Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Η θέση του βουλευτή Γιώργου Κασαπίδη για τον Καλλικράτη

Με αφορμή ανακριβή δημοσιεύματα τοπικής εφημερίδας που κυκλοφόρησε στις 5/5/2010, σχετικά με τη θέση μου για το σχέδιο Καλλικράτης στο Ν. Κοζάνης, κατά τη συνάντηση των βουλευτών του Νομού και αντιπροσωπείας από το Δήμο Σιάτιστας με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ραγκούση, προς αποκατάσταση της αλήθειας σας γνωρίζω ότι: 
Η θέση που διατύπωσα προς τον Υπουργό κ. Ραγκούση, παρουσία των άλλων συναδέλφων μου και της αντιπροσωπείας του Δήμου Σιάτιστας με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Κοσμίδη, είναι υπέρ της δημιουργίας μικρότερων Δήμων από τους προτεινόμενους στο Νομό, για λόγους καθαρά αποκέντρωσης και καλύτερης λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης σε απομακρυσμένες ή ορεινές περιοχές του Νομού. 
Παράλληλα εξέφρασα τη συμφωνία μου με τη δημιουργία του Δήμου Βελβεντού και πρότεινα παρουσία όλων των συναδέλφων και της αντιπροσωπείας των Σιατιστινών, την ικανοποίηση και του αιτήματος του Δήμου Αιανής για αυτόνομο Δήμο, όπως επίσης και τη δημιουργία δύο Δήμων στην περιοχή του Βοΐου. 

Τη δημιουργία αυτόνομου Δήμου Σιάτιστας, ο οποίος καλύπτει βασικές προϋποθέσεις για ανεξάρτητο δήμο μαζί με όποιους οικισμούς θελήσουν να ενσωματωθούν αργότερα στον εν λόγω Δήμο, καθώς επίσης και έναν δεύτερο δήμο που θα περιλαμβάνει όλη την υπόλοιπη περιοχή του Βοΐου με έδρα τη Νεάπολη ως κομβικό σημείο της περιοχής. Οι δύο αυτές περιοχές τόνισα ότι μπορούν να αποτελέσουν αυτόνομες δημοτικές αρχές, διότι πληρούν βασικά κριτήρια του σχεδίου νόμου αλλά το βασικότερο είναι ότι θα μπορέσουν καλύτερα να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες που τις χαρακτηρίζουν και που δεν είναι κοινά μεταξύ των δύο αυτών εν δυνάμει αυτόνομων δήμων, και τις αναπτυξιακές προκλήσεις που κι αυτές διαφέρουν σε σημαντικό βαθμό για τις δύο περιοχές. 
Η θέση μου αυτή προκύπτει από τη θεώρηση ότι η ελληνική ύπαιθρος δεν μπορεί να οργανωθεί και να διοικηθεί με μεγάλα σχήματα τοπικής αυτοδιοίκησης δεδομένου ότι και ο Καποδίστριας με τις αδυναμίες του, κατά την πρώτη διοικητική αποκέντρωση της χώρας, επιτάχυνε την ερήμωση και εγκατάλειψη της υπαίθρου, γεγονός που αναφέρθηκε παρουσία όλων. Συμπληρωματικά επεσήμανα προς τον κ. Υπουργό, να επανεξετάσει την πρόταση για κάποιες αρμοδιότητες υπηρεσιών που δεν μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά αν μεταφερθούν στους νέους Δήμους, προτείνοντας να παραμείνουν σε κεντρικό επίπεδο Περιφέρειας. Τέτοιες είναι οι υπηρεσίες πολεοδομίας, αστυκτηνιατρικών ελέγχων και γενικά όσες υπηρεσίες αφορούν έλεγχο δημόσιας υγείας, υγιεινής και ασφάλειας των πολιτών και του περιβάλλοντος. Παρόμοιες υπηρεσίες, οι οποίες μεταφέρθηκαν παλαιότερα ακόμα και σε επίπεδο Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης δυστυχώς δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα με βάση τις προσδοκίες για τον 1ο βαθμό αυτοδιοίκησης. 
Αγαπητοί συμπατριώτες, θεωρώ ότι στην ιστορικά κρίσιμη αυτή περίοδο για τη χώρα μας, η οργάνωση της ελληνικής περιφέρειας για την ανάπτυξη της ελληνικής υπαίθρου πρέπει να σχεδιαστεί με όρους πραγματικής οικονομίας, για να μπορέσουμε να ανατάξουμε και την ύπαιθρο και την οικονομία. Φιλοσοφίας μας, η ουσιαστική αποκέντρωση και εργαλεία σε κεντρικό επίπεδο το μικρότερο, ευέλικτο και αποτελεσματικό κράτος άξιων και αξιών, που θα σχεδιάζει, θα εποπτεύει και θα ελέγχει με όρους ισονομίας και ισοπολιτείας τη χώρα. Σε επίπεδο αυτοδιοίκησης, ευέλικτα και αποτελεσματικά σχήματα που θα απλώνονται έως τα διακριτά όρια που εντοπίζονται ιδιαιτερότητες σε τοπικές κοινωνίες με τα δικά τους φυσικά, οικονομικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά. 
Πηγή: kozani.net

38 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΤΗ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΣΑΠΙΔΗ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟ. ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ.
ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.
ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ. ΜΑΣ ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΟΛΥ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ 4 ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΟΒΕΛΒΕΝΤΙΝΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΤΙ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ;
ΕΝΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσες εύκολα κ. βουλευτά να συμπαραταχθείς από μήνες ή έτη με την πρόταση του συναδέλφου σου, της παράταξης σου, και κοινά να προτείνεται τους 7 δήμους που προτείνεις τώρα. Πάντως χρωστάς μία παρουσία στο Βελβεντό για να διατυπώσεις τις απόψεις σου που διαφέρουν από αυτές προ διετίας.

Ανώνυμος είπε...

αχ το δουλευουν καλα το διαιρει και βασιλευε!!δηλαδη ενας δημος 10-20000 ειναι μεγαλος κ.κασαπιδη ε???!!!βρε που καταντησατε για να παρετε λιγους ψηφους απο τοπικιστες του καθε χωριου!!και τα καμβουνια κανονικα 2δημοι πρεπει να γινουν τρανοβαλτο-μικροβαλτο!!!ε ρε φουρκα....................

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΗΝ Κ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ Κ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΝ "ΑΝΕΝΔΟΤΟ" ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ.ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΦΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ 10 ΧΛΜ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΣΑΣ ΦΛΕΡΤΑΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.ΕΥΓΕ! ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ, ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ?,Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ Κ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ?, Η ΑΝΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ?, Ο ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ?, ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΟΒΕΤΕ ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΠΛΑ ΟΧΙ?,ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ?.ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ,Ο ΜΩΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΡΑΒΔΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΡΕΣΕΙΒΙΟΥΣ?ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΝΙΣΙΟΙ?ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ,ΜΕ ΤΟ ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ. ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Κ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ? ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ,ΟΜΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΔΙΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΨΗΦΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΩΡΙΜΟΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΡΑΤΣΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΣ.ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΑ ΥΠΕΡ ΣΟΥ,ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΕΣΥ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΔΕ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ 15 ΤΕΛ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΤΕ "ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ" ΑΠ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ Κ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΩΜΟΠΟΛΗ Κ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΒΕΛΒΕΝΔΙΝΕ. ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΣΤΟΛΙΣΑΤΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ! ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ, ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΣΟΥ.ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΝΕΝΩΣΗ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΗΤΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ. ΕΝΑΣ ΣΕΡΒΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ.....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ (ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΛΕΞΗ Κ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ )ΣΕ ΑΛΛΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ.

Ήρεμο Βελβεντό είπε...

Συμφωνώ σε πολλά μαζί σου όσον αφορά τις 8 τελευταίες σειρές οι οποίες έχουν σημασία.
Κατ' αρχήν ο Δήμος Σερβίων επίσημα με σχεδόν ομόφωνη απόφαση του ΔΣ πρότεινε να γίνουν 4 Δήμοι και ο παραλίμνιος να έχει την Αιανή και οικισμούς της Ελίμειας.
Όσο για την επόμενη μέρα συμφωνώ μαζί σου. Μακάρι εσύ και όλοι οι άλλοι συντοπίτες από τα Σέρβια να καθίσουμε σε κοινό τραπέζι με ισότιμη διάθεση για τα πολύ σημαντικά θέματα που από κοινού μας αφορούν, γιατί ο κοινός μας στόχος πρέπει να είναι σε 15 χρόνια να είμαστε όσο το δυνατόν πιο μπροστά. Όσο μεγαλύτερη πρόοδο έχουμε τόσο θα βοηθάει έμμεσα ο ένας τον άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Τί περιμένατε δηλαδή απο το ΄΄καλό παιδί΄΄; Να πάρει ξεκάθαρη θέση για τον Καλλικράτη; Αυτό που με εξοργίζει δεν είναι τόσο οι ανοησίες που κατα καιρούς εκστομίζει αλλά οι χιλιάδες των ψηφοφόρων που τον στήριξαν.... Σημεία των καιρών άλλωστε

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟΝ 4ο ΔΗΜΟ ΜΕ ΒΕΛΒΕΝΤΟ, ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ, ΛΙΒΑΔΕΡΟ, ΑΙΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΕΛΙΜΕΙΑ.
ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ, ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ, ΑΙΑΝΗΣ ΕΛΙΜΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΥΡΙΕ 10.42?
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ? ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ 10,42 ΝΑ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕΛΙΔΑ.
ΘΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΑ. ΓΙΑΤΙ? ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ?
ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ?

Ανώνυμος είπε...

Γράφει ο 10.42 "ΟΜΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΔΙΝΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΨΗΦΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΩΡΙΜΟΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΡΑΤΣΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.ΑΥΤΟ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ,ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΣ"
Είναι δυνατόν να γράφονται τέτοια πράγματα;. Αντε φίλε φέρε εδώ ένα στοιχείο από όσα λες. Φέρε μια ανακοίνωση που να δικαιολογεί κάτι από τα παραπάνω. Ανόητε προβοκάτορα. Που είδες να βγαίνει τέτοιο κλίμα;
Ή μηπως σε εχόχλησε η ομοψυχία των βελβεντινών;
Αυτό είναι! και μας κάνεις και τον παρεξηγημένο εδώ.
Δηλαδή τα παιδιά μας δεν πρέπει να αγωνίζονται για έναν σκοπό;
Γιατί δεν έκανες την ίδια κριτική όταν και τα ανήλικα βελβεντινόπουλα βγήκαν στη διασταύρωση το 2008 για να διαμαρτυρηθούν για το χαλι του δρόμου Κοζάνης Λάρισας;
Πολύ απλά τότε σε βόλεψε και σένα ο σκοπός,σε κάλυψαν οι φωνές τους, αφού τα δικά σου τα παιδιά επέλεξες να τα αφήσεις να κοιμούνται ανενόχλητα στο σπίτι, μην και πάθουν κάτι.
Έτσι είστε μαθημένοι όλοι σας τελικά, Άλλοι να βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά. Παμπόνηρε γέίτονα.
ΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

zinas είπε...

file 10.42 klise to koutaki me ta touvla. tha skotoseis kanan anthropo!!

Ανώνυμος είπε...

.....με το μαρκουτσι του WEST αφου περιδιαβηκε αεναα λογγους και ραχουλες ολου του νομου Κοζανης,συνομιλησε με τον παππουκα και την γιαγιακα ολων των ξεχασμενων χωριων-οικισμων...
ο πονηρος ειχε την φαεινη ιδεα οτι αντι να ακουσει παραμυθια απο τους γεροντες-σες ......
ΤΟΥΣ ειπε με αξιοζηλευτη μαεστρια,ομολογουμενως, δικα του παραμυθια.....
-οτι θα φτιαξει τυροκομεια που θα πωλουν τα προιοντα κατευθειαν στα ΛΟΝΔΙΝΑ και τα ΠΑΡΙΣΙΑ.............................
-οτι η μητζυθρα θα εξαγεται στην μεγαλη αγορα του ΜΟΝΑΧΟΥ...............
-οτι εχει ετοιμα τα ραφια στα πιο ακριβα SUPER-MARKET των ΒΡΥΞΕΛΩΝ που περιμενουν το ξυνογαλα του ΒΟΙΟΥ..................
-οτι το ΜΙΛΑΝΟ θα κατακλειστει απο τα εξαιρετικης ποιοτητας αρωματα των ροδων που θα................
Και ξαφνικα στις εκλογες του 2004 τον θυμηθηκαν ολοι μα ολοι οι παππουδες και τον στειλανε πρωτο στην ΒΟΥΛΗ......η εκδικηση της τριτης ηλικιας????????????????
Και ακομα ....η πολιτικη κενοτητα που βασιλευει σε ολο το πολιτικο φασμα οπως περιτρανα αποκακαλυφθηκε την τελευταια περιοδο τον ανεδειξε ΚΑΙ σε σκιωδη ΥΠΟΥΡΓΟ αγροτικης αναπτυξης.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!
-Οσο κυβερνουσε το κομμα του συμφωνουσε με τους 4 Δημους στον ΝΟΜΟ.
-Τωρα μας λεει"οτι πληρούν βασικά κριτήρια του σχεδίου νόμου"δυο περιοχες του ΒΟΙΟΥ ο αθεοφοβος,ξεχνοντας βασικα κριτηρια του νομοσχεδιου "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ"
-ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ κρουει πρυμνα αναφορικα με τις νεες αρμοδιοτητες,γιατι κουτος δεν ειναι, αντιλαμβανεται οτι η οψιμη προταση που καταθετει
δεν μπορει στοιχειωδως να ανταποκριθει στα αιτουμενα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.
-Γιαυτο και ενοχα ομολογει "Συμπληρωματικά επεσήμανα προς τον κ. Υπουργό, να επανεξετάσει την πρόταση για κάποιες αρμοδιότητες υπηρεσιών που δεν μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά αν μεταφερθούν στους νέους Δήμους, προτείνοντας να παραμείνουν σε κεντρικό επίπεδο Περιφέρειας."
-Δηλαδη,τι προτεινει σημερα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ:NA EΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΤΟΥ 1997,ΠΡΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ???????????
-Δεν εχει ομως την τολμη ουτε την παρησια να το καταθεσει δημοσια σαν πολιτικος ΤΑΓΟΣ.
ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΙΣΜΟΣ ΑΙΣΧΥΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΟΓΙΚΕΣ
ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ,ΣΤΟ Δ.Ν.Τ.,ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΑ,ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΘΥΜΟ, ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ,ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΕΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΩΝ ΛΑΜΠΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!!!!!!!!!!
Α Ν Α Τ Ρ Ο Π Η
ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΥΙΚΗΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Κασαπίδης. Παπαδόπουλος. Κεχαγιάς. Φωτιάδου. Νανοπούλου. Λωτίδης..... ο θίασος της πολιτικής μας παρακμής. Σπιθαμιαίοι, μέτριοι και ανεπαρκείς που κατόρθωσαν να ανελιχθούν στην κομματική ιεραρχία χάρη στον ευλύγιστο αυχένα τους, τον απαράμιλλο χαμελαιοντισμό τους και τον παροιμιωδη ραγιαδισμό των πολιτών οι οποίοι επιλέγουν τους κοτζαμπάσηδες τους με μοναδικό κριτήριο ΤΟ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ. Καιρός να τους στείλουμε στο σπίτι τους....

Ανώνυμος είπε...

Α ξέχασα ο Λωτίδης μετατράπηκε απο την πράσινη αξιοκρατία σε διοικητή μεγάλου νοσοκομείου. Όταν λοιπόν επιστρέψει απο το εκεί φαγοπότι ας τον στείλουμε και αυτόν στο σπίτι του...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
ΜΕ ΤΟ...''ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ...''
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΣΑΠΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ η ΧΑΣΑΠΗΣ?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας ΧΑΧΑΣ που όλο γελούσε και κανένας δεν τον έπαιρνε στα σοβαρα.... Και έζησε αυτός καλά και ο βουλευτής του καλύτερα.....
Για να κάνεις ανάλυση καημένο πρέπει να έχεις διαβάσει και τίποτα στη ζώη σου. Θέλει και λίγο μυαλό η ανάλυση....Κατάλαβες ΧΑΧΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...
ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ!
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ, ΚΑΝΕ ΣΩΣΤΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΛΛΑ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΟΛΟ ΓΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ...
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥ @7.50
ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Εσένα καημένο ποιά είναι η απόψη σου; Εχεις αποψη; Θα μας την πείς; Μπορείς;

Ανώνυμος είπε...

FILOI TOU AI-VRES ELEOS!!! GIATI PREPEI OLOI MAS NA YPOMINOUME TON KYRIO XAXANIZA? TO KSERO OTI DEN VRIZEI ALLA DEN NOMIZETE OTI AKOMA KAI ETSI TA SXOLIA TOU DEN EXOUN KAMMIA RHESI EDO MESA?

ai-vreS είπε...

Είναι αλήθεια και έχετε δίκιο.

zabetas είπε...

Καλημέρα φίλοι μου!!! Δεν έχετε καταλάβει ένα πράγμα, ότι ακόμα και για τις συνενώσεις των Δήμων (βλέπε Καλλικράτης) λόγο δεν πρέπει να έχει μόνο ο κάθε Βουλευτής - άκος (άλλωστε όταν τον ψηφίσατε για εκπρόσωπο σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν είχε προκύψει Καλλικράτης) αλλά ο απλός Δημότης και κάτοικος της περιοχής. Το να μπαίνετε σε μία κόντρα ανούσια δεν κάνετε τίποτα.
Εγώ προτείνω την οργάνωση του τοπικού πληθυσμού, χωρίς κομματικές αποχρώσεις και τοπικιστικές προτεραιότητες, για να δείτε τι μπορείτε να κάνετε και το τι συμφέρει στους απλούς κάτοικους.
Να μην γίνει ο Καλλικράτης ,δεν υπάρχει περίπτωση, επομένως ρωτήστε οργανωμένα τις τοπικές κοινωνίες κάνοντας ακόμα και συλλόγους,για το τι θέλουν οι απλοί κάτοικοι.
Παράδειγμα: Για εμένα θα ήταν κουτό να συνενωθεί ο Δήμος Καμβουνίων πχ , με τον δήμο Αιανής από την στιγμή που ξέρω ότι δεν υπάρχει συγκοινωνιακή σύνδεση και ότι όλα τα χρόνια οι κάτοικοι των χωριών που απαρτίζουν τον δήμο Καμβουνίων , ακόμα και για λαϊκή αγορά ξέρουν την αγορά τον Σερβίων.
Υ.Γ. Λάθη θα γίνουν αλλά περιορίστετα, εσείς έχετε το λόγο, ο κάθε βουλευτής σήμερα είναι αύριο δεν είναι. Εν κατακλείδι θα ήθελα να δώσω τα χαιρετίσματα μου στον υπέροχο κόσμο του Ν. Κοζάνης.

zabetas είπε...

Ξέχασα να σας πω ότι δεν είμαι κάτοικος της ευρήτερης περιοχής σας... Απλά φαν τις Ελλάδας μας!!!

ΔΣ είπε...

Επι τέλους να αρχίσουμε τα επικοδομητικά σχόλια και την αυτοκριτική μας παίρνοντας αφορμή απο το πολύ καλό σχόλιο του Ζαμπέτα.
Συμφωνώ απόλυτα ότι οι κοινωνίες είναι αυτές που πρέπει να πρωτοστατούν σε τέτοια σοβαρά ζητήματα όπως είναι η Διοικητική Μεταρρύθμιση.
Αυτοκριτική σημαίνει προς το Δήμο Σερβίων και προς την κοινωνία βάζοντας ένα ερώτημα.
Γιατί δεν θέλει κανένας Δήμος και κοινότητα της γειτονικής περιοχής να συνενωθεί με το Δήμο Σερβίων;
Μήπως εκεί στο Δήμο υπάρχουν άνθρωποι που το έπαιξαν <> της ευρύτερης περιοχής χωρίς να κάνουν την ελάχιστη αυτοκριτική ως προς την λειτουργία του Δήμου τους η οποία δυστυχώς γι΄αυτούς αλλά δυστυχώς δυο φορές για τους Δημότες των Σερβίων έγινε γνωστή και πέρα απο την γειτονιά μας;
Σημειώνω ότι πρέπει να βγάλουμε δια παντός απο το μυαλό μας ότι δεν ταιρειάζουν τα χνώτα μας όπως βολεύει μερικούς και το ρίχνουν εκεί.
Η κοινωνία του Βελβεντού π.χ. συντεταγμένη έκανε εδώ και τρία χρόνια αγώνες για να παραμείνει αυτοδιοικούμενη με πάρα πολλές κοινητοποίσεις σ΄αυτό το διάστημα .
Και δεν ενοώ ο Δήμος γιατί η διευρημένη επιτροπή που λειτουργούσε απαρτιζόταν απο όλους τους φορείς 70 τον αριθμό και αυτήν έπαιρνε τις αποφάσεις για τις κινητοποήσεις.
Κάτι αντίστοιχο στο Δήμο Σερβίων έγινε;
Μήπως ορισμένοι το παίζουν αφεντικά της περιοχής χωρίς φυσικά να ξέρουν πως τους ενοούν οι παρα δίπλα τους;
Το πιο επικύνδυνο φίλε μου είναι ότι και τα Καμβούνια και το Λιβαδερό δεν θέλουν την Συνένωση με τα Σέρβια και έχουν το μυαλό τους προς την Αιανή Στο λιγότερο κακό δηλαδή.
Θα φταίγουν αυτοί;
Μου θυμίζει το ρητό φταίγει ο Γάϊδαρος και χτυπάμε το Σαμάρι.
Συνοψίζοντας κάντε την αυτοκριτική σας και ρίξτε τις ευθύνες εκεί που πρέπει .
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΣΑΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ .
Ϊσως και αυτό να έχει την λογική του. Γιατί ο φουκαράς ο Γάϊδαρος θα πονέσει.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ο μεγαλοιδεατισμός κάποιων που θέλανε με το ζόρι να δημιουργήσουν 1 γιγάντιο δήμο στα νότια του Νομού, μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία 3 δήμων. Το παραπάνω οφείλεται στο ότι ο κεντρικός και πολυπληθέστερος δήμος, είναι απεχθείς στους υπόλοιπους 4 οι οποίοι ενώ είναι εφικτό, δεν μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους λόγω γεωγραφίας. Έτσι τώρα πληρώνονται κάποια λάθη του Καποδίστρια, και το Βελβεντό θα συνεχίσει το δρόμο του, η Αιανή θα τραβηχθεί Κοζάνη (πιθανότερο) ή θα συνεχίσει μόνη της, και Λιβαδερό και Καμβούνια μάλλον δύσκολα θα αλλάξουν την πορεία του "μεγάλου" δήμου Σερβίων που κουβαλάει τα βαρίδια των προηγούμενων περιόδων.
Αναμένουμε τυχόν πρωτοβουλίες κάποιων διαφορετικών σε φιλοσοφία από τους προηγούμενους με τη έναρξη του Καλλικράτη να κάνουν μια νέα αρχή.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΖΑΜΠΕΤΑ. ΜΙΛΑΤΕ ΣΩΣΤΑ. ΣΕ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕ ΣΚΑΙ ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΦΡΑΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ? ΕΒΑΛΑΝ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ;
ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΧΑ-ΧΑ!
ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΛΑΕΙ ΚΥΡΙΟΙ.
ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ.ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.
ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙ.
ΑΛΛΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΑΧΑΝΙΖΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΧΑ.
ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ 10:42 7/5. ΤΟ ai-vres ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ? ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΝΩΤΕΡΑ ΦΥΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΠΑΡΜΠΑ. ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ 10:42 Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΥΔΗ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΔΙΝΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΤΟ ΡΙΞΑΝ ΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ."ΠΑΜΠΟΝΗΡΕ", "ΑΝΟΗΤΕ", "ΒΛΑΚΑ", ΚΤΛ, ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΑΝ ΤΟΣΟ? ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ? ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΕΠΙ ΤΣΙΓΚΟΙΔΑ ΑΠΕΦΕΥΓΑΝ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ. ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΗΚΙΑ, ΚΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ. ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΑΦΝΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ. ΞΕΧΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΧΑΣ?
ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΧΑΧΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΑ;
TO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ.
ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ.
ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 60.
ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 67.
ΑΠΟ 2013 ΣΤΟ ΙΚΑ ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
ΔΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΥΤΙΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ.
ΘΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Για τα άτομα με ειδικές ανάγκες ( σαν εσένα ΧΑΧΑ) υπάρχει ειδική μέριμνα ή και εσείς θα βγαίνετε στα 65;

zabetas είπε...

Βλέπω προς μεγάλη μου απογοήτευση πως ή αιώνια κόντρα ανάμεσα σε Σερβιώτες και Βελβενδινούς, καλά κρατεί. Έλεος, δεν είστε εχθροί, αλλά γείτονες όμορων δήμων. Επιτέλους ενώστε τις δυνάμεις σας για ένα καλύτερο αύριο για εσάς και τα παιδιά σας, για την όσο καλύτερη τουριστική, αγροτική και όχι μόνο αξιοποίηση των πλούσιων τόπων από όπου και κατάγεστε. Είναι κρίμα εκτός Νομού να γνωρίζουμε την άριστη αρμονία μεταξύ Βελβενδού και Σερβίων και γνωρίζοντάς σας μέσα από ένα μπλοκ να βλέπουμε μια ανούσια αντιπαράθεση... Αδικείται τους εαυτούς σας... Μην αφήνετε τους λίγους να σπέρνουν ανάμεσά σας την διχόνοια και την ανούσια και ανόητη ανάπτυξη του ΕΓΩ. Έχετε πολλά να δώσετε σαν περιοχή... Άριστης ποιότητας γεωργοκτηνοτροφικών προϊόντων, ανεκμετάλλευτους και μη αξιοποιήσιμους τουριστικούς προορισμούς και πολλά άλλα...

Με εκτίμηση ο φίλος σας zabetas.

Ανώνυμος είπε...

φιλε ζαμπετα απο μεριας σερβιωτων δεν νομιζω να υπαρχει καμια κοντρα..ενα κομπλεξ και μια ζηλια απο μεριας βελβενων μονο βλεπω για το κεντρο της περιοχης που ειναι τα σερβια,ολοι μας θελουμε το καλο ολης της περιοχης μας!απλα σε μερικους βολευει το διαιρει κ`βασιλευε!!

Ανώνυμος είπε...

zabeta ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΛΒΕΝΤΟ.. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ai-vres. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ, Η ΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, Η ΜΙΣΟΣ, ΠΛΗΜΥΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΔΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙΣ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ. ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣΤΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΣ ΒΕΛΒΕΝΟΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ "ΠΟΥ ΠΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ;" ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ.ΡΩΤΑ ΤΟΝ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ) ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ, ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΩΤΑ, ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΕΔΡΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ Σ ΑΥΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΣΤΡΑ. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΣΤΩ,ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ, ΣΕ ΜΙΣΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. ΦΘΟΝΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ, ΑΣΤΙΚΟ, ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ, ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΚΕΙ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΤΟ "ΔΙΑΙΡΕΙ Κ ΒΑΣΙΛΕΥΕ" ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΣΤΟ ΚΟΜΛΕΞ ΤΟΥΣ..... Ο.Κ. zabeta Η ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

κ. 1.09 μπορείς λίγο να χαλαρώσεις. Ευτυχώς για τον τόπο μας δεν αισθανόμαστε το ίδιο προκατηλλημένο "μίσος ανωτερότητας" που εκπέμπεις στο κείμενό σου. Να ξέρεις ότι ο κόσμος του Βελβεντού και στα Σέρβια και στους οικισμούς του Δήμου πάει όπως πήγαινε και πριν 10 ή 20 ή 30 χρόνια. Μη βάζεις τέτοιες διαχωριστικές γραμμές που δεν αισθάνονται οι δημότες των δύο Δήμων. Ο Ζαμπέτας σε πολλά έχει δίκιο.

Ανώνυμος είπε...

και ο 1.09 εχει δικιο φιλε μου δυστυχως,δυστυχως ετσι ειναι...καιπερισσοτερο στο κομματι οτι οι κοζανη θελει οι βελβενοι να φθονουν τα σερβια για να μην ενωθει ποτε οι περιοχη κ`να διεκδικησει τα αυτονοητα!!ποσσο ακομα πρεπει να απομωνωθει το βελβεντο για να το μαθει αυτο??

Ανώνυμος είπε...

η κοζάνη φταίει για ολά τα κακά... βρεθηκέ η λύση.
ποιος μας εμπόδισε όλα αυτά τα χρόνια εκτός απο την μιζέρια μας να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα?
αλλά είναι έτσι ευκολά τα πράγματα να αναζητούμε ευθύνες αλλού,
και τι κέρδος θα έχει η Κοζάνη να μην διεκδικήσουμε οτιδήποτε?
τι κέρδος έχει μια Κοζάνη απο έναν αποδυναμομενο και έρημο νομό?
η Κοζάνη πρέπει να έχει εναν ισχυρό νομό απο πίσω της, και αυτό το έχουν καταλάβει στην πόλη της Κοζάνης, εμείς δεν είχαμε πάρει πρέφα όταν άδειαζαν τα γύρω χωριά απο τα Σέρβια και απογυμνόνονταν κατα πρώτον τα Σέρβια και ίσως και το Βελβεντο... αλλά εμείς στην μιζέρια μας μια ζωή...
Κώστας Ν.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ Η ΚΟΖΑΝΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΚΟΖΑΝΗ!!Η ΠΟΥ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΖΑΝΙΤΗ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΥΤΟ!ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΕΡΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΟΜΟΡΦΙΑ-ΚΛΙΜΑ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ..ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ Κ`ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα έριξα μια ματιά στις αναρτήσεις παλαιότερες και νεώτερες του blog ai vres.
Οι διαχειριστές αναρτούν ποικίλα θέματα αναφορικά με το δήμο σερβίων και όχι μόνο, το νομό Κοζάνης, τη γιορτή της μητέρας, τον Καλλικράτη, τη γενικότερη κατάσταση στη χώρα μας, εγκληματικές ενέργειες, δηλώσεις του πρωθυπουργού, την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στην κοιλάδα των Τεμπών, αθλητικούς μαθητικούς αγώνες, κ.α. Μέσα από αυτή την πληθώρα θεμάτων, οι κάτοικοι των Σερβίων (και απευθύνομαι σε αυτούς, γιατί συντοπίτες τους διαχειρίζονται το site) δεν ξεχώρισαν κανένα άλλο θέμα για να σχολιάσουν, να επικροτήσουν ή να επαινέσουν. Όλα τα παραπάνω θέματα ανάξια καν ανάγνωσης στοιχιματίζω μπροστά στην ανεξαρτητοποίηση του δήμου Βελβεντού. Εκτός αν σερβιώτες είναι και οι επικριτές της λειτουργίας του ΝΟΚ που δεν έχασαν ευκαρία να «θάψουν» λίγο κόσμο ακόμα. Η λίμνη της στάθμης ανεβαίνει και δεν στεκόμαστε σε καμία άλλη προέκταση παρά μόνο στην άδεια λειτουργίας που ο ΝΟΚ δε διαθέτει. Αν κάνει μια βόλτα η αστυνομία σε όλα τα μπαρ-καφέ-εστιατόρια της ευρύτερης περιοχής, είμαι 100% βεβαία πως θα κλείσουν όλα.
Αναρωτιέμαι τι σας κάνει να είστε τόσο κακεντρεχείς και χαιρέκακοι (φυσικά δεν αναφέρομα ισε όλους τους Σερβιώτες)? Και γιατί συνέχεια πιπιλάτε την καραμέλα περι κόμπλεξ και ζήλειας του Βελβεντού για τα Σέρβια. Θέλω ένας από σας να μου αναφέρει τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει ένας Βελβεντινός να νιώθει μειονεκτικά απέναντι σε ένα Σερβιώτη. Πραγματικά θα ήθελα μια απάντηση για να μπορέσουμε να το αναλύσουμε και να βρούμε μια άκρη επιτέλους.

Το Προφίλ μας