Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Ο Γιώργος Παπανδρέου απέσυρε συνέντευξη στο ΒΗΜΑ

O Γιώργος Παπανδρέου απέσυρε τη συνέντευξη που είχε ήδη δώσει και είχε προγραμματιστεί να δημοσιευτεί στο Κυριακάτικο ΒΗΜΑ. Μετά τη μαϊμού δημοσκόπηση που δημοσίευσε ο δικτυακός τόπος του ΒΗΜΑΤΟΣ στις 8.18 το βράδυ της τηλεμαχίας δηλ. πριν ακόμα καλά καλά αρχίσει, ο ΓΑΠ αποφάσισε να συγκρουστεί κατά μέτωπο με το Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη. Η είδηση έχει κάνει το γύρο των ιστολογίων και των ειδησεογραφικών ιστοχώρων, επιβεβαιώθηκε από τηλεοπτικό σταθμό και από τον ίδιο το ΔΟΛ.

Σχόλιο ai-vreS: Σ' αυτή την περίπτωση αποδεικνύεται ότι ο ΓΑΠ έχει ούμπαλα. Κανείς μέχρι τώρα δεν τόλμησε να τα βάλει με το συγκρότημα Λαμπράκη. Ούτε καν ο ίδιος ο πατέρας του! Από σήμερα κομμένο το ΒΗΜΑ!!!

Υ.Γ. Μας ρωτάτε την άποψή μας για το debate των πολιτικών αρχηγών. Τι άλλο μπορούμε να πούμε εμείς που δεν έχει ειπωθεί ή γραφτεί; Τόσες αντικρουόμενες απόψεις για τέτοιο στημένο και προαποφασισμένο θέαμα πρώτη φορά είδαμε και διαβάσαμε. Για τα ευρωπαϊκά θέματα δεν ακούσαμε πολλά (σχεδόν τίποτα), αλλά οι ερωτήσεις δυστυχώς αυτές ήταν... μάλλον είδαμε το τελευταίο debate μ' αυτή τη μορφή.

Free Signature Generator

Free Signature Generator

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η εφημερίδα το Βήμα και το ΠΑΣΟΚ διέψευσε ότι ο κ.Παπανδρέου έδοσε συνέντευξη στην εφημερίδα.

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι τα...ούμπαλα;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ

ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί φαντασιόπληκτοι κυκλοφορούν στο Ai-Vres που παραμυθιάζουν και εμάς.
Δείτε τι λέει το ΠΑΣΟΚ

http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/bc2fd7d5-2476-44ea-a736-8f810562214e/t/pressRelease

Ημ. Δημοσίευσης : 30/05/2009 14:39
30/5/2009
Ανακοίνωση
Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με ερωτήματα δημοσιογράφων για «απόσυρση» συνέντευξης του Προέδρου του Κινήματος, από την εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ», εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» είχε ζητήσει ενόψει των ευρωεκλογών από το ΠΑΣΟΚ, συνέντευξη του Προέδρου του Κινήματος.
Στις αρχές της εβδομάδας, το ΠΑΣΟΚ γνωστοποίησε στην εφημερίδα ότι, η συνέντευξη δεν εντάχθηκε στον προγραμματισμό των συνεντεύξεων του Προέδρου του Κινήματος.

Ανώνυμος είπε...

Ναι στο αι-βρες και σε καμιά εκατοστή άλλα μπλογκ που έχουν την ίδια είδηση

Ανώνυμος είπε...

Παρασυρθήκατε επειδή το λέγαν πολλές κουτσομπόλες;

Ανώνυμος είπε...

Poies koytsoboles; To aivres den parasyrete apo kanena.Panta dinei antikeimeniki pliroforisi.Ine to mono istologio tis periohis me ploysia eidiseografia.Kai ypiretei ta symferonta toy politi sosta!

Το Προφίλ μας