Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Διεθνής Φιλικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας μεταξύ των Εθνικών Ομάδων παίδων Ελλάδας – Βουλγαρίας στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων.

Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης Χρήστος Σάββας σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε τον Διεθνή Φιλικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα μεταξύ των Εθνικών Ομάδων παίδων Ελλάδας – Βουλγαρίας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ai-vres γνωρίζεις αν με αφορμή του αγώνα ο κ.Κωνσταντόπουλος, πίεση των μοχλό για την ολοκλήρωση του ταρτάν και του κλειστό γυμναστηρίου στο υπουργείου πολιτισμού για να μας στείλουν ανάλογο κονδύλι για τα έργα που πρέπει να τελιοσουν κάποτε ???

Ρ.Π

ai-vreS είπε...

Να τον ρωτήσουμε Ρ.Π. - καλή ιδέα πάντως. Σε κόβουμε να κατεβαίνεις το 2013...

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Ρ.Π.αν εχεις ρωτησει στα 8 χρονια μια φορα τον Κοκολιο τι εκανε τοσα χρονια για το ταρταν και το κλειστο Γυμναστηριο τοτε να ρωτησουμε 100 φορες τον Κωνσταντοπουλο !!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11.01 προσωπικά είχε μαλιασι η γλωσσά μου, από την 2η θυτια του κ.Κοκολιου που άρχισα να ασχολουμε με οτι με πονάει για τον τόπο μας, είχα την ατυχία να ρωτάω μηνα πάρα μηνα πότε θα τελιοσι το "μαρτύριο πόνου" που έχουμε απόκτηση όλοι τοπική κοινωνία από τα προηγούμενα τεων Δ.Σ. του Δημο Σερβιων για διάφορα θέματα ητε χρονιά ή επηκερα θεματα που μας ταλαντιζουν σε αυτόν τον "άτιμο τόπο".Προσωπικά ο κ.Κοκολιος δεν νομίζω ότι έχει φάει το μεγαλύτερο μέρος της πίτας άλλα τα "χνοτα" του που τα περιλαβαίνανε..... Αλλα κ.Κωνσταντοπουλος πρέπει να δώσει μεγάλη βαριτετα προς στο περιβόλων του νέου Δ.Σ. του καλικρατικου δήμου πλέων, πρώτα συμπεράσματα το 2013 θα βγουν τα έτσι θέλω να νομίζω και να μην παει 8τια και βγουν και δεν ολοκληρώθηκαν για ανεξιστόυτους λογούς πότε.. τα εργα αναπτυξοις

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 4.06 ειμαι ο 11.01 κ'σου λεω οτι δεν μ'αρεσε η τοποθετηση σου....η μεγαλη αληθεια ειναι οτι ο πρωην (Κοκολιος) ηταν η μεγαλυτερη απατη στον χωρο του Αθλητισμου κ'αν καποτε εβαζε οπως λενε καποιοι τοκανε για να τα παρει με το παραπανω οταν θα ερχοτανε η ωρα....δηλ.καποτε τοπαιζε παραγοντας του Αθλητισμου κ'σαν Δημαρχος μαλλιαζε η γλωσσα σου αλλα αποτελεσμα ΜΗΔΕΝ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε 11.01 και 1.01 κοιτα να παρεις τα 700 ευρω το μηνα για δευτερο μισθο απο τον Κωνσταντοπουλο που τον εγλυφες οπως εκανες και με τον Κοκολιο για γλυφεις κανενα κοκαλακι, και υστερα μιλα.Πριν κανεις κριτικη για τον οποιονδηποτε καλο ειναι να μας πεις εσυ τη εκανες για τον αθλητισμο του τοπου μας.Οσοι ασχοληθηκαν με τα συμβουλια του ΤΙΤΑΝ ειταν τα ΚΟΡΟΙΔΑ για να τα παιρνουν καπιοι ΠΟΝΗΡΟΙ σαν και σενα.

Το Προφίλ μας