Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τον Μιχ. Παπαγιαννάκη

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ
Οι Οικολόγοι Πράσινοι εκφράζουν τη βαθειά τους θλίψη για το θάνατο του Μιχάλη Παπαγιαννάκη επισημαίνοντας ότι είναι μια μεγάλη απώλεια και για τον κόσμο της οικολογίας. Η κριτική Αριστερά, η Οικολογία, η πολιτική αλλά και η κοινωνία έχασαν έναν υπέροχο συνάνθρωπο και συνεργάτη, έναν αγωνιστή με ξεχωριστό πολιτικό ήθος, ευαισθησία και μαχητικότητα, τολμηρό στις απόψεις του.
Πάντα ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης υπήρξε ένας ενεργός πολίτης, Πολλοί από εμάς πορευτήκαμε με τον Μιχάλη Παπαγιαννάκη μαζί σε κοινούς αγώνες για το περιβάλλον και για μια σειρά ευαίσθητα θέματα της ελληνικής κοινωνίας αλλά και για μια πιο κοινωνική, οικολογική και δημοκρατική Ευρώπη. Σε τελευταία ανάλυση ο Μιχάλης Παπαγιανάκης ήταν ένας ευρωπαίος πολίτης που αγαπούσε τη χώρα του αλλά αγωνίζονταν και για το κοινό ευρωπαϊκό σπίτι.
Στέλνοντας το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Παπαγιαννάκη επισημαίνουμε ότι ήταν από τους πρώτους Έλληνες πολιτικούς που μίλησε για την Οικολογία στην Ελλάδα. Η κοσμοπολίτικη οξυδέρκεια του και η υπεράνω μικροκομματικού συμφέροντος νηφαλιότητα του, θα μας λείψει, ειδικά αυτούς τους περίεργους καιρούς.
Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη στους οικείους του και στους συνεργάτες του.
Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που είναι η...λαλίστατη Τσικαρδάνη, να κάνει μια δήλβση για την απώλεια του Παπαγιανάκη;Κρύφτηκε η Κυρία! Αν είναι για ανούσια θέματα, ξέρει να φλυαρεί δημοσιως!

Το ιστολόγιο του Σέρβιαnet είπε...

Φίλε πάντως εγώ την είδα στο δελτίο του MEGA στην κηδεία του Μ.Παπαγιαννάκη

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε ή μεγάλη, αυτά να τα πεις ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, που κάνεις σχόλια ως ΑΝΩΝΥΜΟΣ!!! και όχι στην κ. Τσικαρδάνη. Έχει αποδείξει ότι ούτε κρύβετε αλλά ούτε και φοβάται, και μιλάει αλλά και γράφει πάντα με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ! ΕΣΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ!!!

Και εκτός από αυτό, προφανώς δεν παρακολουθείς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπου και στο West αλλά και στο τοπικό ραδιόφωνο έχει κάνει δηλώσεις αμέσως μετά την την ανακοίνωση του θανάτου του κ. Παπαγιαννάκη...

Το Προφίλ μας