Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Εξετάζει αναστολή λειτουργίας!

Σε αναστολή της λειτουργίας του, εφόσον δεν λυθεί το ζήτημα με τις πληρωμές των τωρινών του προμηθευτών, ενδέχεται να προχωρήσει ο Δήμος Σερβίων- Βελβεντού έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού του Συμβουλίου, η οποία προγραμματίζεται να διεξαχθεί στο τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου.
Αυτό τόνισε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΑ Κοζάνης ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβενδού Βασίλης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος σημείωσε ότι είναι υποχρεωμένος να εξοφλεί τα χρέη του παλαιού δήμου, διακινδυνεύοντας να χαρακτηριστεί αναξιόπιστος στις τρέχουσες ανάγκες.
Στο ζήτημα που δημιουργήθηκε προ ημερών με την ποιότητα των υδάτων στην δημοτική ενότητα Βελβεντού, ο κ. Κωνσταντόπουλος επεσήμανε πως σύμφωνα με τις πρόσφατες μετρήσεις του ΚΕΠΕ Κοζάνης απαιτείται ρύθμιση του αυτόματου μηχανισμού χλωρίωσης σε τρεις παροχές και γιαυτό τον λόγο έχουν δοθεί σχετικές εντολές. Νέες μετρήσεις στο νερό του Βελβεντού, των Σερβίων και των Κρανιδίων αναμένονται από Δευτέρα. Όσον αφορά το πρόβλημα με την καθυστέρηση στις πληρωμές των εργαζομένων στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» εξαιτίας ατασθαλιών στην προηγούμενη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού στην οποία έγινε και διαχειριστικός έλεγχος, υπογράμμισε ότι οι εργαζόμενοι, εφόσον στραφούν δικαστικά εναντίον της επιχείρησης για τις οφειλές πέντε μηνών, ο Δήμος θα παρέχει την νομική του στήριξη δεδομένου ότι πρόκειται για εργαζόμενους του.
ΕΡΑ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε δημαρχε εμας που μας χρωστας και παλαια και δικα σου χρεη γιατι δεν μας πληρωνης.Τι παραμυθια μας τσαμπουνας.πληρωσε μας απο τα παλαια τουλαχιστον. Τα δικα σας εμαθα οτι τα πληρωνεστε κανονικα.Αναξιοπιστος χαρακτηριστηκες οταν ελεγες μεσα σε 2 μηνες θα πληρωνης τους προμηθευτες και σε πιστεψαμε και εχουν περασει 8 μηνες.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος δημιουργεί τις προσωπικές επιθέσεις κ. Κωνσταντόπουλε; Γιατί φέρεστε σαν κακέκτυπος πολιτικός;
Σημειώστε τι κάνατε μέχρι τώρα:
Eπιτίθεστε στους Βελβενδινούς για τον Κακαφίκα αρχές Ιανουαρίου και βάζετε στόχο να χαλάσετε τις απόκριες στο Βελβεντό με βασικό υποκινητή τον οραματιστή σας (τρομάρα του) τον κ. Ελευθερίου.
Κάνετε επίθεση μέσω του Αναπτυξιολόγου (πίσης τρομάρα του) κ. Λαζαριώτη στους συνεταιρισμούς του Βελβεντού, που δίνουν κύρος στον ανύπαρκτο Δήμο σας.
Κάνετε Επίθεση στη νεολαία του Βελβεντού με όρους Πάγκαλου. .
Κάνετε Επίθεση στην ΜΚΟ γιατί αποκαλύπτει την αδιαφορία σας με τα πόσιμα νερά εξουσιοδοτώντας τον πεφωτισμένο αντιδήμαρχο σας να πει απαράδεκτα ψέματα. Μετά τον αδειάζετε για να μη μείνει το κόστος σε σας.
Κάνετε Επίθεση κατά του πρώην Δήμου Βελβεντού για ανύπαρκτα χρέη 2,7 εκ. ευρώ, προσπαθώντας να κρύψετε τα δικά σας.
Κάνετε επίθεση στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Βελβεντού αντί να τους ευγνωμονείτε γιατί μέχρι σήμερα εγκαινιάζετε και υπογράφετε μόνο έργα δικά τους εκατομμυρίων ευρώ και με αυτά θα πορευτείτε τα επόμενα τρία χρόνια. Εσείς δεν έχετε τίποτα να δείξετε από το πολύχρωμο προεκλογικό σας πρόγραμμα.
Κάνετε Επίθεση κατά του ΑΣΕΠΟΠ για το αγρόκτημα, αντί να βγείτε να τον συγχαρείτε γιατί κάτι καινούργιο φέρνει στο Δήμο σας.
Κάνετε επίθεση γενικά στην κοινωνία του Βελβεντού, που καθαρίζει και περιποιείται με εθελοντές τον τόπο της, αφού εσείς δεν είστε άξιος να κάνετε ούτε προσλήψεις εργατών. Όλοι οι Δήμοι πήραν εργάτες εκτός από σας, γιατί χάσατε τις ημερομηνίες που πρόβλεπε το ΑΣΕΠ.
ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΕΠΟΠ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΔΙΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.
Μην ταράζεστε. Συνεχίστε τις θερινές διακοπές σας. Στο κάτω-κάτω το Βελβεντό δουλεύει ακούραστα για το καλό όνομα του Δήμου σας.
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ,που ξέρει καλά το Βελβενδό.

Ανώνυμος είπε...

Ρε άσχετε !!! Κατάλαβες τι λέει ο Δήμαρχος; Αλλα μάλλον παρτάκιας και δεξιός είσαι

Ανώνυμος είπε...

Τι προσπαθεις να δικαιολογησης ρε Κωνσταντοπουλε τα αδικαιοιλογητα.Δυστηχως για το Δημο μας μεσα σε 8 μηνες αποδειξατε ποσο 'ικανοι' ειστε. το ενα λαθος πισω απο το αλλο,και ολλος ο κοσμος απληρωτος.Αληθεια δημαρχε για το Βοηθεια στο Σπιτι απληρωτοι μεχρι σημερα ακομα φταιν οι προηγουμενοι;Για τους Παιδικους Σταθμους οι προμηθευτες εχουν να πληρωθουν απο την ημερα που βγηκατε[χαρα μεγαλη] στην εξουσια,και το πρωσωπικο ολων των παιδικων σταθμων ειναι απληρωτο,ποιος φταιει Δημαρχε;[χεσε μεσα Βασιλη].Εχω την εντυπωση οτι τακανες ΜΑΝΤΑΡΑ!!!! ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΩΡΑΙΟ ΣΤΥΛ!!!! ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ,ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ δημαρχε.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως από τους "καλούς" Βελβεντινούς μέχρι τώρα δεν είδαμε τίποτα. Ούτε ανάπτυξη, ούτε ανοιχτά μυαλά, ούτε νοικοκυροσύνη, ούτε πρόοδο, ούτε ενωμένη κοινωνία, ούτε προτάσεις για το καλό του Δήμου, ούτε το δυναμικό κομμάτι που μας παραμύθιαζαν όλοι, ούτε τίποτα. Για ένα 98% ακούμε συνέχεια και μόνο 2-3 άτομα βλέπουμε.
Πού είναι οι 3.000 υπογραφές; Πού είναι η συμβολή των 3.000 δημοτών που τάχα μου τάχα μου πασχίζουν για το καλό του τόπου τους; Πού είναι οι προτάσεις, η πρόοδος, τα προχωρημένα μυαλά, οι άνθρωποι που θα έφερναν την ευημερία και στον υπόλοιπο δήμο; Ποια είναι η συμβολή τους στο νέο δήμο;
Έξι μήνες τώρα μόνο επιθέσεις προς τον δήμαρχο και το δημαρχείο. Αν σας φταίει ο Καλλικράτης, ο Κουκουλόπουλος ή ο φούφουτος γιατί δεν τα βάζετε μ' αυτούς και τα βάζετε με τους εκλεγμένους;
Φανατίσατε τον κόσμο τόσο που δημιουργήσατε ρήγμα ανάμεσα στις κοινωνίες. Το επεισόδιο του Κακαφίκα δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο.
Άμα θέλετε να μείνετε μόνοι σας γιατί ασχολείστε με τη δημοτική αρχή; Αυτοί τη δουλειά τους και εσείς τη δουλειά σας. Με ψέματα, πληρωμένες καταχωρήσεις και διαστρεβλώσεις των γεγονότων προσπαθείτε να βγείτε στον αφρό. Τάχα χάσανε τον ΑΣΕΠ, τάχα το νερό είναι ακατάληλο, τάχα κρύβουνε τα χρέη, τάχα έχουν πρόβλημα με τους βελβεντινούς, τάχα είναι συνέχεια διακοπές και ένα σωρό ψέματα να τα πιστεύουν τα τάχα 3.000 πρόβατα που δεν έχουν δική τους γνώμη.
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ Κ. ΤΣΙΡΕΚΑΣ. "ΜΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠΟΠ ΣΕ ΣΕΡΒΙΩΤΙΚΗ ΓΗ". ΑΝΤΕ Κ. ΤΣΙΡΕΚΑ! ΣΥΡΕ ΤΟ ΧΟΡΟ! "ΣΤ' ΑΡΜΑΤΑ ΣΤ' ΑΡΜΑΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..."

Ανώνυμος είπε...

Στον 8.54
Ρε σφογγοκολάριε του Κωνσταντόπουλου οι βελβενοί σας φέρνουν ένα πρότυπο ινστιτούτο ροδακινιάς στην αυλή σας και σεις δεν το θέλετε. Αφού έχετε ένα κτήμα 150 στρέματα και το έχετε αναξιοποιήτο. Τώρα σας πήρε ο πόνος;
Τι τεχνογνωσία να σας προτέινουν άλλη;
Αλλά φτάιγει και εκείνος ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ του Συνεταρισμού που δεν κοίταξε να πάει το ινστιτούτο στο Βελβενδό. Αυτός δουλεύει για τα Σέρβια και σεις ακόμα τον κατηγορείτε; Άραγε τι το ήθελε στα Σέρβια;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΤΕΧΟΓΝΩΣΙΑ ΜΗΛΑΤΕ?ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ Η ΜΙΣΗ ΠΑΡΑΓΟΓΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠΟΠ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΧΩΡΑΦΙΑ Η ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΥΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΑ ΒΑΦΤΗΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΣΕΠΟΠ. ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΡΕ,ΕΕΕ. ΕΜΠΟΡΑΚΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ.!

Ανώνυμος είπε...

Προς 4:57
Μάλλον σε έχει χτυπήσει ο ήλιος στο κεφάλι, δεν εξηγείτε αλλιώς.

Ανώνυμος είπε...

Wrea ta kataferate oi koinwnies dyo polewn na malwnoun metaxy tous gia to tipota,to oneiro kathe prwthypourgou kai tou kathe politikou,,ta alhthina problhmata pou mastigwnoun thn xwra na kanoun party sths plates sas kai eseis na katheste na asxolistai me to an ta rodakina erxontai apo peloponisw ,h me to an ta serbia den asxolountai me tipota allo para na blaptoun kathimerina to belbento..Ena tha sas pw OI KOINWNIES PREPEI NA EINAI ATOUS TOUS DYSKOLOUS KAIROUS ENWMENES; OSO AUTO DEN GINETAI THA YPARXOUN PROBLHMATA ::ENAS FILOS TOU DHMOU POU EDW KAI 25XRONIA ZEI EXW PAROLA AUTA SYNEXIZW NA AGAPW TON TOPO MOU

Ανώνυμος είπε...

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τη δήλωση του προέδρου του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού κ. Νικόλαου Κουτλιάμπα, φέρεται να είναι μερίδα κατοίκων στο Πλατανόρρευμα. Ο κ. Νικόλαος Κουτλιάμπας (Πρόεδρος συνεταιρισμού ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού) στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων - Βελβεντού και στη συζήτηση για την ίδρυση Ινστιτούτου Ροδακινιάς στα Σέρβια Κοζάνης, επιχειρηματολογώντας για την προσφορά του Βελβεντού στην ευρύτερη περιοχή των Σερβίων ανέφερε: «Μαναβάκια στις λαϊκές και τα χωριά οι παραγωγοί στον πρώην συνεταιρισμό Πλατανορρεύματος, αν δεν τους παίρναμε εμείς».

Το Προφίλ μας