Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή»...

Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Εκδήλωση Οικολόγων

Η Κεντρική εκδήλωση των Οικολόγων Πράσινων στην Κοζάνη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μαΐου 2009, ώρα 8.30 μμ στο Κοβεντάρειο.
Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές
Λ. Τσικριτζής, καθηγητής ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
Α. Καφετζόπουλος, ηθοποιός
Επίσης θα γίνει παρουσίαση του ψηφοδελτίου

4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος16/5/09 00:35

  Να ξεκουράζεσαι και λίγο γιατί έχουμε και εξετάσεις!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος16/5/09 20:07

  Οι οικολόγοι είναι τρίτο κόμμα.Μεγάλη ταραχή υπάρχει στον Συριζα και δεν ξερουν πως να αντιδράσουν...Ο Τσίπρας ονειρεύεται να γίνει...Πρωθυπουργός!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος16/5/09 20:27

  Οι ευαισθησίες του δημάρχου για το περιβάλλον είναι καθημερινό.Μέριμνά του είναι πάντοτε η ανάδειξη του πράσινου με συνεχή έργα πάρκων στο Πολεοδομικό συγκρότημα Σερβίων.Είναι ο μόνος δήμαρχος που εχει δώσει έμφαση στην οικιστική-πρασινη αναπτυξη και μάλιστα το σχετικό πρόγραμμα της ΑΝΚΟ που παρουσιάστηκε πρόσφατα για την Οικιστική αναπλαση της πόλης, θα αλλάξουν ριζικά την αισθητική εικόνα της εισόδου της πόλης και της Κεντρικής Πλατείας των Σερβίων...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος17/5/09 14:56

  Βρέ,8.07, τι βλακείες λές, ο τσίπρας πποθυπουργός, απο πού ως που? μηπος βλέπεις εσυ ονειρα και βλέπεις...άστρα? χα χα χα χα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας