Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Δήλωση Γ. Παπακωνσταντίνου για τις Ευρωεκλογές του 2009

Σήμερα ξεκινάμε μια μάχη για τον πολίτη. Για το εισόδημά του, για την οικονομική του προοπτική, για το σχολείο και το Πανεπιστήμιο των παιδιών του, για την υγεία των δικών του, για να μπορεί να ζήσει σε ένα ευνομούμενο κράτος, που τον σέβεται και τον υπηρετεί.
Είναι μια μάχη για την αξιοπιστία της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Είναι μια μάχη για την κοινωνική Ευρώπη, για την Ευρώπη που θέλουμε, αυτήν που υπηρετεί τους πολίτες και το δημόσιο συμφέρον, και όχι ιδιοτελή συμφέροντα.
Είναι μία μάχη που θα δώσουμε όλοι μαζί. Μια μάχη, στην οποία κάθε ψήφος μετράει.
Θα δουλέψουμε συλλογικά. Πιστεύουμε στη νίκη και στην προετοιμασία της επόμενης μέρας. Της μεγάλης αλλαγής για τον τόπο μας. Για να γυρίσει σελίδα που τόσο πολύ το έχει ανάγκη.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ όλοι του ΠΑΣΟΚ να είχαν το ήθος του κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
Αλλά δυστυχώς!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρωτήστε τον Πάπιστα αυτός ξέρει;

Ανώνυμος είπε...

Ο πλέον λαλίστατος στο ΠΑΣΟΚ, που η γλώσσα του δεν σταματούσε καθόλου.Μακροσκελείς δηλώσεις, ανευ περιεχομένου, σε όλα τα θέματα.Απο την θέση του σκιώδη Κυβερνητικού εκπροσώπου απέδειξε οτι δεν κάνει για την θεση αυτή και το μόνο που τον ενδιέφερε ηταν η αυθυπροβολή του! Τώρα αλλάζουν τα πράγματα για αυτόν...Θα είναι στο Στρασβούργο και στην Ελλάδα θα ξεχαστεί...παντελώς!Το μόνο που θα μείνει σαν ανάμνηση απο αυτόν, οτι σήκωσε πολύ ψηλά το καλάμι και νόμιζε οτι είναι μοναδικός.Απο επερωτήσεις και μακρυγορία πάντα πρώτος, αλλά απο περιεχόμενο...ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!!! Και για τα Σέρβια, δεν έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, ουτε μια επερώτηση. Ολο για την ΔΕΗ, για την Μαυροπηγή, την Βεγορίτιδα και...αλαλούμ!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τέτοια κακία?
Επί ΠΑΣΟΚ έγιναν σοβαρές αδικίες στην περιοχή μας.
Ο κύριος Παπανδρέου προσπαθεί να επανορθώσει, τοποθετώντας έναν ικανό και άξιο βουλευτή του νομού μας.
Απο τον κύριο Παπακωνσταντίνου, εξαρτάται να φανεί άξιος της εμπιστοσύνης των κατοίκων του νομού μας και του Προέδρου του χώρου που εκπροσωπεί.
Εμείς να κοιτάμε το καλό του τόπου μας και το δικό μας φυσικά και αυτή η επιλογή μας ευνοεί.


Ας δούμε τα έργα του και μετά τον λιθοβολούμε.

Ανώνυμος είπε...

Αφού ΚΑΝΕΝΑ έργο ΔΕΝ εκανε μέχρι τωρα, οσο ηταν Ελλάδα, θα κάνει μελλοντικά απο την ΕΥΡΩΠΗ για την περιοχή μας!!!Το ειχε καβαλήσει πολύ το καλάμι σαν εκπρόσωπος τύπου και δεν σταματούσε καθόλου απο άσκοπες δηλώσεις.Κακία δεν εχει κανενας για αυτον, απλά κρινουμε την πολιτικη του δραστηριότητα. Για τα Σέρβια δεν εκανε μόνο τιποτε, ουτε πέρασε.Μονο στις εκλογές 07 γύριζε προεκλογικά τα χωριά και στα καφενεία που μιλούσε ηταν μαζεμένοι μόνο...10 άτομα!!! Αυτη ηταν και είναι η απήχηση του στην τοπική κοινωνία.Τότε προεκλογικά που γύριζε τα χωριά, πίσω απο τα αυτοκινητο του, ακολουθούσαν άλλα...15 με όλους τους Παρατρεχάμενους του, που ετρεχαν απο...πίσω του, για να βολευτούν κάποτε απο αυτόν...Αυτος ηταν ο κύριος εκπρόσωπος, που στα καφενεία οταν μιλούσε ηταν μαζεμένοι ολο κι ολο...10 μόνο άτομα!!!! Οι παρατρεχάμενοι του ηταν περισσότεροι, πανω απο..30!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΖΗΛΙΑ...ΝΑΙ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΜΟΝΟ...10 ΑΤΟΜΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ..."ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ", ΓΙΑΤΙ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ;;;;;ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΩΡΕΣ-ΩΡΕΣ ΚΑΤΙ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε και να τον κρίνουμε, απο την θέση του στην Ευρώπη, θα ενδιαφερθεί για τα προβλήματα του νομού ή μόνο για τους "παρατρεχάμενους" και τους "ημετέρους".
Ίδωμεν!!!
Υπήρχε κανένας πιο αξιόλογος, εκτός απο αυτόν, απο τον νομό μας για να τοποθετηθεί?

Ανώνυμος είπε...

Μην τον επαινείτε τόσο πολύ τον...εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ,γιατί θα κλάψει!!!Αν ενδιαφερόταν για την περιοχη,έπρεπε να την επισκέπτεται ταχτικά...
Πράγμα που δεν το έκανε μετα τις εκλογες 07!
Αλλά χρόνο για συναντά τον...Πάπιστα είχε και το κράτησε...μυστικό πολύ καιρό απο τον αρχηγό του!!!
Αυτός είναι ο Π''κωνσ/νου και στην Ευρώπη θα κοιταξει να κανει την ζωη του, ταξιδια, γλέντια,
κοσμικοτητες και βάλε...

Νίκος και Γιάννης είπε...

Ε βέβαια θα κάνει κοσμική ζωή γιατί πρώτη φορά πάει βλέπεις στην Ευρώπη ο Παπακωνσταντίνου. Δε δούλευε 10 χρόνια εκεί για τον ΟΟΣΑ.

Ε ρε να ήταν η ζήλεια ψώρα....

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται οτι το..δίδυμο είναι πολύ...Πασόκο!!!
Ωριμα φρούτα..δηλαδή!!!

Νίκος και Γιάννης είπε...

Πάντως τσιράκια του δημάρχου να πιπιλίζουμε τις ίδιες βλακείες δεν είμαστε...
Όσο για φρούτα κάτι προς σύκο προτιμούμε. Κι εσύ ε; Έτσι είναι. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τσιράκια είσαστε εσείς οι..2 και κανείς άλλο!
Νομιζετε οτι εισαστε...έξυπνοι και οτι τα ξέρετε ολα.Για σας δεν είναι αρεστή η πετυχημένη δημοτική αρχή.Εχετε πλήρη σκοταδισμό.Αρκει οτι ειναι...πασοκικό, είναι αρεστό για σας!!!
Κατά τα άλλα, αγαπάτε τα Σέρβια, ε? Αν είχαμε Πασόκο δήμαρχο, ολα θα ηταν...τέλεια! Ετσι δεν είναι... δίδυμο?

Νίκος και Γιάννης είπε...

Ακριβώς όπως τα λές είναι. Αν είχαμε οποιονδήποτε άλλο δήμαρχο όλα θα ήταν καλύτερα. Χαιρόμαστε που το κατάλαβες επιτέλους.

Ανώνυμος είπε...

Πως θα ηταν παληκάρια...καλύτερα?
Στα λόγια?
Τι σας έκανε ο νυν δήμαρχος και δεν τον θέλετε?
Σας πείραξε, σας ενόχλησε, τι απο όλα?
Αν ο νυν δημαρχος, ηταν Πασόκος, θα τον θέλατε?
Γιατι δεν τον γουστάρετε?
Για απαντήστε μας... (αν θέλετε..)

Νίκος και Γιάννης είπε...

Αυτό ακριβώς λέμε σύντροφε. Δεν έχει κάνει τίποτα ο δήμαρχος. Μα τίποτα όμως. ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Οπως και νάχει, αυτός ειναι ο δημαρχος, που βγηκε 2η τετραετία.Σκοπός δεν ειναι να κατηγορουμε οποιος ειναι δημαρχος,γιατι στο τέλος θα λεμε οτι δεν πρέπει να εχουμε δημαρχο.Σε εναμισυ χρονο τελειωνει αυτός...Υπομονη

Ανώνυμος είπε...

Αλλος, για τραχανά...

Το Προφίλ μας