Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων-Βελβεντού: «Καθαρό το νερό Βελβεντού»-Συζήτηση για Ερευνητικό Κέντρο Ροδάκινου

Ομόφωνα, πλην της Έφης Τσίγκα από την παράταξη της «Αγωνιστικής συσπείρωσης», εγκρίθηκε χθες από το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων-Βελβεντού ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου.
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος αναφερόμενος στο θέμα που προέκυψε με το νερό της τοπικής κοινότητας Βελβενδού τόνισε ότι αυτό είναι καθαρό, πράγμα που αποδεικνύεται και από τις μετρήσεις που υπάρχουν στο ΚΕΠΕ Κοζάνης και σημείωσε πως όπως σε όλα τα επιφανειακά ύδατα απαιτείται χλωρίωση.
Στην ίδια συνεδρίαση τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σερβίων Αθανάσιο Τσιρέκα, η προσπάθεια του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού για ίδρυση ερευνητικού ινστιτούτου Ροδακίνου στην έκταση του Δενδροκομικού Σταθμού Σερβίων,
για το οποίο ο συνεταιρισμός ζήτησε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων την έγκριση παραχώρησης, θέμα όμως που έθεσε και ο Δήμος στον ίδιο τον Υπουργό. Το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων και δια στόματος Δημάρχου Βασίλη Κωνσταντόπουλου τάχθηκε υπέρ της ίδρυσης του Ινστιτούτου Ροδακίνου σε συνεργασία όμως πάντοτε με την Δημοτική Αρχή, ώστε ενωμένα όπως τονίστηκε να επιτευχθεί ο στόχος.
ΕΡΑ Κοζάνης: Σύνταξη Κώστας Δαβάνης
Aπό το kozanimedia.gr

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

OLA STA SERVIA RE!ETSI PREPEI K ETSI 8A GINEI!

Ανώνυμος είπε...

Ανημέρωτος ο Τσιρέκας και όλο το τοπικό τον Σερβίων Πατάτα έκανες Τσιρέκα καφενέ σας αποκάλεσε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ κι εσείς
Γ Α Ρ Γ Α Ρ Ε Σ

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνατε, η κύρια παραγωγή Ροδακίνου στο Βελβεντό, είναι απο Πλατανόρεμα...

Ανώνυμος είπε...

Παρακολούθησα το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο και έχω να κάνω μια παρατήρηση. Σε όλη την διάρκεια της ομιλίας του ο Τσιρέκας κόμπιαζε και έκανε πολλές παύσεις, σαν κάποιον που διαβάζει για πρώτη φορά ένα κείμενο που του έχει δώσει κάποιος άλλος. Λέτε να είναι ιδέα μου ή όντως του τα είχαν γραμμένα τι θα πεί?
Κάτι ακόμη. Η παρουσία του προέδρου του ΑΣΕΠΟΠ (δεν ξέρω εάν ήταν τυχαία ή κάποιος του ‘σφύριξε’ τι παιχνίδι πήγαινε να παιχτεί) τους χάλασε τα σχέδια για να μην πω ότι τους γύρισε μπούμεραγκ. Είχαν προετοιμαστεί να δώσουν ένα ‘σόου’ πατριοφροσύνης παρόμοιο με αυτό που είχε δώσει σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ο Καραντακός αλλά ο Κουτλιάμπας τους ‘τάπωσε’ όλους και εκεί που πήγαιναν για μαλλί βγήκαν κουρεμένοι. Μέχρι που κατάφερε τον Κωνσταντόπουλο να παραδεχτεί δημοσίως ότι η έκταση του φυτωρίου δεν ανήκει στον δήμο, πράγμα που εντέχνως απόκρυπτε εντέχνως τόσο καιρό.
Υ.γ. : Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει αυτό που είπε ο Κωνσταντόπουλος,ότι δεν γνώριζε τίποτα για αυτήν την ομιλία του Τσιρέκα? Όλως τυχαίως ούτε στην περίπτωση του Καραντάκου γνώριζε.

Ανώνυμος είπε...

Σάρωσε η μετοχή του Τσιρέκα.Από 600 ψήφους που είχε τώρα έφτασε τις 1000.Πρόεδρε μη μασάς πάρτους τα μυαλά.
Τσουτσέκια και παραγοντίσκοι του ενός σογιού μαζέψτε τα ξαδέρφια σας.

Ανώνυμος είπε...

eftixos pou katagrefete ta d.s. kyrioi. ksanadeite ti ksestomizete kai koitaxteite ston kathrefti. sas ekthetoune ola afta kyrioi tis dimotikis arxis. epideiksi dynamis, serviofrosynis kai ena kala stimeno soou pou ola afta ta xalase i parousia tou proedrou tou sepop. afiste pou eiste kai asxetoi sto thema tou institoutou rodakinias. deite ti lete ksana kai anarrotitheite an oi velventinoi dikaia i oxi agonizomaste. sa de ntrepeste leo go!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα θα ηταν να τα δει και ο κ. Πλιατσιος για να μη γραφει ουτε ψεματα ουτε μισες αληθειες.... Γιατι αυτος εκτιθετε πιο πολυ απο το δ.σ. σερβιων!

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να συγχαρούμε το πρόεδρο Αθανάσιο τσιρέκα και όλο το συμβούλιο της Δημοτικής κοινότητας Σερβίων για την θέση τους όσον αφορά το φυτώριο Σερβίων
Μπράβο πρόεδρε.
Δεν μπορώ να καταλάβω χάθηκαν τόσα μέρη εκτός πόλης για να γίνει το ινστιτούτο ροδάκινου;
Πρέπει να γίνει μέσα στον οικιστικό πυρήνα της πόλης;
Σίγουρα καλό θα ήταν να γίνει κάτι τέτοιο, όχι όμως στο συγκεκριμένο μέρος.
Αυτός ο χώρος κύριε πρόεδρε της δημοτικής κοινότητας Σερβίων θα μπορούσε να αξιοποιηθεί κατάλληλα ώστε να αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών στην πόλη μας.
Συμφωνώ και με τις απόψεις σας και με τον τρόπο που έβαλες το θέμα.
Και κάτι άλλο, γιατί ενώ ο πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ και η ΜΚΟ είναι αντίθετοι και δεν αναγνωρίζουν τον Δήμο Σερβίων, θέλουν να αναπτύξουν δραστηριότητες στα Σέρβια;
Από ότι καταλαβαίνω υπάρχει μια σύγχυση μέσα τους και λειτουργούν ανορθόδοξα.
Ας ξεκαθαρίσουν οι φίλοι μας τις ψυχικές τους ισορροπίες (σε σχέση με τον καλλικράτη εννοώ) και μετά μπορούν να έρθουν να συζητήσουν και να γίνουν δραστηριότητες από κοινού και με συνεργασία.
Έχω ακούσει ότι ο δήμαρχος και το ΔΣ Σερβίων δεν είναι καλεσμένοι στην γιορτή ροδάκινου αν αυτό αληθεύει τότε πως έχουν τα μούτρα οι φίλοι μας του ΑΣΕΠΟΠ και ο πρόεδρς να έχουν τέτοιες παράλογες απαιτήσεις;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδία αυτόν τον Ελευθερίου τον είχα για σοβαρό και καλλιεργημένο άνθρωπο αλλά από τότε που ανέλαβε πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου έχει βαλθεί να με κάνει να αλλάξω άποψη. Σε κάθε δημοτικό συμβούλιο που τον έχω δει συμπεριφέρεται σαν σερίφης, διακόπτει συνέχεια όποιον δεν πηγαίνει με τα νερά του με διάφορες εξυπνάδες προσπαθώντας να κερδίσει της εντυπώσεις. Στην προσπάθεια του αυτήν πολλές φορές αναιρεί και εκθέτει τον ίδιο τον δήμαρχο του και εξηγούμε. Ενώ ο Κωνσταντόπουλος δήλωσε ότι παρόλο που δέχονται πόλεμο και προσωπική επίθεση από την ΜΚΟ έχουν αποφασίσει να μην απαντάνε σε αυτές τις επιθέσεις, μετά από λίγα λεπτά ο Ελευθερίου λέει σε μια αποστροφή του λόγου του ότι για την όλη τεταμένη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί φταίνε κάποιοι που έχασαν τις καρέκλες και την κουτάλα της εξουσίας φωτογραφίζοντας τον Στεργίου. Αυτό δεν είναι προσωπική επίθεση κύριε Κωνσταντόπουλε? Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, ο Ελευθερίου δεν είπε τίποτα παραπάνω από αυτά που λέει ο Λαζαριώτης και οι υπόλοιποι του συνδυασμού σου σε ιδιωτικές συζητήσεις. Ειδικά ο Λαζαριωτής πιστεύω ότι κοιμάται και βλέπει εφιάλτες ότι τον κυνηγάει ο Στεργίου.
Υ.γ.: Κύριε Ελευθερίου τους ‘εραστές’ της εξουσίας και τις καρέκλας καλά θα ήταν να τους αναζητήσετε και στον δικό συνδυασμό. Οι πολιτικές φιλοδοξίες του Στεργίου από ότι φαίνεται μέχρι τώρα περιορίζονται μέχρι την θέση του δημάρχου Βελβεντού και μόνο. Κάποιοι άλλοι εδώ και χρόνια είχαν βάλει πλώρη για μεγαλύτερες καρέκλες και επειδή απέτυχαν να της καταλάβουν (προσπαθώντας μάλιστα επανελημένα ) αρκέστηκαν στην καρέκλα του δημάρχου.
Π.Ε.Ι.

Ανώνυμος είπε...

Κ.ΚΟΥΤΛΙΑΜΠΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

STA SERVIA 8A GINEI KAI GKARIKSTE OSO 8ELETE.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί?
Π.Ε.Ι.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ(ΧΡ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ) ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ(ΝΙΚ. ΛΑΖΑΡΙΩΤΗΣ) ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ..
ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ-, ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΟΥΣ ΣΕ "ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ" ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ.
ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο. ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ.
ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΕΡΩΝ ΝΕΥΡΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΑΠΑΞΙΩΣΗ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ, ΣΥΝΝΕΧΗΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΘΕΛΟΥΝ (ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ , ΑΝΙΚΑΝΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΑΥΤΗΣ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ¨ΒΕΛΒΕΝΤΟ¨-ΜΚΟ-.
ΟΜΟΦΩΝΗ, ΣΑΦΗ, ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ.
ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΜΥΛΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ....

Ανώνυμος είπε...

12.34 zeis ston kosmo sou, mono etsi den exoun ta pragmata.
Oi Eleytheriou - Lazarioths einai ephreasmenoi apo thn empatheia kapoiwn sta Servia pou otan akoun th lexh Velvento vgazoun spiria. O Kwnstantopoulos akoma den exei endosei s' autous afou kserei oti h empatheia tous odhgei sto thapsimo olwn Velvenwn - Serviotwn - Kambouniotwn k.l.p.
H proodos ths perioxhs me logikh Lazarioti Eleytheriou den prokeitai na pragmatopoihthei pote. Kamia fora rwtate kai tous allous, den einai mono Servia - Velvento, kai as legete etsi o Dhmos.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι ΕΝΑ και δεν το καταλάβατε και λέτε και βλακείες.
Υπάρχει νόμος που λέει(το είπε ο πρόεδρος γιατί ψάχνετε για κάτι καλό ,όχι σαν τον Λαζαριώτη που δεν έκανε τον κόπο να ενημερωθεί και κάθεται και ακούει τα καφενεία) ότι όλα τα ιδιοκτησίας αγροκτήματα , πρώην δενδροκομικοί σταθμοί,και άλλα περιουσιακά στοιχεία του Υπουργείου Γεωργίας θα μοιραστούν σε αγρότες και κυρίως σε ομάδες παραγωγών.
Είναι κακό που κάποιοι τρέχουν εδώ και τέσσερα χρόνια για κάτι που δεν υπάρχει σε ολόκληρη την Ελλάδα , και θα φέρει δουλειές κόσμο ,τουρισμό και άλλα πολλά?
Βγαίνει και ο άλλος ο άσχετος και λέει ότι είναι ο σταθμός μέσα στον οικιστικό χώρο των Σερβίων. Αρλούμπες καφενετζίδικες.
Αν δεν αφήσετε τους Βελβεντινούς να το κάνουν ,οι Βελβεντινοί δεν μασάνε, θα το κάνουν όπως και να έχει γιατί είναι πολλά αζιμούθια μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω κατι.γιατι οι βελβεντινοι παρακολουθουν τις συνεδριασεις του δ.σ.?τι δουλεια εχει ο προεδρος του ασεποπ εκει εφοσων (οπως ο ιδιος ανεφερε)ο δημος δεν πρεπει να εχει λογο και αποψη και ενημερωση για τις ενεργειες τους για την ιδρυση του ινστιτουτου σε περιοχη του?
σε αυτο το σημειο που σας βολευει υπαρχει νομος και σας εξυπηρετει αφανταστα ενω ο Καλλικρατης δεν ειναι νομος.στον Καλλικρατη γινεστε αγωνιστες,επαναστατες,παλευεται για ιδεωδη και ιδανικα ενω τωρα ειστε γνωστες του νομου,νομοταγεις πολιτες φορατε το αλλο κοστουμι.
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

6:16 εσύ ΠΑΣ ΚΑΛΑ? Στον Καλλικράτη που σε εξυπηρετεί υπάρχει νόμος και όλα ωραία και καλά ενώ στο θέμα του ινστιτούτου ροδακινιάς γίνεσαι επαναστάτης, αγωνιστής, παλεύεις για ιδεώδες και ιδανικό (=να μην γινει αυτό σε Σερβιώτικη γη)??? Φοράς το άλλο κοστούμι? ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Για να γνωριζουν ο ΑΣΕΠΟΠ - ΜΚΟ το φυτωριο παραχορηθηκε απο το Δ,Σ στο Υ.Γ και εκει πρεπη να επιστρεψη.Και καλα θα κανουν να σταματησουν να λυγουρεβονται το φυλετο γιατι εδω ειναι Σερβια και θα τους σταματηση στο λεμο...

Ανώνυμος είπε...

7.39 το χορο αυτο εσεις τον ξεκινησατε.
οσο για τον Καλλικρατη κανεναν Σερβιωτη δεν τον εξυπηρετει σε ΤΙΠΟΤΑ.
για το ινστιτουτο ροδακινιας προσωπικη μου θεση ειναι να γινει στο φυτωριο(οπως και πολλων αλλων)
για σας λεω για το ποσο ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ειστε και πως τα θελετε ΟΛΑ δικα σας και πως με αυτες τις τακτικες μονοι σας βγαζετε τα ματια σας

Ανώνυμος είπε...

10:07 οι θιασώτες της αναπτυξης και της συνεργασίας αντιδρουν στο ινστιτούτο, αυτό τα λέει όλα. Παρτακης εισαι εσύ. Θες να έχεις το Βελβεντό στο δημο, αλλά να μην πειραχτεί σερβιώτικη γη (!!!!!!!). Πέρα από αυτό είσαι και άσχετος και αδιάβαστος. Μάθε πρώτα που μπορεί να γίνει τέτοιο ινστιτούτο και τι έγινε συνολικά με το θέμα και μετά μίλα. Ολα δεν τα θέλουμε, μόνο αυτό που εσύ το θες για σένα. Τον ένα τροχό της αμαξας, που εσύ τον θες ΟΛΟΔΙΚΟ ΣΟΥ! Εμπρακτα μας δείχχετε τη διαθεση συνεργασιας και σας ευχαριστούμε.!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ακούω αντίδραση από τους επαγγελματίες των λαικών περί μαναβάκια.Βρε Κουτλιάμπα αν αυτά τα μαναβάκια πάψουν να αγοράζουν από το πλούσιο όπως λες μαγαζί σου τι επίπτωση θα έχει στο μαγαζί σου;Μάλλον δεν σε βλέπω πρόεδρο την άλλη φορά.Και ο Μακρυγιάννης τι είπε για τα μαναβάκια του χωριού του;Μάλλον επειδή ασχολείται με βόδια δεν τoν νοιάζει για τις άλλες επαγγελματικές τάξεις.Δεν μπορώ να φανταστώ τον Κουτλιάμπα να πάει λαική.Θα είναι σαν τον Ραγκούση σε ταξί.

Ανώνυμος είπε...

12.20 το μονο σιγουρο ειναι οτι ουτε εγω ρωτηθηκα για τον Καλλικρατη ουτε εγω το αποφασισα.
τωρα για το ασχετος και αδιαβαστος, ναι ειναι ενα θεμα που δεν με εμπνεει για να ασχοληθω.
αυτο που σχολιαζω,και νομιζω οτι δημοκρατια εχουμε,ειναι η μια και μοναδικη τακτικη που ακολουθειτε.
τα υπολοιπα που γραφεις ειναι παπαρολογιες του κερατα!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

3.14 ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΥΜΑΤΟΣ.ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Δ.Σ. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΙ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΛΙΑΜΠΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΕΤΡΕΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΑΝΑΒΑΚΙΑ......

Ανώνυμος είπε...

3:53 αμα λες οτι δεν ασολείσαι τότε καντο πραξη. Και άσε να μην μιλησουμε για τεκτικές, γιατί δεν σε παιρνει. Που ενα καλο δεν εχει πει κανένας για τους συνεταιρισμούς και για το Βελβεντό. Κανένας! Συνεχής προσπάθεια υποβάθμισης και συνομωσιολογίας σε ότι αφορά στο Βελβεντό. Έτσι, ούτε σε 1000 χρόνια δεν κυλάει ... η άμαξα...

Ανώνυμος είπε...

ρε 4.55
εσυ ετσι και αλλιως δεν θελεις την αμαξα
θελεις το δικο σου audi 2000 επομενως μην γινεσαι κομπλεξικος με αυτο ειπε ο κ.Ελευθεριου
περι αμαξας και τροχων!

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ "ΝΟΜΙΜΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΑΖΑΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ?
ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ?

Ανώνυμος είπε...

6-8-2011 4:55 όντως έτσι δεν κυλάει η άμαξα.
Καλά κάνεις σαν Βελβεντινός-ιά και δεν θέλεις τον Καλλικράτη, αλλά άλλο είναι αυτό και άλλο να υποτιμάς και να χλευάζεις τους γύρω σου, λες και τα Σέρβια είναι ο μόνος Δήμος στη χώρα που είναι χρεωμένος (όχι ότι επιθυμώ να είναι χρεωμένος), ή ότι ο κόσμος που ζει σ'αυτά είναι τεμπέληδες και άλλα χαριτωμένα.
Οταν ξεκίνησες τους αγώνες σου πριν 20 μήνες (Δεκέμβριο του 2009) μήπως μπορείς να θυμηθείς πως σκεφτόταν ο κόσμος στα Σέρβια και στα γύρω χωριά, εάν δεν θυμάσε μπορείς να απευθυνθείς στους φίλους σας Πλιάτσο και Πιτσιάβα που κάναν ρεπορτάζ και στις δύο κοινωνίες! Από τη μία (Σέρβια) ο κόσμος να επιθυμεί την συνεργασία και από την άλλη (Βελβεντό) κραυγές ανθρώπων που λες και μ'αυτούς που σας συνένωναν ήταν ότι χειρότερο! Αρα φίλε-η μου είναι δύσκολο να κυλήσει η άμαξα.
Τώρα στο σήμερα είναι δυνατόν να γίνεται γιορτή Ροδάκινου και ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ (μιας και η γιορτή είναι δική του και όχι ΜΚΟ, Νεολαίας, Συλ. Γυναικών) να μην έχει δίπλα του τον Δήμαρχο; Εάν θα ήταν παρών ο Δήμαρχος ή ο Λαζαριώτης με τον Ελευθερίου τι θα γινότανε θα χάνατε την ανεξαρτησία σας; Και από την άλλη να ζητάει να βοηθήσει ο Δήμος για το Ινστιτούτο (και πρέπει να βοηθήσει).
Αρα οι κραυγές από μέρους σας (μεγάλη ευθύνη αυτών που το επέτρεψαν) οδήγησαν να μην ξεκολλάει η άμαξα.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 5.40
υπαρχει ο νομος 851/1978 που περικλυει ολα οσα θελεις να μαθεις για τα περι σημαιας στα τοπικα και δημοτικα διαμερισματα.Σαφως και υπαρχουν ευθυνες για αυτα ολα.

Ανώνυμος είπε...

το kozan.gr γραφει οτι υπαρχουν εντονες αντιδρασεις στο Πλατανορευμα για τις δηλωσεις του Κουτλιαμπα.
Αληθευει αυτο aivres γνωριζεις κατι?

Ανώνυμος είπε...

5.40
ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΩΝ?
ΕΔΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟ Δ.Σ.(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ)ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
ΑΝΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΝΑΒΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τη δήλωση του προέδρου του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού κ. Νικόλαου Κουτλιάμπα, φέρεται να είναι μερίδα κατοίκων στο Πλατανόρρευμα. Ο κ. Νικόλαος Κουτλιάμπας (Πρόεδρος συνεταιρισμού ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού) στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων - Βελβεντού και στη συζήτηση για την ίδρυση Ινστιτούτου Ροδακινιάς στα Σέρβια Κοζάνης, επιχειρηματολογώντας για την προσφορά του Βελβεντού στην ευρύτερη περιοχή των Σερβίων ανέφερε: «Μαναβάκια στις λαϊκές και τα χωριά οι παραγωγοί στον πρώην συνεταιρισμό Πλατανορρεύματος, αν δεν τους παίρναμε εμείς».

Το Προφίλ μας