Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Νέο Δ.Σ. του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή πρωί η εκλογοαπολογιστική συνέλευση και η εκλογή νέου Δ.Σ. Τα προτεινόμενα μέλη του Δ.Σ. δεν εξελέγησαν μετά από ψηφοφορία.
Το νέο Δ.Σ. είναι (με αλφαβητική σειρά):
Γεωργουβιά Ιωάννα
Καραγιαννίδου Χρυσάνθη
Κατσιγιάννη Ελένη
Παλιούρας Νικόλαος
Παπακωνσταντίνου Ευαγγελία
Τσοχανταρίδου Παρασκευή
Χρυσικός Πολυδεύκης

Αναπληρωματικά Μέλη: Μαστορόπουλος Κυριάκος και Οικονόμου Ευστράτιος

Συγχαίρουμε το νέο Δ.Σ. του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων και τους ευχόμαστε καλή θητεία και καλή δουλειά.

Free Signature Generator

Free Signature Generator

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν εξαιρέσεις τον Πολυδεύκη, όλοι οι υπόλοιποι μαζί κάνουν την ηλικία της Καραγιαννίδου.... Αυτό δε θα πει ανανέωση. Αυτό θα πει επιδρομή στον παιδικό σταθμό. Για να σκεφτούμε ποιος θα γίνει πρόεδρος ρε γαμ... Μα γιατί δεν το βρίσκω; Γιατί δεν το βρίσκω;;;;........
Αντε έναν συλογο είχαμε της προκοπης σ' αυτον τον τοπο πάει και αυτός.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ

Ανώνυμος είπε...

O dimarhos evale anthropous sto paraskinio na bgei proedros i karagianidoy.To ekane ayto gia na eleghei ton Mos kai na ine ola stoheri toy.O Mos eleghete apo to dimarho me tin Proedrina poy ebgale.

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα οι διεργασιες για την εκλογη του καινουργιου ΔΣ δεν ητανε και οι πιο ''ορθοδοξες'' (συγχωρεστε μου το λογοπαιγνιο)αλλα απο κει και περα ο ΜΟΣ πρεπει να κριθει απο το εργο του χωρις αφορισμους.Σιγουρα παντως ξεκινα τη θητεια του με μια κηλιδα...

Ανώνυμος είπε...

Έχω να κάνω μια πρόταση; Ο/Η πρόεδρος, να εκλεγεί μετά από δημοψήφισμα, μέσω του site, για να εκφραστεί ο λαός, όπως αποφάσισε η προ - προηγούμενη γενική συνέλευση....

Ανώνυμος είπε...

Ti dimopsifisma les;Les kai eklegoyme proedro dimakratias.i doyleia egine pantos.i karagiannidoy ine proedros kai o dimarhos herete.simera geloyse poly o dimarhos, apo ta gegonota,poy ton eynooyn.eseis pos krinete tin stasi toy dimarhoy apenanti stin diadikasia eklogis sto Mos;Epexe paraskiniako rolo gia tin eklogi karagianidoy;
ti pisteyete;

Ανώνυμος είπε...

Tι κηλίδα;

Ανώνυμος είπε...

Αφου διμαρχος και καραγιανιδου εινε δεξιοι.ενα κομμα εινε.

Ανώνυμος είπε...

Με το κηλιδα,εννοω το οτι ξεκινα την πορεια του διασπασμενος μια και πολλα απο τα μελη του παραιτηθηκαν,δικαιως κατα την γνωμη μου μιας και πιστευω πως το να δινεις το λογο σου εχει ακομα αξια και εγκλωβισμενος μεσα σε πολιτικα σεναρια.
Κατα την γνωμη τιποτα απο αυτα δεν συναγουν την παραγωγη πολιτισμου για αυτο και ελπιζω να μην ειναι αληθεια.
Πιστευω τελος πως πολλοι θεσμοι στην πολη μας ειτε δεν λειτουργουν σωστα ειτε απουσιαζουν με αποτελεσμα την κακη ποιοτητα ζωης
Νομιζω πως μια συγκριση με το βελβεντο θα ειναι θλιβερη..
Φιλικα Σ.Μ

Ανώνυμος είπε...

Aφου είσαι η Σ.Μ. γιατί γράφεις ως ανώνυμη ;

Ανώνυμος είπε...

«Έφυγε» πρόωρα
Πέθανε σε ηλικία 68 ετών ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης

Eurokinissi
Ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης
Αθήνα

Έφυγε την Τρίτη από τη ζωή ο βουλευτής Β' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Παπαγιαννάκης έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Στο παρελθόν είχε εκλεγεί τρεις φορές ευρωβουλευτής.

Ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης είχε γεννηθεί στην Καλαμάτα, στις 19 Αυγούστου 1941. Σπούδασε νομικά, οικονομικές και πολιτικές επιστήμες σε Αθήνα, Μονπελιέ και Παρίσι. Εργάστηκε ως καθηγητής και ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού 2, στο Ινστιτούτο Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ορσέ και στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο του Μονπελιέ.

Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης στο Πάντειο και έχει συνεργαστεί και αρθρογραφήσει στο Βήμα, τον Οικονομικό Ταχυδρόμο, το Αντί, την Αυγή και τον Πολίτη.

Ως το 1963 ήταν μέλος της ΕΔΑ. Κατά τη στρατιωτική χούντα (1967-1973) εντάχτηκε στη Δημοκρατική Aμυνα. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ΕΑΡ, καθώς επίσης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Εθνικής Γραμματείας της.

Εντάχθηκε στον Συνασπισμό, έγινε μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του, καθώς και της Πολιτικής Γραμματείας του.

Εξελέγη ευρωβουλευτής του ΣΥΝ στις ευρωεκλογές του 1989, του 1994 και του 1999. Στις εκλογές του 2007 εξελέγη βουλευτής στη Β' Αθηνών, τρίτος σε σταυρούς μέσα στο κόμμα του.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο Παπαγιαννάκης που κολάει

Ανώνυμος είπε...

Φαντασθείτε πόσο βλάκας είνε αυτός ο 12.36 που πάει και βάζει στο θέμα ΜΟΣ, το θανατο το Βουλευτή, λές και δεν το ειδαμε στο καθ΄ υλη ανηρτημενο θεμα.Πόσο μπούφος και ξενέρωτος είνε, με το να βαζει ασχετο θεμα με το ΜΟΣ.Τοση ξεφτίλα, μόνο αυτος την κουβαλάει.Ενας βλάκας και μισός 0 12.36.

Ανώνυμος είπε...

Kolaei sto myalo toy xeftila, poy to ebale edo mesa... kai legete 12.36

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ, ΕΒΓΑΛΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΟΥΤΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΙΠΟΝΤΑ Ο 12.36, ΤΕΤΟΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΠΟΙΟΥ, ΤΟ ΣΚΟΡΠΑΣ ΣΑΣΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

kolaei sto myalo toy!!!

Ανώνυμος είπε...

NA MAS PEI GIATI EVALE TIN EIDISI THANATOY PAPAGIANAKI EDO MESA?

Ανώνυμος είπε...

μάλλον το έκανε για να σταματήσει τη συζήτηση, και να μη κατηγορούμε τον Δήμαρχό του.

Την παραλαγή του ρητού την ξέρετε;

Πίσω από κάθε μεγάλο άντρα βρίσκεται μια μεγάλη γυναίκα!!! (ο νοών νοείτο...)

Ανώνυμος είπε...

Etsi ine.Pasare edo mesa ena asheto thema gia na allaxei i syzitisi kai na min diapistosoyme to paraskinio toy Dimargoy gia tin eklogi Karagiannidoy.Meta tin eklogi tis, o Dimarhos tin perimenei sto grafeio toy gia syzitisi kai tin anorthosi toy MOS meso Dimarheioy...

Ανώνυμος είπε...

Το ιδιοτυπο συμπλεγμα..κοκκινομπλε και δημαρχοχριστεπωνυμης αποχρωσης..στα του ΜΟΣ πετυχε την ανακαλυψη της μηχανης του χρονου..εκτοξευοντας τον συλλογο στην προ της δημιουργιας του εποχη..ευγε ..

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ιδιοτυπο συμπλεγμα...κοκκινομπλε και δημαρχοχριστεπωνυμης αποχρωσης..στα του ΜΟΣ..πετυχε την ανακαλυψη της μηχανης του χρονου..και εκτοξευσε τον συλλογο στην προ της δημιουργιας του εποχη..θαυμα θαυμαστου ΣΚΗΝΙΚΟΥ πολιτισμικου γιγνεσθαι..ιτε παιδες ευλογειτε και σερβιωτες ανυμνητε..

Ανώνυμος είπε...

TOULAXISTON TO NEO SYMBOYLEIO NA KANE KATI KAI GIA TOYS NEOYS EPITELOYS

Ανώνυμος είπε...

Το ιδιότυπο σύμπλεγμα με "κόκκους" κοκκινοπρασιναμπλε και δημαρχοχριστεπωνυμης απόχρωσης.... στα του ΜΟΣ... ανακάλυψε την μηχανή του χρόνου και εκτόξευσε τον σύλλογο στην προ της δημιουργίας του εποχή... εύγε. Θαύμα θαυμαστούσκηνικού πολιτισμικού γίγνεσθαι είτε παιδες ανυμνείτε και Σερβιώτες ευλογήτε... Σ΄όλα τα συμβαλλόμενα μέρη συνιστάτε η ανάγνωση του βιβλίου "στην έρημο των Ταρτάρων" που δυστυχώς για τα Σέρβια θα είναι επίκαιρο για πάντα.

Το Προφίλ μας