Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Πρωτιά των ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας στον πανελλ. διαγωνισμό ρομποτικής

Την πρώτη θέση, μεταξύ των 63 Σχολείων της χώρας, που συμμετείχαν στον 1ο πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής και διεξήχθη το Σάββατο στην Αθήνα κατέλαβε η ομάδα των 3 Επαγγελματικών Λυκείων Πτολεμαίδας, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο της για την Παγκόσμια Ολυμπιάδα εκπαιδευτικής ρομποτικής που διοργανώνεται το Νοέμβριο στην Κορέα.
Στον ίδιο διαγωνισμό και με διαφορά μόλις 7 λεπτών το 1ο ΕΠΑ. Λ Κοζάνης κατετάγη στη 2η θέση, ενώ από τα γυμνάσια του Νομού Κοζάνης, το 2ο γυμνάσιο της Πτολεμαίδας ήρθε δεύτερο στην πανελλήνια κατάταξη. Τη 2η θέση σε επίπεδο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, κατέκτησε το 9ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαίδας, ενώ τα Δημοτικά Σχολεία Νέας Χαραυγής και 1ο Δημοτικό Κοζάνης τερμάτισαν στην 3η θέση. Η ομάδα φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τα μέλη της οποίας κατάγονται από την Πτολεμαΐδα, κατάφερε, να πάρει την 3η θέση, ενώ η αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, επέστρεψε, χωρίς διάκριση. Τα σχολεία και των τριών βαθμίδων εκπαίδευσης στο Νομό Κοζάνης, απέσπασαν συνολικά, τα 6 από τα 12 βραβεία του διαγωνισμού, εκ των οποίων τα 4 πήραν Σχολεία της Πτολεμαΐδας και τα 2 Σχολεία της Κοζάνης. Στις 12 το μεσημέρι τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα υποδεχθεί στο γραφείο του ο δήμαρχος Πτολεμαΐδας Γρηγόρης Τσιούμαρης, ενώ αντίστοιχη εκδήλωση έχει προγραμματιστεί το απόγευμα στη Νομαρχία Κοζάνης, κατά την διάρκεια του σημερινού Νομαρχιακού Συμβουλίου.
Πηγή: ΕΡΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑ.Λ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ai-vreS είπε...

Αγαπητέ φίλε/φίλη,
βεβαίως και δεν είναι τα παιδιά του 1ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας γιατί θα έπρεπε να έχουμε την άδειά τους ή την άδεια του φωτογράφου για να δημοσιεύσουμε φωτογραφία τους στο διαδίκτυο.

Το Προφίλ μας