Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Ενημερωτική εκδήλωση από την ΑΝΚΟ

Διήμερη ενημερωτική εκδήλωση οργανώνει η ΑΝΚΟ - Αναπτυξιακή Δυτ. Μακεδονίας στο πλαίσιο της "1ης Ευρωπαικής Εβδομάδας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων" με θέμα:
"Πράσινη Επιχειρηματικότητα - Επενδυτικές Ευκαιρίες για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις με σεβασμό στο περιβάλλον" στις 22 & 23 Μαίου 2009, στην Κοζάνη (Εκθεσιακό Κέντρο)
H Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων είναι μία Πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και περιλαμβάνει δραστηριότητες με αντικείμενο τις μικρές επιχειρήσεις σε 34 χώρες, βοηθώντας όσες βρίσκονται ήδη σε λειτουργία και ενθαρρύνοντας τους νέους να επιλέξουν την επιχειρηματικότητα ως σταδιοδρομία.
Σκοπός των εκδηλώσεων, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, είναι να δείξουν στους επιχειρηματίες πώς να αξιοποιήσουν πιο αποτελεσματικά τα οφέλη της ελεύθερης αγοράς και να τονώσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Για την προαγωγή του στόχου αυτού ανάλογες εκδηλώσεις θα γίνουν σε όλη την ελληνική επικράτεια. Οι εκδηλώσεις σ' όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα οργανώνονται μέσω του Ευρωπαικού Δικτύου Επιχειρηματικής Υποστήριξης "Enterprise Europe Network" και την εποπτεία του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Συνδιοργανωτές :
Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης
Δήμος Κοζάνης
Δήμος Πτολεμαΐδας
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
Επιμελητήριο Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας