Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Μήνυμα του Γ. Παπακωνσταντίνου για την έναρξη των πανελ. εξετάσεων

Η στιγμή έφτασε… Ας την κάνετε να αξίζει γιατί σας αξίζουν τα καλύτερα!
Μετά από χρόνια κόπων, αγωνιών, προετοιμασίας, ήρθε η ώρα να αποδώσουν οι καρποί. Ήρθε η μεγάλη στιγμή των πανελληνίων εξετάσεων. Όχι μόνο για εσάς, αλλά και για την οικογένειά σας και τους δασκάλους σας. Όλοι περάσαμε από την θέση σας, αλλά για τον καθέναν από εμάς είναι πάντα διαφορετικά. Για όλους όμως ισχύει ο κανόνας της ψυχραιμίας… Καθαρό μυαλό, συγκέντρωση και κυρίως όχι άγχος… Και μην ντραπείτε να ζητήσετε από τους άλλους να μην σας μεταφέρουν τη δική τους αγωνία…. Γονείς, σε εσάς αναφέρομαι!
Έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι οι εξετάσεις αυτές είναι μια ακόμα ευκαιρία στη ζωή, είναι μια ακόμα στάση. Αλλά δεν είναι η μόνη, δεν είναι η τελευταία. Έχετε δρόμο μπροστά σας κι η πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι ακόμα ένας στόχος που μπορείτε να φτάσετε, γιατί σας αξίζει και έχετε όλες τις δυνατότητες να τα καταφέρετε. Το σύστημά μας για τις εξετάσεις είναι δύσκολο και επίπονο πολλές φορές, αλλά πιστεύουμε σε εσάς και περιμένουμε από εσάς την επιτυχία σήμερα και αύριο, για να κάνουμε μαζί το εκπαιδευτικό μας σύστημα και την παιδεία μας καλύτερα.
Καλή επιτυχία και καλή δύναμη τις επόμενες μέρες!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Παπακωνσταντίνου, ποιος πιστεύει ότι νοιάζεστε να κάνετε το σύστημα καλύτερο και ποιος πιστεύει ότι μπορείτε να το κάνετε, ακόμα και αν θέλετε. Οι νέοι που εκπαιδευτήκαν με τα συστήματα του ΠΑΣΟΚ δυσκολεύονται να βρούνε δουλειά. Μοιράζατε αφειδώς πτυχία χωρίς αντίκρισμα, όλα στο βωμό εκλογικών σκοπιμοτήτων. Τι μπορούν να περιμένουν πλέον οι νέοι από σας;

Το Προφίλ μας