Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Αποστολίδης-Σάββας: Σε θέση μάχης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ
Την πρόθεσή τους να έχουν ενεργή συμμετοχή στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου που θα γίνουν με τον νέο αυτοδιοικητικό χάρτη, κατέστησαν σαφή οι Παναγιώτης Αποστολίδης και Χρήστος Σάββας. Οι δύο παράγοντες του επιχειρηματικού κόσμου που ρωτήθηκαν χτες από τους δημοσιογράφους, επιβεβαίωσαν ότι ενδιαφέρονται για τα αυτοδιοικητικά πράγματα, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους στις επερχόμενες εκλογές. Ο Π. Αποστολίδης επανέλαβε ότι ενδιαφέρεται για τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Κοζάνης, υπογραμμίζοντας ότι θα θέσει την υποψηφιότητά του υπό κρίση στα αρμόδια κομματικά όργανα του ΠΑΣΟΚ. Επειδή κατά καιρούς γράφτηκε ότι ενδιαφέρεται και ο πρόεδρος του ΕΒΕ για την ίδια θέση, σε παρατήρηση δημοσιογράφου προς τον κ. Αποστολίδη, αν θα είναι αντίπαλος του κ. Σάββα, ο πρόεδρος του εκθεσιακού είπε με νόημα ότι «με τον Χρήστο μπορεί αν είμαστε δίπλα και όχι απέναντι», φράση που έγινε δεκτή με χαμόγελο από τον πρόεδρο του ΕΒΕ. Πάντως, ο Χ. Σάββας, επιβεβαίωσε ότι «περιμένω να δω τις εξελίξεις», έχοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, για δήμο ή και για περιφέρεια. Υπογράμμισε μάλιστα με νόημα ότι «μετά απ? όλες αυτές τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, μέχρι τον Νοέμβριο που θα γίνουν οι εκλογές, τα πρόσωπα είναι αυτά που θα παίξουν ρόλο, αφού τα κόμματα έχουν απογοητεύσει».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πλοήγηση σε διαδικτυακούς τοπικούς ιστούς παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες. Χαρακτηριστικό είναι δε ότι σωρεία άρθρων δημοσιεύονται καθημερινά για τις προθέσεις, επιθυμίες, βλέψεις ορισμένων πολιτών για τις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται δημοσκόπηση η οποία εκ των πραγμάτων είναι ύποπτη για τους σκοπούς που υπηρετεί.
Για να μην κουράσω τους αναγνώστες θα μεταφέρω αυτολεξεί τη σκοτεινή σκέψη μου: Η πλειοψηφία αυτών οι οποίοι διαχρονικά - ήταν - είναι - και θα είναι τμήμα της κατάντιας της τοπικής αυτοδιοίκησης (άμεσα ή έμμεσα) και λόγω ευήθειας δεν αντιλαμβάνονται τις σοβαρότατες ευθύνες που φέρουν για το σημερινή παρακμή διεκδικούν εκ νέου τίτλους και δάφνες…… Κύριοι στα σπίτια σας ... Μόνο υποκρισία και απύθμενο θράσος είναι οι αρετές σας.

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή βαρεθήκαμε τις γενικολογίες και τα λεκτικά νεφελίμ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ. ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙΑ. Η αποθέωση του τίποτα ορέγεται και δημαρχιακούς θώκους.

Ανώνυμος είπε...

Σας βαρεθήκαμε δώστε τόπο σε νέους ανθρώπους. Εσείς οι επιχειρηματίες οι αργόσχολοι τριπλοθεσίτες της τοπικής και νομαρχιακής αυτοδιοίκησης έχετε διαλύσει τον τόπο. Και εσύ κύριε υποψήφιε επιχειρηματία (μόνο επιχειρηματίας δεν είσαι φυσικά) γρήγορα στο σπίτι διότι δεν ανεχόμαστε τις αλχημείες σου.

Ανώνυμος είπε...

DEN PAEI GIA PERIFEREIARHIS KALYTERA O APOSTOLIFDIS;
TI TO THELEI TO DIMARHILIKI;

Το Προφίλ μας