Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Κοζάνη

Στο Νομό Κοζάνης θα βρίσκεται ο Πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας την ερχόμενη Τρίτη 12 Μάιου 2009. Ο κ. Τσίπρας στην προγραμματισμένη περιοδεία του στην περιοχή θα επισκεφτεί το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Δήμους του νομού, ενώ θα πραγματοποιήσει ομιλία το βράδυ της ίδιας ημέρας στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης. τα παραπάνω ανακοίνωσε μιλώντας στο Δίκτυο ΕΡΑ Δυτικής Μακεδονίας ο Γραμματέας της Ν.Ε Κοζάνης του Συνασπισμού Αντώνης Κύρηνας.
Πηγή: ΕΡΑ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενδυματολογικώς ο Τσιπρας..πάσχει.Είναι ο πιο κακοντυμένος στην πολιτικη σκηνη και εχει επικριθει απο περιοδικα και εφημεριδες, οτι ντυνεται κακογουστα.Δεν ειναι καθολου στην μοδα και παροτι φωτογραφηθηκε για περιοδικο.Οσο για τις ιδεες του, να ειναι καλα το κινημα των κουκουλοφορων, που ακόμα δεν τους...αποκήρυξε!
Ερχεται στην Κοζανη, αλλα στα Σέρβια, ουτε ξερει που πεφτουν.Η Τσικαρδανη γιατι δεν τον φερνει?
Μονα για λεζαντα είναι...

ΖΙΖΑΝΙΟ είπε...

Φυσικά και εςνδυματολογικώς υστερεί που να φτάσει τον καταλληλότερο παίχτη του playstation και του ραχατιού. Αλήθεια υπάρχουν χειρότεροι κουκουλοφόροι απο αυτούς που φορούν τη μάσκα του καθωσπρεπισμού και γραβάτα και έχουν ρημάξει τον ελληνικό λαό. Βέβαια υπάρχουν και οι περεκεντέδες με το θυμιατό.
Αλήθεια ειναι παράλειψη του Τσίπρα που δεν έρχεται στα Σέρβια να δεί έναν Δήμο στον οποίο συντελείται κοσμογονία και έρχονται τα πάνω κάτω.
Ευτυχώς που πέρασαν δεκάδες υπουργοί της κυβέρνησης για να θαυμάσουν τον εκλεκτό του κόματός τους.
Ο πολύς Περιφερειάρχης - κομαράρχης κ.λ.π. ξέρει κατά που πέφτουν τα Σέρβια;

ζιζανιο είπε...

Τι μας λές καλέ ; Ωστε ενδυματολογικώς υστερεί ο Τσίπρας ; Κρίμα που δεν μπορεί να φτάσει τον καταλληλότερο παίχτη του playstation και του ραχατιού. Αλήθεια υπάρχουν χειρότεροι κουκουλοφόροι απο αυτούς που φορούν τη μάσκα του καθωσπρεπισμού και γραβάτα και έχουν ρημάξει τον ελληνικό λαό. Βέβαια υπάρχουν και οι περεκεντέδες με το θυμιατό.
Αλήθεια ειναι παράλειψη σου Τσίπρα που δεν έρχεσαι στα Σέρβια να δείς έναν υποδειγματικό Δήμο στον οποίο συντελείται κοσμογονία και έρχονται τα πάνω κάτω.
Ευτυχώς που πέρασαν δεκάδες υπουργοί της κυβέρνησης για να θαυμάσουν τον εκλεκτό του κόματός τους.
Ο πολύς Περιφερειάρχης - κομαράρχης κ.λ.π. ξέρει κατά που πέφτουν τα Σέρβια;

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Καλάάάά΄!!! εδώ "χάσαμε τα πασχάλια" σαν κράτος (για να μην αναφερθώ στα του Δήμου μας) και ασχολούμαστε με τις ενδυματολογικές επιλογές του Τσίπρα. Εντάξει λοιπόν αφού ο Τσίπρας δεν ντύνεται καλά ας συνεχίσουμε την εναλλαγή στην εξουσία των δύο ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ κομμάτων που μας έφεραν στην κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα. (τα θέλει ο κώλος μας)

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσίρπας είναι παλληκάρι...

Ανώνυμος είπε...

Ας στηρίξουμε όλοι τα μικρά κόμματα. Να σπάσει ο δικομματισμός. Και ας τον λένε και Τσίπρα και Τσίπα και όπως θέλει.
Η γάγγραινα της ελληνικής κοινωνίας έχει επεκταθεί πλέον και απειλεί να μας καθηλώσει σε χωρίς αναστροφή νοητική στέρηση.
Γίνονται τόσα καθημερινά και έχουμε χάσει τη μπάλα.
Ψάχνουμε να δούμε ποιος πήρε τα λιγότερα. Ποιος μας λέει τα πιο μικρά ψέμματα. Ποιος μας υπόσχεται ότι θα κλέψει λιγότερο.
Μη ξεχνάμε το παρελθόν. Ο δοκομματισμός μας έχει καταστρέψει.
Στηρίξτε οποιοδήποτε μικρό κόμμα σας εκφράζει περισσότερο.
Για το καλό μας!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι να σε κανει ο Τσιπρας, οταν στηριζει κουκουλοφορους που καταστρεφουν τα παντα.Δεν βλεπεις οτι στηριζει αυτη την ομαδα...Τι εγινε τον περασμενο δεκεβριο...Για το καλο μας...

Το Προφίλ μας