Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Ο Δήμαρχος Δεσκάτης στην Ανάβρα Μανγησίας

Διαβάζουμε σε δελτίο τύπου του γειτονικού Δήμου Δεσκάτης ότι η δημοτική αρχή μαζί με εκπροσώπους συλλόγων και φορέων της πόλης θα επισκεφτούν αύριο Σάββατο 23 Μαΐου την κοινότητα Ανάβρας του Ν. Μαγνησίας για να ενημερωθούν για το αιολικό πάρκο της.
Δέστε περισσότερα για την Κοινότητα Ανάβρας σε παλιότερη ανάρτησή μας εδώ
http://ai-vres.blogspot.com/2009/03/blog-post_09.html

Έτσι είναι. Τα πρότυπα ανάπτυξης όπως η Κοινότητα Ανάβρας αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Συγχαίρουμε το Δήμαρχο Δεσκάτης κ. Νίκο Μίγκο για την πρωτοβουλία του και αναμένουμε να δούμε αντίστοιχες αναπτυξιακές δομές στο Δήμο του (που σημειωτέον έχει το μισό πληθυσμό των Σερβίων).
Η εξαιρετική και ενημερωμένη ιστοσελίδα του Δήμου Δεσκάτης βρίσκεται εδώ http://www.deskati.gr/main.jsp

Βρίσκουμε σωστή την αντίληψη ότι κανείς δεν μπορεί να τα γνωρίζει όλα και ότι θα πρέπει να ενημερώνεται και να παραδειγματίζεται από άλλους Δήμους ακόμα και από μικρές Κοινότητες. (Ιδιαίτερα αν ο ίδιος υστερεί σε μόρφωση...)

Free Signature Generator

Free Signature Generator

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαι ο Δήμαρχος Σερβίων εχει προωθήσει προγράμματα αξιοποίησης της Αιολικής ενέργειας και σύντομα θα γίνει μεγάλο Συνέδριο για αυτό στα Σέρβια. Οπότε δεν είναι μόνο ο δήμαρχος δεσκάτης, που ασχολείται με τα Αιολικά Πάρκα.Η σημερινή δημοτική αρχή Σερβίων εχει καταρτίσει ενα πλήρες πρόγραμμα αξιοποίησης της Αιολικής ενέργειας και αναμένεται να παρουσιασθούν τα σχέδια υλοποίησης του μεγάλου αυτού έργου, που θα γίνει στα Σέρβια.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι έτσι. Τα βουνά γύρω μας γεμάτα με αιολικά πάρκα είναι. Αφού δεν μπορείς να περπατήσεις από τα πολλά αιολικά πάρκα.

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται οτι δεν βλέπεις τι γράφω.Είπα θα γίνει σύντομα το Συνέδριο και θα παρουσιασθούν τα σχέδια.Ηδη οι μελέτες είναι έτοιμες και στο επικείμενο Συνέδριο θα παρουσιαστούν τα εργα κατασκευής τους...

Ανώνυμος είπε...

OK τσουτσεκάκι τα ίδια λέμε. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ .....

Ανώνυμος είπε...

Είσαι και μυστήριος.Τσουτσεκάκι γιατί το λές συνέχεια. Γινεσαι κουραστικός το ξέρεις.
Είσαι ζαλισμενος απο την ζεστη.

Ανώνυμος είπε...

Τσουτσεκάκι μικρούλι και γλυκούλι, ποιος άλλος εκτός από το τσουτσεκάκι του δημαρχου τα ξέρει αυτά που λες; Το πλήρες πρόγραμμα αξιοποίησης αιολικής ενέγειας βγήκε καμιά φορα να το ανακοινώσει στα ΜΜΕ;
Αν κουράζεσαι να διαβάζεις το χαρακτηρισμό τσουτσεκάκι υπάρχουν δύο λύσεις: ή δεν ξαναμπαίνεις στο ιστολόγιο ή αρχίζεις επιτέλους να γράφεις αυτά που έχεις στο κεφάλι σου και όχι αυτά που σου σερβίρουν στο δημαρχείο.
Μικρούλι Γκεμπελίσκε!

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται και είναι σαφές, οτι ο 4.17 είναι εκτός πραγματικότητας!Προσπαθεί να δείξει οτι είναι ...''σοφός'' στα σχόλια του και οτι είναι ΄΄ειδήμων΄΄ επί οιουδήποτε ζητήματος! Δεν αντιλαμβάνεται οτι το επίπεδο του δημοκρατικού διαλόγου είναι να κάνουμε κριτική επί των ανηρτημένων θεμάτων και όχι...επί προσωπικού!
Χρησιμοποιεί τον όρο Μικρούλι Γκεμπελίσκε, λές και βρίσκεται στην περίοδος της...Γερμανικής Κατοχής!Το ξενίζει τόσο πολύ η επιτυχής θητεία του νύν δημάρχου και δεν ξέρει πως να αντιδράσει με την κακόγουστη κριτική που αναπτύσσει!
Αλλά δεν κάνει το ίδιο και με την ΄΄ανύπαρκτη΄΄ αξιωματική αντιπολίτευση, που δεν υπάρχει πουθενά. Ούτε αρχηγό έχει, ούτε παρουσία στα γεγονότα!
Ασχολείσου και με αυτό, αγαππητό...''Τσουρεκάκι''
και βάλε την φαντασία να σκεφτεί και να μην βλέπεις μόνο...όνειρα θερινής νυχτός!!!
Σύν τοις άλλοις είσαι λίαν απληροφόρητος στην καθημερινότητά σου και ενω σου δίνουμε ΄΄είδηση΄΄
για το επικείμενο μεγάλο Συνέδριο Αιολικής Ενέργειας που θα γίνει στα Σέρβια, μας κατακρίνει γιατί πρώτος εγώ του το γνωστοποίησα!!!
Για αυτό φίλε μου...Τσουρεκάκι, τώρα που αρχίζουν οι ζέστες και οι υψηλές θερμοκρασίες, βάλε το μυαλό σου να σκέπτεσαι περισσότερο, να μην ειρωνεύεσαι κανέναν και να σέβεσαι το θεσμικό πρόσωπο του δημάρχου και να αναγνωρίζεις τις επιτυχίες του σε όλους τους τομείς...
Για αυτό...Τσουρεκάκι σε θέλουμε και εμείς για...δήμαρχο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς τσουτσεκάκι:

Η προπαγάνδα που κάνεις δηλαδή είναι δημοκρατικός διάλογος? Να ένας ευφημισμός που δεν είχα σκεφτεί ποτε!!!!!!!!!!!!!!!

Μια που βαίνουμε προς το θέρος τα όνειρά μου μάλλον θερινής νυκτός θα χαρακτηρίζονται τι άλλο;

Α και το επικείμενο μεγάλο συνέδριο μόνο στο μυαλό σου βρίσκεται πολύ απλά διότι κανείς άλλος δεν το γνωρίζει και έχω μιλήσει και με εργαζόμενους στο Δημαρχείο.

Το μυαλό μου μια χαρά δουλεύει: απόδειξη ότι μπαίνεις και ξαναμπαίνεις και ματα-ξαναμπαίνεις και απαντάς σε όλες τις αναρτήσεις μόλις θιγεί ο πολύτιμος εργοδότης σου. Αυτό σημαίνει ότι σε προκαλώ και τσιμπάς αγαπητό τσουτσεκάκι.

Γκαιμπελίσκοι υπάρχουν και σήμερα όπως αποδεικνύεις καθημερινά με τα γραφόμενά σου.

Αλλά σε έχουμε μάθει τώρα γαλάζιο παπαγαλάκι που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις καθόλου το δικό σου μυαλό και απλά επαναλαμβάνεις τα γκαιμπελικά σενάρια που σε ταΐζουν στο δημαρχείο.

Ακόμα περιμένω για μια πρωτότυπη δική σου σκέψη να συνοδέψει αυτή που είχες πριν από εφτά χρόνια!!!

Το Προφίλ μας