Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Long live Malelis!

του Παναγιώτη Ζαρίφη από το pheme.gr
Ανακαλύπτω ότι όλο και περισσότεροι γνωστοί και φίλοι, πρόσωπα πολιτικώς ώριμα και με αισθητική άνω του μέσου όρου, όταν βλέπουν ειδήσεις, επιλέγουν για σημαντικό χρόνο το δελτίο του STAR Channel.Ανήκουμε όλοι μας στην γενιά που καταδίκασε διαχρονικά τις επιλογές του κ. Μαλέλη, του ευφυούς αυτού τηλεοπτικού σκηνοθέτη.Το βρισίδι από τα «παράθυρα», ο εισαγγελικός λόγος, η είσοδος στα ιδιαίτερα προσωπικά διαμερίσματα της ανθρώπινης ψυχής χωρίς σεβασμό, η διά ζώσης μετάδοση του θανάτου δεν ήσαν ποτέ του γούστου μας.
Αλλά τότε γιατί συχνά–πυκνά το τηλεχειριστήριο φλερτάρει με την συχνότητα του Ταύρου μεταξύ 20:00 και 21:00 κάθε μέρα;
Σίγουρα δεν έχουμε καημό για το που, με ποιον και υπό ποιες συνθήκες δείπνησε η κυρία Ελένη Μενεγάκη ή τί δήλωσε για την νέα μάσκαρα η περσινή local Playmate.
Ούτε καιγόμαστε για τον ρυθμό που επικρατεί φέτος το καλοκαίρι στην Super Paradise και σε άλλες «καυτές» (με πολλές έννοιες…) παραλίες της χώρας.
Αλλά, βρε αδερφέ, και όλη αυτή η ομαδική και κακόφωνη θρηνωδία των «αγκυρανθρώπων» (από το anchormen, αλλά παρηχεί και με το «αχυρανθρώπων»…) δεν αντέχεται.
Χρησιμοποιώντας οικονομολογική ορολογία που είναι αμφίβολο αν μπορούν να κατανοήσουν ή έστω να μας την εξηγήσουν με απλά λόγια, θρηνούν με κοπετούς για την πορεία της οικονομίας, βυθίζοντας ακόμη περισσότερο την.. ψυχολογία, για την ανόρθωση της οποίας κόπτονται.
Εννοείται ότι, πέρα από την ημιμάθεια και την δοκησισοφία, υπάρχει και άλλος λάκκος στην φάβα.
Η καταβαράθρωση της «ψυχολογίας», η αίσθηση ενός επικείμενου αρμαγεδδώνα, κάνει  σχεδόν ποθητούς τους δανειστές και τα «μέτρα» τους.
Δεν ισχυρίζομαι ότι γνωρίζω την συνταγή για την έξοδο της χώρας μας από τα παρόντα δεινά της.
Αλλά σίγουρα μία απόλυτα φοβισμένη, ανασφαλής και χωρίς συνοχή και στόχους κοινωνία πολιτών καθίσταται πολύ ευκολότερα θύμα εκείνων που θα μας «αναπτύξουν» και πάλι, αφού αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο της δημόσιας περιουσίας, αφού κάνουν τα μεροκάματά μας «κινέζικα» και τα δικαιώματά μας απλώς ανύπαρκτα.
Με το σκεπτικό αυτό, θεωρώ ότι ο κ. Μαλέλης, με τις καλλίπυγες νεαρές, με τα ανόητα ρεπορτάζ, κυρίως με τα σχολιάζοντα καρτούν (αλήθεια πότε θα γίνει κάτι ανάλογο με τις.. σοβαρές δηλώσεις πολιτικών;) συμβάλλει στην ανόρθωση του ηθικού της κοινωνίας μας αποφασιστικά.
Τουλάχιστον να μπορέσουμε να ζήσουμε μία μέρα ακόμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας