι τίποτε άλλο από μια "έρπουσα ανικανότητα" ανυψωμένη εκ των προτέρων από τους "ερασιτέχνες του ρεαλισμού" (που δεν κουράζονται να φωνάζουν για την τεράστια πείρα τους) σε διαχρονικές αξίες…οι "ειδικοί" της Τ.Α απλά ερμήνευσαν τον κόσμο της, "με διάφορους τρόπους" , το ζήτημα είναι ότι δεν μπορούν να τον αλλάξουν…

Ανώνυμος είπε...

Nτροπή σου ρε ΠΠ γιαυτό σου το άρθρο. Υποτιμά τη νοημοσύνη αυτών που το διαβάζουν. Πως είναι δυνατον τέτοια σκανδαλοθηρικά αρθρα να γράφονται απο ένα έγκριτο δημοσιογράφο της δικής σου εμβέλειας.. Ο ρόλος ςου σόλη την ιστορία που λέγεται Καλλικράτης ήταν διπρόσωπος Η κοινωνίες των αδικήμένων Δήμων ας σε κρίνουν Λύπαμαι για την κατρακύλα που πήρες. Είσαι ο αρχιτέκτονας σαυτό που απο τώρα ονομάζεται Σκανδαλο Βελβεντού.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΑ ΟΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!! ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!! ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ??? ΤΙ ΛΕΤΕ??? ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ???
ΣΙΓΕ ΡΕ ΘΕΡΜΟΑΙΜΕ..... ΑΚΟΥ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ"!!!!!!! ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...... ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ.... ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.....

Ανώνυμος είπε...

RE PP, GIATI DEN PIGE VELVENTOS STA SERVIA;
STENAHORIETE O KOKOLIOS. TO XEREIS;
TORA AN PAEI KAI PALI DIMARHOS, TI LES PP, THA VGEI;

Ανώνυμος είπε...

Π.Π εκμεταλευεσαι τα κομπλεξ κ`τον τοπικισμο τους?!!γιατι δεν λες καθαρα οτι ο βελβεντος εχει μπαρμπα στο υπουργειο ε?!!τι ορεινος δημος κ`κουραφεξαλα,το καταφυγι ειναι ορεινο οχι...δεν ειναι τα καμβουνια κ`η σιατιστα ορεινη κ`ειναι ο βελβεντος!!δημος χωρις υπηρεσιες(ολες ειναι στα σερβια!!)κ`χωρις επιχειρηματα!!ειναι το απολυτο κομματικα ρουσφετοχωριο της κοζανης απλα...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ 5.08, ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΟΧΩΡΙΟ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

GIATI TSAKWNENSTE DEN ALLAZEI TIPOTA EITE ENW8OYN EITE OXI . ALLAKSE TIPOTE ME TON KAPODHSTRIA ? ALLAKSAN ONOMASIA TA XWRIA ? TO MONO POY ALLAKSE TO PRO8EMA (D.D.TOY DHMOY TADE ) AMA OI TOPIKOI EINAI KAPATSOI 8A DEITE ASPRH MERA ALLIWS STIS EPOMENES EKLOGES . TO MONO POY PREPEI NA MAS ENOXLEI EINAI OTI , EKS AITIAS TOY 8A EXOYME PERISSOTEROYS ANERGOYS KAI DEN MAS SYMFEREI.

Ανώνυμος είπε...

O καταξιομένος δημοσιογράφος που έγραψε αυτό το άρθρο καλά θα είναι να ζητήσει μια συγγνώμη απο όλους αυτούς του πόλίτες του νομού Κοζανης που αδικήθηκαν καταφορα απο το χωροταξικο του Καλλικρατη. Καλά θα κάνεις κ. Πλιτσιο να είσαι πιο προσεκτικός με αυτά που γράφεις και νασταματήσεις να ανακατεύεσαι με κουτσομπολίστικα σενάρια. Ξέρω σε παρασύρει η Τσιούρα αλλα εσύ την ξεπέρασες κατα πολύ.

Ανώνυμος είπε...

5.52 τον χαρακτηρισμο στον επιστρεφω..γινεσαι πολυ μικρος κ`αποδεικνυει πως δεν μπορειτε να συζητησετε με επιχειρηματα,αν δουλευεται οπως λες ελατε στο νεο μεγαλο δημο να μας μαθετε τον τροπο!!λες κ`θα σας παρει κανεις απο κει,τι νομιζεις θα αλλαξει?ξερετε οτι εχετε αδικο αλλα η ζηλια κ`το κομπλεξ σας για τα σερβια δεν σας αφηνουν...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ποιοι πολίτες ρε φιλε αδικιηθηκαν απο τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ; Μονο της Αιανης. Ολοι οι αλλοι ποτ αγωνιστηκαν;Ε;

Ανώνυμος είπε...

Ναι σας ζηλεύουμε εμείς οι βελβεντινοί εσάς τους σερβιώτες!
Κυρίως ζηλεύουμε το χρέος που δημιουργήσατε... μπορείτε να μας πείτε πως το κάνατε να το κάνουμε κι εμείς?
Είστε παράδειγμα για εμάς το ομολογούμε... μόνο που είστε παράδειγμα προς αποφυγήν.

Ανώνυμος είπε...

Η θλιβερή ιστορία της αναδιοργάνωσης της τοπικής αυτοδιοίκησης…. Στην αρχή "τρως το παραμύθι" για μια αποτελεσματική τοπική αυτοδιοίκηση. Μετά "τρως το παραμύθι" ότι το "μέγεθος" είναι κομβικό σημείο για τους νέους Δήμους, διότι είναι συνυφασμένο με την "περίφημη αποδοτικότητα" (έρευνες στην Ευρώπη απέτυχαν να εντοπίσουν κάποια πραγματική σχέση μεταξύ "μεγέθους" και "αποδοτικότητας"). Στην συνέχεια προτείνονται συνενώσεις Δήμων σε μεγαλύτερους, που όπως αποδεικνύεται σήμερα δεν έχουν "κάποια έννοια κοινής ταυτότητας". Και η Ιστορία σε αυτή την χώρα επαναλαμβάνεται. "Μέτριοι Εμπνευστές" εμπνέονται "Μέτριες Ανασυγκροτήσεις" καταδικάζοντας σε "Διαρκή Μετριότητα" μια Χώρα.

Ανώνυμος είπε...

KALHMERA

ai-vreS είπε...

Είσαι ικανοποιημένος/-η τώρα; Αφαιρέθηκε το επίμαχο σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

Έχω φίλους απ' τα Σέρβια που είναι εξαίρετοι άνθρωποι και άριστοι επαγγελματίες.
Επίσης ο διαχειριστής του Βlog, μόνο απ' την προσπάθεια που κάνει να μας ενημερώνει όλους για τα τοπικά νέα, φανερώνει έναν άνθρωπο "ξύπνιο" που δε μένει αυστηρά στα όρια του δήμου του αλλά στέκεται πάνω απ' τις περιστάσεις και εστιάζει στην ενημέρωση μας και στην ανταλλαγή των απόψεων και των εμπειριών μας ώστε να έχουμε μια σφαιρική εικόνα και να μη βλέπει ο καθένας μονομερώς τα πράγματα απ' τη δική του σκοπιά.
Το ότι υπάρχουν όμως παντού και λουλούδια αλλά και αγκάθια, δε σημαίνει ότι πρέπει να δεχόμαστε την αφομοίωσή μας. Το ότι το Βελβεντό ένμεινε μόνο του (μετά από δική του επιλογή) αναλαμβάνοντας το όποιο κόστος δε σημαίνει ότι απορρίπτει συλλήβδην τον κόσμο των Σερβίων. Σταματήστε να το παίρνετε ο καθένας προσωπικά. Αν διαφωνούμε οι Βελβεντινοί με τον τρόπο που οι άρχοντες των Σερβίων επέλεξαν το δρόμο που επέλεξαν, είναι δικαίωμά μας. Αυτό δεν είναι κατανοητό?
Πάμε σε ένα δημοψήφισμα για το Δ.Ν.Τ κι αφήστε το αυτό το θέμα να ξεθιμάνει!

Ανώνυμος είπε...

Ο διαχειριστης δεν ειναι...ενας!
Ειναι 5!
Είναι Συντακτική ομάδα, που κάνουν το χόμπυ τους.
Και μη δημοσιογραφοι!
Ξεκίνησε 21/12/2008 με 2800 Αναρτήσεις.
Στηρίζει καθαρά θεσεις Πασοκ.

Ανώνυμος είπε...

Όποιοι θέλουν ας είναι κι ότι θέλουν ας πρεσβεύουν!
Ας είναι 2, ας είναι 3 ας είναι 1013!
Σε Blog μπαίνω δεν αγόρασα εφημερίδα!
Ας κάνει ο καθένας το δικό του blog κι ας υποστηρίξει και το 12θεο!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ! ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ!
ΕΔΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛςΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ.....ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!! ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ....ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ. ΤΡΙΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΚΕΙ.
ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ. ΠΑΝ ΑΥΤΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΕΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΔΕΙΞΤΕ ΩΡΙΜΩΤΗΤΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ? ΤΟ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ"......ΠΡΙΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΣΚΥΨΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ!!!!!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επαρχιωτακια είμαστε αγαπητέ φίλε εξ Αθηνών. Πολίτες δεύτερης κατηγορίας που ενημερωνόμαστε απο πλιάτσους και παλιάτσους, ασχολούμαστε με οτι μακακία μας σερβίρουν τα θλιβερά βουλευτάκια του νομού μας και κοκορομαχούμε για οτιδήποτε ασήμαντο και μικρό ξερνάει η κατευθυνόμενη δημοσιογραφία των απανταχού ρουφιάνων της εξουσίας. Καλά να πάθουμε λοιπόν. Τέτοιοι πολίτες είμαστε, τέτοια δημοσιογραφάκια θα έχουμε και τέτοια βουλευτάκια θα μας κυβερνούν. Χαιρετίσματα Βελβεντινοί, Αιανιώτες και Σερβιώτες. Ζήτω ο υπέροχος αγώνας σας για ένα μεγάλο, αυτόνομο και καταχρεωμένο ΣΤΡΟΥΜΦΟΧΩΡΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Για όσους αμφισβήτουν την ορεινότητα του Δ. Βελβεντού καλό θα ήταν πριν μιλίσουν να ψαχτούν λίγο.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%8D%CE%B3%CE%B9%CE%BF_%CE%9A%CE%BF%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82

Ανώνυμος είπε...

Oχι αγαπητέ φίλε.Κανείς δεν αμφισβητεί την ορεινότητα του χωριού σου. Την δεινότητα της σκέψης σου αμφισβητώ. Και όταν επιτρέψεις στον εαυτό σου να κατέβει απο τα ορεινά της καθημερινής μιζέριας σου στα πεδινά των πραγματικών προβλημάτων ίσως συναντηθούμε εκεί κάτω. Μεχρι τότε ζήσε τον μύθο σου στο Βελβεντό....

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε δεν μπορείς να κρίνεις τον τρόπο σκέψης μου όπώς δε μπορώ κ γω να κρίνω το δικό σου. Προτιμώ πάντως την καθημερινή μιζέρια στα ορεινά, αφού το θέτεις έτσι, παρά την καθημερινή μιζέρια στα πεδινά... γιατί το να συνεννοθεί ένας οικονομικά ευρωστός δήμος με έναν υπερχεωμένο δε θα καταφέρει κάτι αλλό από το να τον παρασύρει στη "μιζέρια"....!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΦΛΕΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕΣ ΚΥΡΙΕ 3.36. ΠΟΙΑ ΠΕΔΙΝΑ ΕΝΝΟΕΙΣ? ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ? ΓΙΑΥΤΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΕΙΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΤΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΕ 3.36 ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΜΕΣΑΙΟΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΚΟΥΠΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΜΙΖΕΡΙΑ, ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ, ΑΠΡΑΞΙΑ ΠΛΗΡΗΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΑΝΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΕΚΑΝΕ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ; ΕΧΙΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΛΕΟΝ;

Ανώνυμος είπε...

Βρε νεοέλληνα. Στα τέτοια μου τα Σερβια και ο Βελβενδός σας. Ξυπνήστε επιτέλους. Εκεί κάτω γίνεται χαμός και εσείς ασχολείστε με το αν ο Στεργίου θα παραμείνει δήμαρχος ενός δήμου και αν ο Κοκολιός θα διοικήσει περισσότερους μπαμπουίνους. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ. Παρα τη φλεγματικότητα μου όμως συμφωνώ απολύτως μαζί σου 4.12. Απλά την ώρα που η χώρα καίγεται και θρηνούμε ήδη 3 νεκρούς είναι μέγιστη σαχλαμάρα να ασχολούμαστε με το πρώτο θέμα του δελτίου ειδήσεων του ΤΟΡ ( εχθές). ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ....

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα μας δεν είναι ο κ. Στεργίου και ο κ. Κοκολιός, γιατι το θέμα δεν είναι προσωπικό. Μιλάμε για δύο κοινωνίες που η μία δεν έχει καμία σχέση με την άλλη ως νοοτροπία. Η μία κοινωνία πάλεψε και παλεύει για τα θέλω της κ τα πιστεύω της και έχει μάθει κατ'αυτόν τον τρόπο να παλεύει όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας μικρά ή μεγάλα και σε όλα τα επίπεδα και ότι ασχολούμαστε με το θέμα του Βελβεντού κ των Σερβίων δε σημαίνει ότι δεν ασχολούμαστε κ με τα κρατικά προβλήματα. Μακάρι να πάλευαν όλοι οι Έλληνες για την Ελλάδα όπως οι Βελβεντινοί για τον τόπο τους! Τότε πίστεψε με δε θα είχαμε φτάσει στο σημείο που είμαστε σήμερα....

Ανώνυμος είπε...

καλα κανατε και σβησατε το σχολιο του φιλου βελβεντινου που εβριζε!αλλα υστερα απο δικη μου παρατηρηση,τους αφηνετε πολυ συχνα να προσβαλουν τα σερβια ομως και να βγαζουν τα κομπλεξ τους!!παρ`ολα αυτα ξερω οτι ειναι δυσκολο να κρατησετε τις ισσοροπιες,προσπαθηστε ομως δεν φταιει ο κοσμος των σερβιων κ`η ιστορια αν τα τελευταια 20 χρονια δεν ειχαμε σωστη δημ.αρχη,ευχαριστω..

Το Προφίλ μας