Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Τρίγωνο ή τετράγωνο; ...

Tης Οφηλίας. protagon.gr
Με αφορμή τις ετοιμασίες των διακοπών οι γυναίκες χρειάζεται να αποφασίσουν το σχέδιο αποτρίχωσης του αιδοίου τους . Με αυτή τη διαδικασία δημιουργούνται φαντασιώσεις, επιθυμίες, πάθη σχηματοποιώντας ταυτοχρόνως τις...γυναικείες συμπεριφορές.Ποιό σχήμα για το αιδοίο τους είναι επικρατέστερο τρίγωνο ή τετράγωνο;Το τρίγωνο αιδοίο είναι ένα είδος προς εξαφάνιση. Γυναικείο, ερωτεύσιμο χωρίς καθοδήγηση, με απαιτήσεις εμφανείς, αλλά χωρίς ταρίφα. Είναι ένα αιδοίο που δεν διαθέτει κουρτίνες αμφιβολίας, αυτοχρηματοδοτούμενο. Συμμετέχει και μοιράζεται στο σεξ και δεν διαθέτει κατανόηση στους διπλούς ρόλους. Μπορεί να έχει κριτήριο επιλογών που να μην επηρεάζεται από το χρήμα. Ζει απλά χωρίς ανταγωνισμούς προς στις άλλες γυναίκες, έχει καλούς φίλους άντρες που δεν υποκαθιστούν τους εραστές. Το σεξ με τρίγωνο αιδοίο έχει μια δυσκολία γιατί αυτό το αιδοίο έχει άποψη, δεν συμβιβάζεται με το άχαρο σεξ. Βέβαια κάποια από τα χαρακτηριστικά του τρίγωνου αιδοίου δε στέλνουν ελκυστικό μήνυμα θηλυκότητας στους άντρες γιατί έμαθαν αλλιώς. Κι έτσι υπερτερεί το τετράγωνο, που είναι περισσότερο κατανοητό στην αντρική ψυχολογία.

Καλύτερη φαίνεται η επιλογή του τετράγωνου αιδοίου γιατί καταφέρνουν περισσότερα πράγματα χωρίς κόπο, μόνο λόγω σχήματος όπως φαίνεται. Το τετράγωνο αιδοίο προσφέρει ευκολίες στη ζωή τους, γιατί το σχήμα του έχει πάντα μια δυσκολία να τα καταφέρει μόνο του.Πολύ εύκολα ξέρουν να πουν το δεν μπορώ, σε συνδυασμό με το δεν ξέρω και δεν τα καταφέρνω. Είναι ένα νέο είδος γυναικών που έχει εξαπλωθεί γρήγορα και αποτελεσματικά. Έχει αντιληφθεί το ρόλο της γυναίκας η οποία φορτώνει τα πάντα στον άντρα με ένα τρόπο ώστε ο άντρας να νιώθει αρχηγός με ευκολία. Επενδύουν όλη τους τη ζωή στην ψυχολογική αδυναμία του άντρα, στις ατέλειες τους που όσο πιο πολλές είναι τόσο καλύτερα για να του προσφέρει απλόχερα δικαιολογία. Κι αν δεν υπάρχουν ατέλειες, τις δημιουργεί για την ευκολία του ρόλου. Το τετράγωνο αιδοίο διαθέτει κατανόηση στις διπλές σχέσεις, και δεν αισθάνεται ποτέ απατημένο. Γνωρίζει να οργανώνει και να πιθαναγκάζει τα θέλω του.

Ήδη στην περιγραφή είναι περισσότερα τα προσόντα της γυναίκας με τετράγωνο αιδοίο. Η συμπεριφορά της είναι ανάλογη με το στόχο που έχει κάθε φορά. ''Υπερπηδά'' εύκολα καταστάσεις της ζωής με την αδυναμία που έχει δώσει στο προφίλ της. Το σεξ με τετράγωνο αιδοίο είναι εύκολο γιατί όσο χερότερες είναι οι επιδόσεις από πλευράς άντρα τόσο περισσότερες είναι οι ανταλλάξιμες κινήσεις.

Τρίγωνο ή τετράγωνο οι γυναίκες φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για τις σημερινές ερωτικές συμπεριφορές των αντρών. Με τούτα και με κείνα τα παιχνίδια νομίζουν ότι θα πετύχουν τον αντρικό στόχο στο σημείο της αδρανοποίησης του ως την ολοκληρωτική κατάληψή του.

Στη σημερινή κατάσταση εκκαθάρισης του επίπλαστου αποδυναμώνονται οι επιλογές ακόμα και του σχήματος του αιδοίου. Κάνει την εμφάνισή της μια νέα μόδα αιδοίου πιο σεξουαλική, πιο βολική, πιο οπτικά αισθησιακή, το ολότελα αποτριχωμένο αιδοίο. Οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν κάθε σχέδιο μαγιώ και να γευτούν αντρικές συμπεριφορές χωρίς φιοριτούρες. Μακρυά από τα τρίγωνα και τα τετράγωνα που τους αποπροσανατολίζουν και τους οδηγούν σε συμβιμβασμούς, οι δε άντρες ξεκινούν την αναζήτηση του διαφορετικού, του πρωτόγνωρου, του αληθινού αιδοίου...
protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας