Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Επίσκεψη Δημάρχων στα Σέρβια

Την πόλη των Σερβίων επισκέφθηκαν οι δήμαρχοι και οι εκπρόσωποι τοπικών αυτοδιοικήσεων από τη Δανία και την Τουρκία οι οποίοι αυτές τις ημέρες φιλοξενούνται από την ΤΕΔΚ Ν. Κοζάνης στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος με αντικείμενο την Αειφόρο Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων. Ο Δήμαρχος Σερβίων και Αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚ Ν. Κοζάνης Δημοσθένης Κοκολιός υποδέχθηκε τους συναδέλφους του το απόγευμα της Δευτέρας για να ακολουθήσει επίσκεψη και ξενάγηση στα ιστορικά μνημεία και τις φυσικές ομορφιές των Σερβίων.
Περπάτησαν το μονοπάτι στο επιβλητικό φαράγγι, πέρασαν από τη Βασιλική Εκκλησία καταλήγοντας στην Βυζαντινή Καστροπολιτεία από όπου απόλαυσαν το μοναδικό τοπίο μένοντας εντυπωσιασμένοι από τη θέα της λίμνης και της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων. Ζήτησαν και ενημερώθηκαν για την ιστορία της περιοχής από τον Δήμαρχο Σερβίων ενώ πολύτιμες πληροφορίες και απαντήσεις σε ερωτήματά τους έδωσαν η κ. Χρυσάνθη Καραγιαννίδου πρόεδρος του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων και ο ιστορικός - ερευνητής Σάκης Τσαρμανίδης οι οποίοι συμμετείχαν στην ξενάγηση. Η παρουσία των ξένων επισκεπτών στα Σέρβια έκλεισε με το δείπνο που παρέθεσε ο κ. Κοκολιός και την επίσκεψη στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Νεράιδας.
Free Signature Generator

Free Signature Generator

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά η κ Καραγιαννίδου ειναι πρόεδρος του μορφωτικού και ομοιδεάτης του δημάρχου αλλά το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κ. Σάκης Τσαρμανίδης ως τι συμμετείχε στην παρουσίαση.Απο πότε το χόμπυ του σερφαρίσματος στο internet έγινε επιστημονική ειδικότητα και μάλιστα του ιστορικού ερευνητή. Ξέχασα ο κ Τσαρμανίδης ειναι διορισμένο απο τον δήμαρχο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Δημοτικής επιχείρησης τουρισμού και πολιτισμού (μην γελάτε υπάρχει και τέτοια επιχείρηση) του δήμου Σερβίων. Ο κ. Δήμαρχος δεν ειναι αχάριστος γνωρίζει να ανταμοίβει όσους τον στήριξαν και τον στηρίζουν. Η πλάκα ειναι οτι ο κ. Σάκης Τσαρμανίδης διεκδικούσε χρίσμα απο το ΠΑΣΟΚ για να ειναι υποψήφιος δήμαρχος απέναντι στον κ Κοκολιό.
Οι κρυφοί έρωτες κάποτε αποκαλύπτονται.Αιντε και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Πατριώτη και δημοκράτη δήμαρχο για το καλό του τόπου φυσικά.

Ανώνυμος είπε...

Nα μας επισκέπτονται πιο συχνά για να τα βλέπουμε τόσο καθαρά τα Κάστρα και το Φαράγγι...

X.E.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά στην Ελλάδα οτι δηλώσεις είσαι. Άκου ιστορικός - ερευνητής !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Tελικά στην Ελλάδα οτι δηλώσεις είσαι. Άκου ιστορικός - ερευνητής !!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μη γελατε ρε. ερευνα εκανε ο ανθρωπος ερευνητης ειναι. ιστοριες εγραψε ιστορικος ειναι. πολυ θελει;
εγω χρησιμοποιω το ιντερνετ πληροφορικοσ ειμαι ολοι μας σχολια γραφουμε σχολιαστες ειμαστε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΘΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ Τ.Ε.Ι/ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. Η ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΗΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ. ΚΡΙΜΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΠΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΝΕΙΜΕ /. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΣΟΦΑ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΑΜΠΕΛΙ. ΚΡΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι προφανές οτι το κύρος του δημάρχου Σερβίων είναι υψηλό και η προσωπικότητά του έχει μεγάλη απήχηση στην κοινωνία.Είναι μεγάλη η αναγνωρισιμότητά του και δεν είναι τυχαίο οτι απολαμβάνει διεθνούς εκτίμησης και απο ξένους συναδέλφους του, που επισκεπτόμενοι την περιοχή μας, εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τον δήμαρχο Σερβίων κ Κοκολιό.
Το θετικό εργο του δημάρχου ολοκληρώνεται με την ολοκλήρωση της 2ης πετυχημένης θητείας του και ηδη θα συνεχισθεί με την τρίτη δημοτική του θητεία για την περίοδο 2010-2014!
Απο τωρα του ανήκει και η 3η δημοτική περίοδος απο ολοι ομιλούν απο τώρα, για άνετη νίκη στις εκλογές 14/11/2010! Νίκη...χωρίς αντίπαλο!
Απαντες αναφέρονται με μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του δημάρχου Σερβίων, και τον θεωρούν
τον καλύτερο δήμαρχο της Μεταπολίτευσης!
Είναι η μεγάλη του συνεισφορά στον τόπο μας, για τον οποίο εργάζεται καθημερινά, για την πρόοδο και την ανάπτυξη των Σερβίων και της περιοχής μας...

Ανώνυμος είπε...

Σας πειράζει που συνεργαζεται ενας πετυχημένος ιστορικός επιστήμονας με τον δήμαρχο Σερβίων για το καλό της περιοχής μας?
Σας ενοχλεί επειδή είναι...Πασόκος?
Γιατι ετσι οπως τα λέτε, θα τον πείτε και...προδότη τον Τσαρμανιδη, οτι δηθεν πουλησε την δημοκρατική παράταξη!!!!!!!
Σας κακοφαίνεται και τον ειρωνευόσαστε εσεις του Πασοκ τον...σύντροφό σας,ε!

Ανώνυμος είπε...

Η Κα Καραγιαννίδου είναι Πρόεδρος του ΜΟΣ και για τα επόμενα 2 χρόνια.Πέρα απο οσα εγιναν στον ΜΟΣ,αυτή είναι...''ακλόνητη'' και κανείς δεν μπορεί να την ταρακουνήσει. Η συνεργασία της με την δημοτική αρχή είναι καλύτερη και αποτελεί πρότυπο υποδειγματικής διοίκησης πολιτιστικού φορέα...

Ανώνυμος είπε...

Οταν λες τα επομενα 2 χρονια εννοεις οτι οι εκλογες που θα γινουν την κυριακη ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ και που δεν εγιναν ακομα ειναι στημενες;;;;;
Και τις έχει στησει η Καραγιαννιδου για να ξαναβγει;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Εμφανίστηκε πάλι το τσουτσεκάκι και δουλεύει το δήμαρχο!!!!!Άκου της μεταπολίτευσης!!!!!

χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα λένε κάποιοι ότι και ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα δεν κάνει βήμα χωρίς να συμβουλευτεί το δήμαρχο Σερβίων. Είναι δε τόση μεγάλη η επιρροή του Δημοσθένη στον Μπαράκ που κάθε Σαββατοκύριακο συνομιλούν επί μακρόν εις το τηλέφωνο.

Ανώνυμος είπε...

Ο 11.14 ρίχνει το επίπεδο του δημοκρατικού διαλόγου και ειρωνεύεται τους πάντες με χαρακτηρισμούς.Αν τον χακτηρίσουμε και εμείς...κομπλεξικό, δεν θα φταίμε βέβαια.
Αλλά φαίνεται οτι ζηλεύει τόσο πολύ τον δήμαρχο, για τις επιτυχίες του, που δεν μπορεί να...κοιμηθεί.
Ο ποιό πετυχημένος δήμαρχος της μεταπολιτευτικής περιόδου είναι ο νύν δήμαρχος. Μια διαπίστωση όλων, που επιβεβαιώνει το μεγάλο κύρος της προσωπικότητας του...και της πετυχημένης δημοτικής του θητείας...

Ανώνυμος είπε...

έτσι έτσι. Από καταβολής κόσμου ήταν ο πιο πετυχημένος δημαρχος αφού λέγεται ότι ο αδάμ και η εύα κοκολιό ψηφισαν για την Εδέμ.
όχι μόνο ο μπαράκ ομπάμα αλλά και ο μπους πριν από αυτόν και ο κλίντον μη σου πω αλλά μαθαίνω ότι και ο ίδιος ο κενεντυ δεν μπορούσαν να κοιμηθούν αν δεν τους έλεγε καληνύχτα ο δημοσθένης. Να κάνουν κίνηση χωρίς τη συμβουλη του; Αδιανόητο!.

Είναι δε τέτοια η φιλομάθειά του και η ύψιστη πνευματικότητά του που είναι γνωστό τοις πάσι πόσα βιβλία έχει αναγνώσει και τα ποιεί πράξη εις την μακράν και άκρως επιτυχημένη του πολιτική πορεία. Στις ευρωεκλογές δε, καθώς και στις επερχόμενες εθνικές εκλογές θα χρηματίσει σύμβουλος αυτού ταύτου του πρωθυπουργού ο οποίος λέγουσι ότι φθονεί την πορεία του και δι' αυτό έχει "κουραστεί" διότι είναι άκρως καταπονημένος να αμιλλάται την μνημειώδη ανοδική πορεία του δημαρχου μας.

Ανώνυμος είπε...

Oσο και να προσπαθείς να αμφισβητείς τις επιτυχίες της δημοτικης αρχής, δεν πρόκειται να τα καταφέρεις, γιατί το μόνο που έμαθες ειναι να ειρωνεύεσαι...

Ανώνυμος είπε...

Έμαθα και να κρίνω με το μυαλό μου και να μη δέχομαι ως δεδομένα αυτά που μου σερβίρουν στο δημαρχείο. Τσουτσεκάκι.

Ανώνυμος είπε...

21 Μάιος 2009 10:17 μμ
Πως έχρισες εσύ τον νυν Δήμαρχο υποψήφιο για την επόμενη τετραετία; Τα κομματικά όργανα τα γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια; Σε πληροφορώ λοιπόν ότι για την υποψηφιότητα είμαι και εγώ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΟΚΟΛΙΟΣ.ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΠΑΜΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΠΗΡΕ ΧΡΗΜΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΜΗΔΕΝ.ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΘΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΗ- ΥΣΤΕΡΙΚΟ ΣΥΓΚΝΩΜΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩΝΕΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ. ΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗς ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΊΟΥ ΕΝΩ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην πλήρωσε το ΠΑΣΟΚ. O κοσμάκης πλήρωνε και πληρώνει.
Το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να κάνει τα ίδια και χειρότερα για να ξεπεράσει και την ΝΔ.

Το Προφίλ μας